Paris 11-15 ;

Halluuw , gott folk home again saknat mig väl ;) ?
Jo,antog det :) höhö^^
Nu har jag så mkt att berätta, var beredda !
Jag Rebecca, Evija & Robin åkte emot Skavsta ( Nyköping ) i lördags natt!
& tog planet 2h till Paris flygstation, där vi tog en 80 min buss till Paris City, där bussen släppte av oss gud vet var. vi visste ju inte vart vi skulle typ 8-]
Men, sedan promenerade vi med våran packning & köpte lite cheese crousant's & därefter tog vi "Metron" (tunnelbanan) till vårat hotell.
Ja just, ja innan vi gick in i hotellet gick vi in en sväng på mac donalds som vi hade mitt emot vårat hotell :P
men alltså ingången till vårat hotell såg ut som värsta slum området , eller alltså de gjorde ju hela området så att säga , men var tydligen en utav Paris finaste område där många konstnärer bor osv..
Hotell rummet var iaf helt okej, men dusch o toalett fick man dela så man kan ju inte säga att det var ett 5 stjärnigt hotell direkt, men det dög för oss givetvis!
Nu ska jag berätta lite snabbt här vad vi har gjort :
Varit & sett Triumphbågen som var en väldigt speciell & ett mkt fint byggnadsverk , vi har också varit högst uppe i eiffel tornet lite scary till en början men utsikten var inte att leka med ajaj, så nice ;D, varit på La Louvren Museum där vi såg den äkta Mona Lisa tavlan , helt grymt asså :D inte alla som sett den!
vi har varit och besökt Notre dame, så grymt fin kyrka dock så kom vi dit igår kväll "onsdags" och då fick vi inte gå upp i tornet de hade precis stängt, men vi var iaf där Quasimodo varit! Väldigt ståtlig kyrka, sjukt vacker aldrig sett ngt liknande! 
Vi var också i sacre coeur kyrkan, en fin kyrka i närheten utav där vi bodde :)
och givetvis såg vi Moulin Rouge^^ vackert place men helt kaos gata av sexaffärer & ståhej!
& så var vi och såg massa kändis gravar, & tog massa kort på fina gravstenar, där såg man gravstenar man aldrig hade sett förr stora som hus alltså men väldigt vackra vissa utav dom!
Dock inte en grav som typ var helvetes grav  " famille morgan" den var helt svart låg en hel familj i den säkert de var liksom byggt som ett hus, och uppe på taket låg en stekt fågel, död ! Lär ju ha varit helvetesfamiljens grav.
Nog om det!
Hemfärden var kaotisk må jag säga er HAHAHAHAHA skrattar åt det nu alltså & kommer nog göra det i framtiden!
Vi skulle ta en airport bus , därifrån vi blev dit skjutsade första dagen, men vi kom försent & bussarna hade slutat att gå! vi tänkte damn, : vad gör vi, sover här ?
Det regnade & allt så man tänkte liksom never in my life, i gonna die out here!
Men sedan kom en tjej & en kille emot oss, tjejen skulle ta flyget till Dublin & hade också missat bussen så vi tog en taxi med henne, SÅÅÅ DYYYRT ! till flygstationen, när vi var framme och skulle gå av fick vi inte gå emot flygstationen för det hade varit en kvarlämnad väska där & de troddes nämligen vara en bomb!
så där stod vi ute 1h med tjejen vi åkte taxi med Molique, eller vad hon hette & med några som jobbade på flygstationen o lite folk.
Till slut var det klart & det var ingen bomb troligen.
Så folket som skulle med sina flyg som blev försenat drog med dom osv.
Medans där stod vi 4 peoples från eskilstuna & skulle checka in våra tickets, eftersom vårat flyg inte gick förän denna dag på morgonen så tänkte vi att vi sover där för vi hade bara vårat hotell rum 3 dagar.
Men det gick tydligen inte för det skulle stänga klockan 00.00 alla blev helt galna av de som jobbade där, för det visade sig att inte bara vi var fast där. utan cirka 17 stycken till . från olika länder världen över "italenare, albaner, turkar, amerikanare,spanjorer,kineser osv" bla , en barn familj o par & en rullstolsbunden kurd kvinna osådär!
Vi protesterade alla ville ju sova där eller åtminstone vara där, men det gick inte för i Paris har man inte öppet 24/7 som i andra länder på deras flygstation! så ngn security vakt tog in strykan med poliser & en italianoman med ett litet barn blev galen började skrika på italenska till en ful äcklig fransk security hah ! alla blev helt vilda inklusive vi 4 etuna bor som var så arga!
Dom kunde ju inte slänga ut oss , & låta oss sova på gatan right?
men de tyckte dom att vi skulle göra,  men larmet skulle gå runt 12 slaget så alla vi var tvugna att utrymma airporten och gick ut emot en BARACK ;O
där vi alla skulle sova vi alla "laffs" haha :D vi gav våra pass & fick sova där inne , och där var det svin kallt aldrig sovit värre & vi sov på golvet typ tack & lov att vi slapp sova ute men det var helt skabbigt i baracken.
vi var så blandat folk men kul hade vi trots vi knappt förstod varann, men engelskan underlättade ;D alla kunde ju det som var där inne men inte FRANSMÄNNEN ! :O
ah, iaf vi fick sova där till 5 på morgonen så lite sömn fick nog alla iaf. sen blev vi utkastade runt 5.25 då vi gick o väntade tills airporten skulle öppna vid 6. käkade lite smörgåsar på ett Café & sen gick vi äntligen in emot våran gate. där vi satt några timmar o väntade!
Sen var det flygresa hem, sov dom 2 timmarna så skönt men vaknade utav fetaste locken i öronen ont som fan :(
men sen blev vi upphämtade på skavsta. & nu e jag nyduschad framför datan :)
MIN sk.a "MAN" :)
bilder kommer soon^^ har iaf haft det bra , underbart väder everyday mellan 25-35 grader varmt varje dag underbart . men åskade o regnade lite the last day på kvällen då men who care , vi hade de underbart dom andra dagarna :)
ha det guld ciao ^^ ;D

Kommentarer
Postat av: Caitlin

Hahahahahahaha, omg fett störda, ba tänkte slänga ut er på gatan=/ Hahaha, tur att ni fick sova där i baracken iaf=P Inga hetingar som oxå fick lov o övernatta med er då? Ajja, hur som helst får du berätta mer ikväll när ja ringer o terrar dig igen, mohaha=P

2008-05-15 @ 15:01:02
URL: http://caitlinz.blogg.se
Postat av: evija

inte finaste gata! OMRÅDE.

2008-05-15 @ 15:27:10
URL: http://evija.wordpress.com
Postat av: MAH SELF

Okej MISS EVIJA !
& en lite cute kille mabye caitlin ;) hah ^^

2008-05-15 @ 15:57:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0