2010-04-29

Helluw alla glada bloggläsare! :) Hoppas ni haft en strålande dag hittils. Visst har vi ett skumt väder där ute blås,sol,molning,sol,blås,kallt,varmt.. Osv osv.. Jag hajjar nada ska världen kanske verkligen gå under 2012? :O Jag måste hinna göra det jag vill i livet innan och få familj. But mabye not ;O

Btw, så fick jag sova ut idag skapligt mycket som jag inte kunnat gjort på länge och också bredvid my love. Mys! :) Efter de blev det en stan tripp för att möta älsklingen som hade varit och tittat på en folkhögskola med sin syo konsulent här i Eskilstuna. Dåligt humör hade jag tills vi gick till H&M där jag fick testa 3 klänningar inför kryssningen vi ska på tillsammans 5-6maj nästa vecka för att fira ett halvår :D 1 av klänningarna var trasig men riktigt snygg, en var to HUGE, den sista jag testade var PERFEKT. I leopard mönster som jag diggar hårt :) Lite vårfeeling med en volang klänning sådär. Passade perfekt till min nya hårfärg som min älskling sa de :D Så de blir chill med lite nytt tills resan. Käkade också på Mac Donalds med my love, blev några cheeseburgers för hans del & kyckling junior för min & en cheese. Mums, passade perfekt för att bli mätt för stunden.

Nyss kom vi hem efter en promenad hem från stan. Blev små tjaffs på hemvägen. Sånt e livet med partner :P haha. Hoppas de blir bättre snart. För senare ska vi iväg och handla mat tillsammans med killens mamma & låtsas pappa. :)

Ta hand om er där ute, Puss! ♥

2010-04-28

Suttit i en frisörsalong all day long, från 11-15 :P men det var det värt då min kompis Michaela är frisör och gjorde ett grymt duktigt jobb. Efter att ha varit nästan svart hårig blev jag exakt såhär som Eva Longoria är under nästan. Im proud of my friend & nöjd av resultatet. En bit kortare, lite fattigare, men helt klart värt det.


2010-04-26



Den osminkade sanningen av labellavitaaa.blogg.se (bloggerska)

2010-04-26

Vårkänslorna börjar flöda runt oss. Efter att förra veckan var lite halvdan så har slutet av helgen varit helt solig & skön :) Jag älskar våren det är då man blir på bättre humör & älskar att shoppa både kläder/skor & accesoarer inför själva våren och också sommaren. Man vill ha så mycket från varje affär men plånboken räcker inte alls till till allt man vill, men det är bara att prioritera det man behöver mest går väl alltid först.

Var på stan med min kärlek igår vi tog en fika på Café smak här i Eskilstuna & sedan drog vi in i några affärer. Jag införskaffade ett as schyst armband från JC, Hallon röda/rosa solbrillor från Ginatricot & slutligen en tunn vit kofta från Ginatricot :) Hur härligt som helst att iallafall shoppa lite. Fyndade armbandet & koftan det gjorde jag bra! Killen hittade också snygga plagg han ska köpa nu under veckan. Kul att båda kan hitta saker & ting man bara måste ha :)

Ska också fixa håret hos min kompis Michaela som är frisör i veckan. Blir emot ljusare tider, men dock är håret så mörkt så får börja med att trappa ner så inte allt förstörs. Det får jag ta under onsdagen eller iallafall senare under veckan :) Har velat det ett tag nu så ska bli chill med lite ny styling ;D i like it!

Åker på kryssning med älsklingen 5-6 maj han har bokat en resa och där ska vi fira vårat halvår tillsammans med matbuffé & massa mys med drinkar & spa/pool avdelning :) Ska bli himla mysigt, aldrig varit på kryssning med honom förr så det blir något nytt för oss båda. ♥

Förresten så snackade jag med min Grek kompis Martin från Rhodos igår. Som flyttat till Kos över sommarsäsongen. Han tipsade mig och min pojkvän om jobb där han jobbar på hotel blue dome ett 5-stjärnigt hotell. Vore fel inte helt fel att få jobba där med gratis boende på hotellet & tjäna skapligt bra för att vara i Grekland? Får nog svar av han senare idag då han lovade att ringa mig efter han snackat med chefen. Wish us the best! :) Nu ska jag fortsätta agera hemmafru med att diska/ tvätta. Sen drar jag och solar :) PUSS

2010-04-25




2010-04-25



Jag har världens bästa pojkvän skulle aldrig byta ut honom emot någon eller något annat, aldrig! Om ni ser nedan vad han skrivit ut på min blogg så förstår ni nog hur romantisk och underbar pojkvän jag faktiskt har :)


Vem skulle någonsin byta ut en romantiker mot t.ex en bad boy? Inte jag iallafall :) Jag är lyckligt lottad med min prins, och så ska det förbli. Ingen kan komma i våran väg hur mycket människor än vill. It's me and my love against the world, and that's it. :) I Love him today, tomorrow and i hope he will be with me forever. ♥


Från din Pojkvän! 24/4 - 2010 22.38

Jag älskar dig Anriette över allt i världen. Du betyder allt för mig ska du veta. Du och jag mot världen. Det står skrivet, i mitt hjärta och på amuletten som du har på ditt halsband. Jag hoppas skriket från mitt hjärta kan överrösta allt annat i ditt liv. Jag älskar dig. Fager är du, ömtåligt är ditt hjärta. Mitt hjärta slår volter bultandes i 180.

Jag kommer aldrig att släppa dig, hoppas du en dag bär mitt efternamn och bär vårat barn. En framtid vill jag ha, en ring med ditt namn och jag vill att du bär en med mitt.

Hoppas att drömmar är sanna. Min dröm verkar då vara det. Men min dröm pågår än och jag hoppas den aldrig tar slut. Jag tänker på dig hela tiden. Det finns ingen knapp med stopp för det här. Det är ingen besatthet utan är ett beroende. Jag har blivit beroende av dig. Jag vill inte vara utan dig.

Förlåt om jag ibland är en idiot men allt har en koppling förstår du. Jag är en idiot och den idioten har känslor. Som bara vill få fram ett budskap i allt till dig. Utan den här idioten är jag en förfallen själ ETT NEDERLAG. Jag vill synas, jag vill ha din uppmärksamhet.

Jag kommer aldrig glömma den dagen du sa att du älskade mig. Det var på jul. Jag sa att jag älskade några dagar innan jul och då viste du att jag gjorde det. Men sen så sa jag det på morgonen på jul och du sa " Jag också ". Det var den bästa julen i hela mitt liv.

Jag vill att du ska veta hur mycket jag älskar dig. Men ibland är det bara så svårt att visa det. Det är därför idioten kommer fram. Han tar över och visar ibland surhet och visar sig vara arg på dig men det är han inte, han älskar dig lika mycket som jag.

Men alla har vi dåliga sidor bara att min dåliga är idioten. Om jag inte hade idioten i mig skulle jag heller inte vara så spontan och köpa amulleten och det spontana i mig det var det som gjorde det som jag gjorde när jag ville fira första månaden med tända ljus i hela min lägenhet och ge dig massage och äta god mat som blev lite kall men det kunde vi ta. Och hade det inte varit för idioten så hade jag nog inte bokat kryssning till oss.

Du har allt ska du veta. Du har mitt hjärta i din hand, du är perfekt på alla sätt och vis. Det är något som bara skiner upp varje gång vi är med varandra. Som en sol skiner upp dagen för resten av världen. Man blir så glad och varm. Värme står för mycket och glad står för i princip samma sak. Sol har också en betydelse. Sol är ljus och ljus skiner upp beror på vilket ljus man ser det som men just nu ser jag det som solens ljus. Och ljus ger värme och värme mår man bra av. Och värme kan gör en glad speciellt om det är solens värme. Och när man är glad kan man även vara lycklig med ett leénde på läpparna och du vet själv vad du brukar säga " Du ler med dina ögon ". Vem står för det. Jo, det är DU! Du är min sol Och förklaringen har du. Jag älskar dig och jag hoppas att du känner samma sak. DU OCH JAG MOT VÄRLDEN!

Denna kan vi nog bjössa på eller vad tycker du älskling?


That girl gotta Swag ;)

Tyyyng låt Ciara har gjort en skön come back ;D Eller vad sägs? Opråpå jobbet jag var på intervju till igår, tror inte det blir ngt av det, får söka vidare! FUCKED UP #x%O"x%! Men that's life gäller bara att aldrig ge upp oavsett hur mycket man egentligen vill det. Be strong ;) Det har jag lärt mig! Det tar jag också med mig. Gjort massa osköna ärenden idag & köpt ett korallfärgat nagellack real HOT, blir att fira Amanda som blivit 20år här omdagen tonight, shall be CHOCKT ME NICE ;D  ♥


Shit vad död min blogg är!

Jag har knappt inga läsare längre, jag måste vara en boring person ;O Kanske beror på för att jag inte uppdaterar ofta, eller att jag skriver tråkiga ting ingen bryr sig om? Något av det båda antar jag :P But what a fuck my blog is the shit when im ON! And i know it :D

Vill bara säga att denna dag varit bra trots SKIT vädret. Vaknade upp tidigt bredvid min älskling av ett samtal från arbetsförmedlingen de kallade mig till en arbetsintervju idag kl: 13:00 för ett (Butiksbiträde) arbete. Tackade direkt ja & fixade till mig när timmarna gick. Tog t.o.m en timmes för tidig buss pga att jag blev så taggad. Typiskt mig :(  Drog mig då emot Linda som bor väldigt centralt tog en kaffe & snackade skit så tiden skulle gå.

Väl på arbetsförmedlingen var jag lite innan klockan ett. Blev sedan inskickad i ett rum med cirka: 12 st andra arbetssökande människor. 2 arbetsgivare kom och berättade angående praktikplatsen som sedan leder till arbetet på Ica Maxi (stormarknad) här i Eskilstuna. Sedan blev det arbetsintervju för var och en med arbetsgivarna. Fick vänta ett bra jävla tag pga jag var en av de 2 sista in. Men bättre sent än aldrig right ;) ? Hade 2 trevliga girls att snacka skit med. Hoppas att det gick bra, hoppas på jobb! Får svar imorgon så HÅLL TUMMARNA för mig där ute :D höhö!



Efter det drog jag och köpte present åt Amanda med älsklingen som väntade på mig nere på ams. Amanda ska nämligen firas tomorrow,  eftersom hon blev 20år den 20:onde shall be fun ;) Ska bli trevligt att träffa mina barndoms girls! Girlpower feeling liksom :) + mycket minnen som kommer upp i love it.

Tryckte nyss en frys pizza med älsklingen så jävla mätt att jag vill göra en throw up MOHA! ;D im fresh. Ska lägga mig bredvid han och mysa sönder nu, Ciao !

Im so slow ;P

På att uppdatera bloggen emellanåt. Ibland får jag ryck och ÄLSKAR att skriva i bloggen och emellanåt vissnar dem rycken och att blogga blir det tråkigaste som finns för tillfället. Men nu tänkte jag iallafall blogga lite bara för att :)

Gårdagen t.ex den löd: Träffade mamma och brorsan på stan drog oss snabbt emot Ming Palace under lunch tid för att få plats satt där en timmes tid ungefär åt och mådde bra. Både huvudrätt & efterrätt. Därefter gick vi runt på stan H&M blev de första vi anlände där köpte brorsan en AS SNYGG jeans jacka åt mig jag velat ha i en veckas tid ungefär. En sen 20års present till mig från honom :) Hur snygg är jackan som helst, velat ha en jeansjacka länge och den här hade jag fastnat för! Im in love in my new jacket. Invigde den idag t.ex. Sexig värre mjauw ;)

Efter det mötte vi upp älsklingen. Linda kom också efter ett tag, mamsen drog hem och jag brorsan, älsklingen, Linda och Melenie drog oss på promenad emot Willys där både Linda och Michel skulle införskaffa mat. Efter att de handlat drog vi oss till Rinmansparken så Melenie som är ett år kunde leka av sig i lekparken :) Habib uppehöll Melenie mest då vet jag iallafall att MIN MAN kan handskas med barn ett STORT+ i kanten ;D Han blir en bra pappa i framtiden, det kan man redan se nu! :)

Härligt var det att komma ut och umgås i solen med nära och kära sånt behövs mer för att man ska kunna må bra i den här råtthålan till stad, that's it! Denna dag har lydit att dra till stan en än gång för att uträtta ärenden. Som tur är hade älsklingen ingen skola och kunde joina mig. Kunde uträtta endel men en annan del får jag ta på fredagen.  Btw, så på fredag ska jag fira min barndomskompis Amanda Högbom som fyller 20 idag ;) Grattis till henne måste jag få säga. Shall be fun, bjuds på drinkar & trevligheter! :)

Nu ska jag chilla med älskligen tills vi ska laga mat, senare blir det också att dra och sola! Chillinani det också :) Puss!

Nuh Linga! ;D


Me and retards

Hellu! :) Var på ett möte klockan 12 på K68 här i Eskilstuna angående Kommunjobb, säger då det de var bara jag och en massa retards! Är det bara jag och massa retards som är arbetssökande eller? Nej, det kan jag aldrig tro men just under detta möte var det Jag + en till tjej som var skapligt (NORMALA) restrerande (vill jag inte ens tala om) Känns så värdelöst! Give me a job omgående alltså innan jag går under helt med alla dess skumma människor runt mig Mohaha! :P

Träffade Jontsson lite snabbt efter de korta mötet på 20 min var klart, sen drog jag mig hem emot älsklingen med bussen. Nu är jag tillbaka hos sjuklingen som jag tappade upp ett varmt bad till. Dock är det inte bra om han har feber och badar men han VILLE verkligen bada! Han ligger där inne och beatboxar medans jag sitter framför datan.

Kliar i mina ögon gör det också (pollenallergi) or something? :( Sitter och tänker på resor, jobb & pengar atm. Undrar hur restrerande dag kommer att se ut? :) Time will tell. Ska mysa fett med min darling som är sjuk, Ta hand om er! Puss ♥

11 - 14 April

Förlåt för dålig uppdatering sen helgen, men älsklingen kom hem i söndags kväll sen har det varit så fint väder och har inte varit inne vid datan något under dagarna, utan ute och njutit utav det varma, soliga vädret :)

I måndags drog jag och Habib till stan han lämnade in sin mobil som han ramlade i sjön med när han var i Österrike (klantarsle som han är). Sedan köpte vi jordgubbar och satte oss i linne/t-shirt på strömsholmen som är som en Ö mitt i stan här i Eskilstuna. Matade varandra med jordgubbar och njöt i värmen tillsammans WONDERFUL! :) Tills mamma kom och plockade upp oss för att åka och handla tvättmedel, balsam och andra hygein och hemartiklar. :) Senare under dagen tog vi promenad till Vilsta (Turistcamping place) här i Eskilstuna. Satte oss vid vattnet på en filt och drack ÖL som Habib tog hem från Österrike. I don't like beer men den var faktiskt god :D

Under gårdagen var vi mestadels hemma var helt kaos den dagen. Mjölkkrig, Grannbråk med mera, you name it a really bad day! :P Inget att skryta om.  Idag blir det att dra och möta min äldsta brorsa på stan eller vilsta? För att njuta i solen :D Älsklingen e sjuk men ska dra med han ändå om det går, han vill till stan för en överraskning? Hm, undra vad han har i tankarna. time will tell :)

Btw, har lite bilder att bjuda på sen i måndags with the strawberries ;D









Haha, gulliga bilder va? Min lilla stålmannen den där Habib! mohaha ;) Btw, så ville inte brorsan träffas idag haha, för han tvättar osv men drar en sväng till stan med älsklingen i think? Ut ska jag iaf ;D Ha en bra dag, Kisses ♥

My weekend

Vad ska man säga? Både kaotisk och heeeelt störtskön har helgen varit för min del, hur har eran helg varit? Hoppas att den varit hur bra som helst. ;) Bildbevis från gårdagens flipp shake on the dancefloor at java. Enjoy ;D


Taggad!

Taggad inför kvällen lyssnat sönder på reggaeton/dancehall hela veckan för blir verkligen att show the moves tonight. Sitter och lyssnar på det nu med men avbröt med att lyssna på denna sköna låt! Enjooooooooooooooy ;) Fan vad jag saknar Grekland när jag ser den här videon och hör sången, kanske dags för en till sommar i Rhodos? ;) ( or mabye not )


Flippade humörssvängningar ;P

Är vad jag har! Igår var allt hur bra som helst förutom att jag var trött hela dagen, tills jag satte mig vid datorn och blev "Äcklad" mitt i natten som jag skrev i inlägget innan. Så mycket runt omkring en som gör en helt crazy & äcklad i den här staden, take me to Beverly hills instead ;) Är så sugen på att fly landet, snackade med brorsan om det igår det kanske är dags att ta sig i kragen iallafall och dra sig till varmare breddgrader? :) Ta med brorsan givetvis var ju planen. En brorsa kan man aldrig tröttna på ;P Eller tröttna kan man men att svika honom gör jag aldrig.

Världen är sjukt brutal där ute, men jag ska iväg. Här kan man bara inte stanna kvar! :) Blir java ikväll men lite ändrade planer istället för att Caitlin blir den som följer med mig ut och shakar sönder så blir det Jonte, har precis varit på systemet och köpt några öl till honom ;D Så ikväll blir de allt att dricka groggar & cider, mums! Men ska inte bli too drunk då min älskling anläder Sverige imorgon. :) Hoppas kvällen blir rolig oavsett omständigheterna runt en. Btw så vill jag aldrig bli stor och jag är redan 20 vill säga vuxen! :(  Jag kör en Pippi Långstrump ;)

“Vi ska ha roligt jämt”, sa Annika. “Här i Villa Villekulla och på Kurrekurreduttön och överallt.”. Ingen av de tre vill någonsin bli stor. Pippi plockar fram tre krumelurpiller och om man äter dem i mörker och säger “Fina lilla krumelur, jag vill inte bliva stur”, ja, då blir man aldrig stor.

Om det ändå vore så att det funkade, nu drar jag mig. Nuh' behavia , PUSS!



In the middle of the night

Seriöst mitt humör har vänt från skapligt glad till ÄCKLAD nu mitt i natten. Jag ska här ifrån stan och det är omgående! Med eller utan sällskap, jag blir bara så trött på allt och allmänheten runt mig det äcklas jag utav, euw, twii vet inte vad jag mer ska säga äcklas gör jag! Förstår alla som vill från Eskilstuna (kukstaden) och ingenting ska stoppa mig från att leva mitt liv. Pratade med mamma om det tidigare idag, vill jag till ett annat land eller annan stad så ska jag OCKSÅ DET! Inget speciellt har hänt mig just nu men jag har mycket tankar i huvudet, jag ska här ifrån till och med min jobbcoach tror att jag behöver det och jag och Emma snackade om det också tidigare idag t.ex så.
Whatever what you say ;) Det är mitt liv, right? :D Ingen annan kan styra mig jag är ingen leksak.

Syftar inte på någon speciell nu utan allmänt till er alla där ute INGEN kan styra mig. Inte för någon gjort det hittils så varför ska någon då göra det nu? ;) i don't give a fuck about anyone right now. Jag är trött på allt denna natt! Jag är oftast trött på allt. Take me away to U.S.A Please ? :D

Går nog i björnide ett tag efter denna helg sen är det att röra sin rumpa bort här ifrån, låter inte det som en stabil plan? ;) Det tycker jag. Jag tackar för mig denna natt. Godnatt på er alla och imorgon blir det flipp på java ;D Grrr! Nuh nuh, behavia! ;D Puss

( imorgon kommer jag att ångra detta flippmode inlägg, har redan ångest )

I Need Love!

I miss my love to much now, jag vet att jag tjatat alla dessa dagar han varit borta. Men jag saknar han verkligen, vi är inte vana att vara ifrån varandra såhär många dagar då vi är ett 24/7 par nuförtiden, då vi börjat skapa ett liv tillsammans mer och mer. :) Så nu passar den här låten in på vad jag känner nu "I NEED LOVE" Älskling, vi ses på söndag finally, i can't wait serious! ;P



Övrigt så har jag varit babysitter denna kväll med Cakie och Emma åt Jonte's söta småsyskon :) Vi gjorde tacos och åt glass med chokladsås, riktigt mumsigt! :D Vi tittade också på talang och massa gott och blandat på tv. Snart blir det till att sova då jag imorgon ska kika på lägenhet med min käraste mamma! :) På kvällen blir det att shaka asset av mig i mina sexigaste nyomklackade high heels imorgon till dancehall at java. Shall be fun, i will enjoy it alot. Kisses and big hugs to everybody! ♥

Bara för att

Jag och Caitlin tittat på Fucking Åmål ikväll/natt, riktig Nostalgi känsla här. Fila tröjor, pannband, buffaloskor/platå gympaskor, höga toffsar, smala ögonbryn, strypremmar till halsband, mittbenor, magtröjor och en massa kajal!



Nu blir det att gråta och le till The Notebook istället efter mycket skratt till Fucking Åmål! ;) Ciao

Min torsdag

Började segt då man gick upp så sent. Men att sova till 12-13 är för skönt när jag ändå gått och blivit morgon människa den senaste tiden. När jag var yngre kunde jag emellanåt sova till 16-18 om det var så då man hade varit uppe om nätterna och hade FET ÅNGEST när man vaknade upp, så varför klaga? :P Jag sover ändå inte bort dagarna helt och hållet när älsklingen e borta så var stolt över mig ;)

Drog till stan med Caitlin, Tessa och Emma tidigare, för viktiga ärenden. Är så brutalt segt att gå till ams och stämpla kan jag lova er, Give me a job for fuck sake! ;O trött man blir asså. Efter det gick jag och Caitlin och åt på kebabhuset i stan medans Emma och Tessa var och tittade på kläder osv. Jag och Caitlin hade skapligt mycket att se på när vi åt iallafall vi satt och iaktog eskilstunas bänksittare medans vi åt och tänkte vad dem tänker, osv. Sjukt hemskt med alkisar, men dem har väl svårt dem med. Så varför inte bara låta dem vara?

Efter det körde vi själva en fulig och smet in på systembolaget och jag köpte dryckbart till oss till helgen ;D if you know what i mean. Vi har ju en schemalagd helg framför oss som (rutin) liksom ;D Imorgon blir det att vara barnvakt med Emma och Cakie åt Jontes söta mulattsyskon, laga tacos och se film ♥ Under lördagen blir det festligheter och dance night out with cakie och mabye några andra kära vänner. :)

Seg dag ute också när vädret är deprimerande grått/regn, inte top notch direkt! :( Blir film kväll med Caitlin och Tessa tonight i think, det är passande för en sån här dag. Efter att jag och Caitlin varit hos hennes pappa för ett tag sen drog vi in till statoil där Cakie köpe fucking åmål och The notebook, nostalgi filmer det där ;) Det blir nog att se de filmerna senare då. Tillägnar er en sköning låt här nedan och nu orkar jag inte skriva något mer.



Saknar min babyboy också tur som jag har så träffar jag honom om 3 dagar! *HUGE SMILE* :D Puss! ♥

Nuh' Nuh' Behavia ;)

Min och Caitlins officiella danslåt ;)


Trött var bara förnamnet

Gud vad trött man får vara, gick upp för cirka 2 timmar sen och är still trött, helt seg sen gårdagen. Då jag Caitlin, Emma, Jonte och Thessa var ner på stan under helga dagen, käkade på mac donalds, gick på Farsan som faktiskt var helt sevärd på bio osv. :) också helt seg efter gårdags kvällen/natten då en cider, och baylis shottar åkte ner.

Efter att jag och Emma hade sett på Dhw, och Cougar town hos Thessa då drog vi oss till Jonte där Caitlin och Mischa var. Blev att några till av Jontes polare kom, och en jobbarkompis till Thessa och Emma. Blev inte så långvarit där då Jonte inte mådde något vidare. Så vi gick vidare till Thessa och umgicks vi girls :) Trevligt att ha lite girlnight mitt i veckan sådär. Emot morgon timmarna var nog alla skapligt trötta så jag begav mig för att sova.

Planer inför kvällen har vi också styrt upp igår och får se om det blir som vi sagt. Om jag pallar så att säga :) Men jag ska inte vara någon torrboll eller hur ;) ? Längtar iallafall till helgen då jag och Caitlin har en schemalagd fredag och lördag. Barnvakt-fredag och Dancenight out-lördag ;D som spikat!

Blir också att följa med mami och titta på en lägenhet 15:00 idag, sedan sola solarium. Börjar blekna igen! I need the fake sun ;) höhö. Saknar min älskling så oerhört, som ett tomrum i hjärtat. Men dagarna går förhoppningsvis snabbt som sagt :) Btw, så var jag väldigt djup i mitt inlägg från i natt angående min Älskling, men saknar man någon så saknar man någon eller hur? :)

Ska styra upp grejer på stan med denna unga dam (Emma) med ögonbindeln nedan senare också inför kvällen. (Bild från kryssningsbussen när vi kidnappade henne för en överraskningskryssning då hon fyllde 20 i februari)



Jag ser riktigt gammal ut på denna bild (kvinnlig) om jag får säga det själv. Inte mig lik alls :) Nej men nu har jag inte tid för bloggen något mer just nu.. Ha de så mysigt nu, och rösta på min bikini som fan här nedan tack ;D PUSS HEJ! ♥

Jag måste låta sjukt mesig

Men jag saknar redan min pojkvän som åkte till Österrike i morse, för ett projekt med skolan. Ni förstår nog inte min feeling men det känns galet empty. Efter att ha umgåtts i dagar och nätter 24/7 i 5 månader från igår 6:april så måste ni förstå att det känns ensamt. Jag förstår ni som har långdistans-förhållanden ni klarar av det GALANT, men jag som umgås med min pojkvän nästan för mycket känner bara att det känns helt fel. Var finns det jag brukar känna?

Närheten finns inte här? Det blir psykiskt istället. Man är van med närheten från en annan individ men den närheten är helt försvunnen for a while och det känns inte som det ska, då man är bortskämd annars med att ALLTID ha sin älskade bredvid sig eller åtminstone i närheten.

Vi har snart varit tillsammans i 6 månader (6:e maj) Matchande va? ;) Allting känns bra och bättre och bättre för varje dag som går. Emellanåt kan man känna att allt bara känns som KAOS men egentligen har man det FÖR JÄVLA BRA för att vara sant om man tittar omkring sig så har faktiskt andra människor inte det bättre. Jag har honom och han har mig, vad mer kan man begära utav varandra när man redan lärt sig älska?

Jag är stolt över att min pojkvän är med på det här projektet, jag är glad att han stabiliserar sitt liv med att sköta sin skolgång. Jag kanske låter som en mamma till min egna pojkvän, men jag är äldre och vet bättre. Han gör helt rätt med att åka dit. Oavsett om saknaden är stor från bådas sidor, så vet jag ändå att jag kommer att träffa han igen på SÖNDAG. Inte så att jag aldrig ser honom mer, för det kommer jag att göra.



Jag älskar dig min käraste älskling, hoppas att du läser det här ♥ / One love from your babygirl!

Bikini tävling för Nelly.se, jag är en i mängden men hjälp mig att vinna ;)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Hur snygg och enkel är inte denna bikini? ;D Jag skulle inte banga att glida omkring i den i sommar. Puss på er snyggingar! ♥


Påskhelg!

Shueshueshue! :D Varit en bra påskhelg inte för jag firat påsk direkt då högtider inte riktigt e min thing. Men umgåtts med nära & kära iallafall & varit på middagar både hos killens mamma igår och Caitlins kära faster Anna idag på en 3-rätters. Hur bortskämd får man vara? Dock ingen påskmat o skit, de e verkligen not my THING.

Igår drog också jag och min älskling på Shutter Island efter att ha varit hos hans mamma. Riktigt grym film om du gillar långa och psykolgiska filmer. Leonardo Di Caprio gjorde en bra huvudroll i den ;) Watch that movie then!



Nu sitter Caitlin och jag hos Habib vid en varsin data och geekar efter att ha tryckt i oss 2 pan pizzor var. Funderar på att trycka chips, men e nog stopp nu efter att ha ätit ihjäl sig under hela dagen och druckit massa goda drycker. Ville iaf updata lite bara FÖR att ;) Ta hand om er och hoppas ni också haft det fint under påsken med mycket värme och kärlek, vårkänslor och allt vad det har varit. Ciao

RSS 2.0