CONGRATZ JONTE 18 ÅR!! :D

Lillpojken Jontsson har gått & blivit lite halvt vuxen :D Nu får han iallafall röja med oss gamla tanter! Blir emot stan snart för att fira han ute, blir väl säkert en eller annan drink men det är det värt när det gäller Jontes födelsedag! WUHU :) Kärlek för våran vän. ♥


Nattens gulligaste :)

The cutiepie - can you make little space in your heart for me?
Myself - Im sure i can

Emellanåt e jag också faktiskt kärleksfull och gäller det något speciellt ska man inte mista det, right? Att försöka hålla hårt om det man vill ha, är vad som står i min makt. säger bara till mig själv keep it up ;)


Riktigt irriterad!

Måste man få bli riktigt irriterad? Tycker det är så hemskt när det riktigt kokar inombords. Harrys strular med lönen så dem kan ta sig i arslet alltså! Vi som inte fått lönen från augusti månad därifrån tycker jag sjukt synd om! Jävla lallarplace det där, e sjukt pissed off! Jag & Emma tog oss t.o.m ner dit idag då var det ingen "högre" personal där. Vart fan håller dem hus flyr dem? Nej, riktigt irriterande det måste ni hajja där ute. Jag jobbar inte som bartender gratis inget jobbar man för gratis, det gör jag bara inte. THAT'S IT, WHERE IS MY FUCKING MONEY? ;O Jag & Emma träffade också Anna & Anna en snabbis på stan då dem satt o gluffsa i sig subway :) så söta så. Blev ingen längre visit där så cyklade jag hem i vårat "ISKALLA PISS LAND" höll på frysa ihjäl alltså. Vill inte gå ut igen absolut inte frivilligt iallafall. & kanske blir emot Caitlin senare idag? Hm, då blir de inte cykeln. Blev glad idag när jag satte på datan iallafall Jason hade accepterat vänförfrågan på facebook after all :) en sjukt bra vän vi lärde känna nere på rhodos från USA. Glad blev jag verkligen han hade skrivit värsta långa mejlet så blev långt mejl tillbaka det förgyllde min dag om man bortser från t.ex det med lönen osv. :)

Jason & Jag på Colorado :)

Sen har man också en sötnos som förgyller alla dagarna bara utav att prata med men det tjatar jag nästan om i varje inlägg right? ;) But that's it! Han är bara för söt ska ni veta :D Nej, nu ska jag fixa in rhodos bilder på facebook jag totalt glömt bort att göra :) PUSS


Twista e grym ;)


Vinarn! ;)

Middag hos min morbror igår därefter blev det emot Linda där vi vinade på rejält, många glas gick ner innan det vankades utgång kan jag lova er. Skönt umgänge med massa nytt folk :) i like it alot. Sköna dudes hängde man med igår. Väl ute på Olearys splittrades gruppen och jag hängde med allt och ingen. Haha inte riktigt så men stod mest och snackade deep talk med en vän medans timmy satt utmobbad bredvid sippande på sin drink. haha 8-) elakt av oss. Men hade sjukt kul ute, vad jag minns? :) Drinkar & cider håvades ner, drink efter drink cider efter cider. Galet fan!

Tillslut blev jag apfull. Så minns inte riktigt hur jag kom ifrån stan hem osv. Sen blev det att träffa en vän & köra till Mac D, mitt i natten. Där bjöds det på gratis Cola av Pilvi eftersom vi inte ville ha någon mat. Haha sjuka kör drive in för drickor? ;P Sen åkte jag hem o deckade. Skrapat upp mitt knä också det e fan inte skönt!
Full var man iallafall igår nästa gång blir det fan inte att föra på foot of africa det vinet e hur gott som helst & livsfarligt kan jag lova er. Idag har jag bara legat helt död i mitt hem inte pallat rört en fena. Hoppas det börjar någon bra film nu till 21? Söndagsfilmer brukar vara råchill :)

Btw, så e jag glad idag trots att det e söndag pga en viss sötnos gör mina dagar super ;)
i like it, i like who you are, i like you <3


Saturday night live

Shululu, blir emot min morbror snart på middag blir ett gäng :) Sedan blir det emot Linda direkt efter jag ätit för festligheter. Inte festat med Linda sedan jag var 17år typ så det är på tiden, längesen sedan sist så att säga.
På den tiden man var piggare & vildare haha! :) Nerå! Ska bli hur kul som helst iallafall. Anna & Sanne kommer också :) & förhoppingsvis Emma. & Louise får vi inte glömma, kommer säkert fler folk men det har jag ingen aning om än. Kul ska det allt bli girlsnight? :) time will tell. Jag känner mig redo redan nu kanske e för jag har stress i kroppen? Hm, i don't know jag vill tagga emot min morbror nu men min mamma e så himla seg framför spegeln kvinnan. haha! :D tillägnar er en chillbild!



Vi hörs, trevlig lördag ;)


driving myself insane


Framtiden

Är en gåta hur ens framtid kommer att se ut. Har så mycket funderingar & tankar angående det just nu. Då jag sitter hos Caitlin och snackar me en vän på facebook angående plugg/jobb & som sagt framtiden at the moment. Vad gör jag om 10 år t.ex? Vart bor jag? Har jag barn & fast levnads partner som jag älskar till max? Det är frågan. Man kan inte se in i framtiden så hur fan ska man veta hur ens framtid kommer att se ut då man inte har värsta uppläggen redan nu. Vad vet jag kanske hittar en levnads partner imorgon redan om det är så? Alltså ni förstår vi vet inte vad som väntar oss. Allt kan hända i våra liv. Allt kan vända så snabbt.

Mitt mål är att komma från Sverige tills 25 års åldern då mina planer är att jag SKA flytta till USA. Vet inte riktigt varför jag vill dit men det ligger så mycket bakom det. Verkar så mycket mer bättre på något sätt? Jag behöver space skulle passa in i t.ex New york jag behöver ett storstads liv. Jag platsar t.ex inte in att bo i lilla Eskilstuna här finns inte utrymme för allt jag vill göra. It doesn't work for me!

Mina planer har alltid varit att jag vill bli en framgångsrik modedesigner, men hur svårt är det inte egentligen att lyckas med att slå igenom som det? Man måste ha så mycket planer & fantasier gällande det. Visst har jag det eftersom jag pluggat mode & design men man måste komma med något STORT nytt som inte finns och det är väl inte det lättaste då man inspereras utav andra designers?

Så mycket frågor och inga svar som snurrar runt i mitt huvud just nu, vad vill man med sitt liv? jag vill för mycket för att det ska kunna slå igenom NU! Förstår att många i min ålder som inte har alla planer genomtänkta tänker exakt som mig. Emellanåt blir man djup och tänker det behövs det också.

Äsh, ska väl börja bege mig hemmåt snart. Caitlin ska fan till parken för att åka buss emot gbg med jobbet till liseberg om några timmar bara ;O my god och hon har inte sovit en blund, hon kommer vara trollungen själv i götet haha, önskar henne all the wishes from me.

Hoppas ni haft en trevlig fredag. PUSS / en tänkande tjej

IT WAS LINKÖPING

Yes, idag var jag allt i Linköping en sväng några timmar över dagen :) Hur irrigt som helst "Marias flippord" Träffade sköningar som Shay, Sallsson & Tomsson. (undercover names) Var runt och irrade i stan & flippade till max. Rhodos reunion feeling :) Första gången jag träffade dessa gossar i Sverige hur kul som helst vill jag lova :) Kändes skumt till en början men sen så känner man sig så hemma med dessa grabbs så blev bra tillslut like a freedom :) Linköping var hur mysigt som helst en stad jag måste göra come back's till oftare, för att träffa boysen & Carolina of course. Får heller inte glömma Chricke min roommate från rhodos han bor tammefan också där, världen är då allt liten.

Efter att ha jobbat på rhodos känner man folk överallt i Sverige känns det som, det är hur kul och bra som helst om det vankas att dra till annan stad och röja :) Men så ni vet åk till linköping om ni vill känna lite harmoni for a while, i liked that city alot. Inte värsta hudge inte för liten men sådär trevlig & söt ni vet :) sagolik typ.

Nu är jag hos Cakie-flava ska fixa flätor i hennes hår som hon gillar det bäst :) Är hur trött som helst efter att ha gått upp 7 idag. Längtar tills imorgon också då jävlar Linda ;D

Take care out there this friday night ;) PUSS

Sugen på omstyling?

Jag är trött på mitt hår & allt just nu emot hösten. Jag blir aldrig nöjd när det t.ex gäller håret? Eller visst blir jag nöjd men ångrar mig sedan efter att ha sett nya fina hårfärger på alla dess kändisar som finns, vad ska jag ta mig till? Är nu sugen på att färga ljusare igen, men inte blonda slingor men hel ljusbrunt hår vore väl snyggt? Guldljusbrun är jag sjukt sugen på. Något i det här stuket vill jag ha igen.

VAD TYCKER NI?
Mörkt vs ljust.



Behöver tips då jag verkligen är en person med beslutsångest som behöver hjälp gällande sånt här. Men när jag blickar tillbaka på bilder så tycker jag faktiskt att den här färgen ovan e riktigt fin :) Vad tycker ni som sagt KOMMENTERA MERA VÅGA KOMMENTERA! :D Min blogg går under haha.


Heey! :)

Godmorgon gott folk, kan ni tro att jag e vaken såhär dags? :) Men då har ni helt rätt faktiskt "nattmänniskan" som sover bort hela dagarna annars är uppe early morning idag. Pga idag är ingen vanlig dag för mig, idag ska jag till Linköping!! ;D speciell dag, så e taggad! Mamma ringde från jobbet & väckte mig runt 7 tiden klev upp satte på mig mjukisdress & gick emot tågstationen (likblek) med en stor halsduk linden runt halsen. Ingen varm morgon om man säger så cold outside. Mötte där upp min älskade mamma & köpte last minute biljett till linköping :)

Drog oss sedan hemmåt, gick in i duschen & har fixat & käkat frukost sen dess :) Blir ingen vanlig mig idag med converse & skinnjacka utan idag blir de klackstövlar & trenchcoat jacka, stylish på mig emellanåt alltså. Man måste ju ligga i emellanåt ;)

När jag gick i skolan kunde jag tänka ofta på att klä mig fint vardagligen nu förtiden bryr jag mig inte så värst bara när det vankas festligheter. Men idag tog jag mig i kragen plus att det e kallt ute så skinnjackan får stanna hemma :)

Ska bege mig emot stationen snart, skönt att ha tickets klara :) men måste förbi ICA och köpa påfyllning till mobilen sen e jag ready to go. Tåget går 10.09 så är på tiden att jag börjar röra mig ha det guld idag kära vänner :) PUSS

Sura människor?

Vad tycker ni personligen om sura människor?
Själv hatar jag sura människor attityden på alla dess surpuppor är en sådan attityd man vill blåsa bort.
Jag nekar inte att jag också är sur emellanåt det måste man ju vara någon gång eller hur? Men jag klarar bara inte surmulor i min närhet som e sura 24/7. Energin blir då aldrig på topp så vad ska man med sura människor till? Man måste fan vara glad upp me humöret & inte bli sur för en massa småsaker sådant är bara omoget oavsett du är 12 eller 45+. Stråla som en sol trots att det är deprimerande hösttider jag lovar er att det uppskattas desto mer bland människor runt i kring. En glad person i din närhet och du blir glad själv eller hur?

Imorgon ska jag emot Linköping och träffa en sötnos :) Brorsan & Mr.moe ska också dit för arbete. Så blir nog att jag stannar kvar i Linköping och sover med dem och kommer hem lördag. Annars dyker jag bara upp hemma senare på fredagen, ska inte bli där långvarig helgen ut. För på lördag har jag & Linda planer ;) hihi. Shall be fun girley ;)

Så hoppas på att Harrys inte strular med min & emmas löner nu we need our cash. Man jobbar ju inte gratis eller hur ;) men det är väl bara jag som tänker för mycket på det? Eftersom jag är en pengargalen tjej som också kallas "golddigger" bland mina vänner då det är bra eller dåligt är en annan femma?

Nej, nu ska jag emot duschen och efter det blir det att testa lite makeup från makeupstore jag aldrig använt :) Kan hända att det är bra? Är sådan fast foundation på burk t.ex mycket bättre än flytande har jag hört för hyn. Då min hy blivit allt för skum efter hemkommandet ifrån rhodos så är det hur bra som helst för mig. Hm, time will tell :)

Nej hoppas ni får en härlig fortsatt torsdag mina vänner :) & hörru ni UPP MED HUMÖRET STRÅLA FÖR FOLKET!
PUSS


Dagens Citat

Av en kär & god vän som bor i Vällingby angående vad hon gjort idag och det var t.ex : "Gått till turken och köpt delicato bollar och Zingo haha" Alltså kan knappt andas och få luft alltså, e så övertrött eller liknande också så nästintill det roligaste jag hört idag. Som det brukar sägas, ett gått skratt förlänger livet & det hoppas jag fan också att det gör ;D då får flipp-me leva några år extra. tjalala ;) Goodnight.

IF I RULED THE WORLD



ÄLSKAR MUSIK SEN FÖRR, DET FÅR EN ATT TÄNKA TILLBAKA & IBLAND E DE HELT UNDERBART ;D

Kompisar från förr



Klockren, The Latin Kings back in the days ;D Btw, så var man ju uppe hela natten tills typ 7-8 i morse men sedan kom caitlin vid 13 tiden invaderade min säng, satt o snackade tills jag tog mig i kragen och gick upp. Blev då emot ICA handlade lite varor. Sen var the goodbye ;D sen dess har jag bara chillat hemma med Street fighters, toppen film men somnade sista halvtimmen typ och sov några timmar :O måste fortsätta se. Riktigt bra faktiskt. Riktig degdag kan jag lova men det behöver man ibland, ska kanske iväg om ett tag till en kompis och kolla film och trycka godis också? Haha, time will tell vad jag pallar.

& sen . Det e knas själar i förorten tar mig under inga lugna stunder för många pundarrunder.
Beaten på denna e ju helt crazy :D



Take care ;)

TUNG , ENJOY ;D


Memories from back in the days, i like ;)


Från start tills nu

har den här dagen varit en riktig kukdag vill jag lova. Började med att man försover sig inför ett möte på arbetsförmedlingen och missar det totalt. Jag ställde klockan 9 vaknade upp då helt yrvaken tänkte "OH SNOOZE" 5 timmar efter vaknar jag upp tittar på klockan och tänker "SHIT" :O klockan är 14.00? och missat mötet för längesen. Hur dum får man bli? Ibland så tänker jag fan att man är ungdom idag "dagens ungdom" alltså, jag förstår inte.

sedan har man muppat hemma typ gjort nada rullat tummar typ så illa, men vissa saker gjorde en också glad under dagen. Som vissa söta "sms" övrigt har det varit åt helvete. Ingen bra start på denna vecka vill jag lova.
Emot kvällen drog jag min ankröv emot Linda's place slingade hennes hår & tittade på andra avenyn som jag annars ratar totalt. Annars inte min typ av serie för (b-aktig) för mina ögon, men det funkade för stunden.
Blev sedan att skölja ur hennes hår allt såg bra ut tills jag insåg att hon var så ljus längst fram i håret/huvudet innan vi började så de slingorna vid luggen blivit mycket ljusare än resterande hår. TÄNKTE FUCK? vad har jag åstadkommit? Men som sagt var det sjukt fint i övrigt hår, så vi fixar till det imorgon ;)

Jag har som sagt lite eller ska man kanske säga mycket? Höst-Otur i allt just nu det gillar vi då inte. Vill till Linköping i helgen också men mina brillianta planer verkar gå i krash. Så vad vill gud mitt liv? Jag vill också utomlands för höstvädret tar ju kol på mig.. Deppmode väder så allt e depp e inte roligt i hate it alot. I need the sun to feel good. Jag vet inte vad jag mer ska säga om den här såkallade KUKDAGEN när allt från start till slut går åt helvetet så känns det bara som att hela världen är emot en. Så ingenting åt saken kan du då göra, bara leva med det så kanske det går bättre nästa dag? Hum, tror ingenting kommer gå bra tills jag får lön på fredag. Om Harrys inte strular med lönerna vill säga då jävlar blir det pissed off time. I need something & det är snart.
Kanske är det närhet & en utomlandssemester som behövs? Time will tell.

Btw, så var det väl en bra sak idag trots allt, Onsdag blir det emot stockholm angående jobb. Hoppas på bättre lycka denna gång.

CIAO

I BLAME MY SELF

Asså orka vara en sjusovare, ställde klockan till 9 tiden för att då "KOMMA UPP" de säger sig själv. Men vad gör man om man är i min kropp? Jo man somnar om och vaknar upp vid 14 tiden istället, med feta ångesten över att missat jobbcoach möte på arbetsförmedlingen ;O får väl köra en fuling. Visst har jag varit sjuk på riktig och e fortfarande lite små krasslig men får säga att jag var sjuk med feber eller dylikt nästa gång jag har kontakt med ams. Jobbigt läge det här, varför ska man sova så jävla länge jämt må då säga porque! So i put the blame on myself jag är så oansvarig när det gäller viktiga grejer emellanåt, jag hatar min sömn den ska alltid vara så djup :(

Menmen, hoppas ni andra har en bra dag i deppmode vädret jag säger såhär "inget att sätta i julgranen" direkt om vädret, det e helt åt helvetet! Regn & grått riktigt höstväder nu skulle man bara vilja krypa ner med sin älskling under täcket och se en bra film med massa godis. Hum, om man hade någon ÄLSKLING?
Det var ännu deprimerande. No love around me at the moment ;P haha! Men vill ni veta en hemlighet?
Jag är småintresserad utav en person :) så time will tell.

Vill bara resa iväg utomlands nu, vädret psykar mig too much! Tittar sista minuten resor dagligen så iväg måste jag snarast möjligt. Nej men framöver nu mellan oktober-november ska jag iväg i will show ya ;)

TAKE CARE, pallar inte skriva mera PUSSPUSS!




MOBB DEEP


FLUMMIG BILD, HAN E FLUMMIG SNUBBE MED SKÖNA LÅTAR!


LL COOL J ;)



A STAR IS BORN

Yes, jag & claudio har ofta musik snack både över facebook & msn och just nu pratar vi om Jay-z's nya album och visst är det ett gäng med sjukt tunga låtar det kan jag absolut inte neka. Run this town t.ex hur bra som helst med grym video & Jay-z gör bra ifrån sig som vanligt. Bara Rihanna som förstör den med sin alltid likadana stämma.
Men den här låten e sjukt bra det måste jag påpeka skarpt! ;) enjoy.


Sorglig men sjukt bra!

Lagt ut den förr i min blogg det vet jag men jag kan inte sluta lyssna på den. Den är så bra & så himla sorglig :'(


Fighting

Everyday was a struggle for Shawn til a day.. Yes it was ;)
Såg denna film idag för några timmar sen helt värd att se. Om du e tjej som gillar lite action ;D "något som sker" Eller ni killar som missat totalt att se den, let's do it watch this movie! ;D
Klart sevärd ger en 8/10 :)


FRENCH BULLDOG

Ohhh :D de har fanimig blivit en utav mina hund favorit raser efter att ha drömt om att jag haft en sådan! Är dem inte bara för gulliga? Så nästa införskaff är väl en sådan iallafall? ;) eller åtminstone i framtiden. I need one :)

Nog om det, så vaknade jag för inte så längesedan blir lätt så när man e nattmänniska att man sover bort halva/hela dagarna & då får man ångest när man vaknar upp och ser att det faktiskt är potential på vädret trots att det är höst. Solen skiner ju ute idag ;O Blir iaf duschen om ett tag sedan ska jag nog emot Linda senare & slinga hennes hår. Så hon får lite glassiga skiftningar i det :) De blir nog så bra så. Hoppas alla där ute haft en bra helg iallafall & att ni tagit vara på den väl. Helgen för mig uppskattas inte lika mycket som förr pga helgen är alla andra dagar lik för mig. Iofs inte Söndagar för dem e sjukt döda men vad kan man begära i den här staden? PUSS

 


BABYLON BRINNER

De här är en av dom bättre låtarna inom svensk rap historia! Älskar när svenska rappare har budskap att komma med i musiken det gör låten desto bättre. Annars brukar jag annars rådissa just svenskrap musik då jag tycker de alltid spottar ut massa onödiga ord så att de t.o.m borde skippat att göra en låt utav de hela. Men Jacco är alltid bra & med dessa grabbar klickade de totalt ;) Jacco var också på Reggaefestivalen 08, då man var hur såld som helst på vår betong :) Han har lyckats i Sverige, hoppas han kommer långt. Men lyssna på den här nu istället!


Älskade Hatade Förort

Laddade hem en dokumentär ifrån Göteborgs förort Angered med namnet Älskade hatade förort. Handlar om ett gäng vuxna med gammalt dåligt förflutet & också andra vuxna som hjälper dagens ungdomar i det galna och kriminella Angered. Hade ändå inget för mig at the moment så tog mig tid att se hela avsnitt 1 ska ladda hem alla 8 garanterat! Älskar Göteborg stad så vill då också se vad som sysslas i förorterna där.

Bra musik i dokumentären t.ex Barrington Levy's - Here i come, broder than broadway har alltid älskat hans låt Blackroses som kommer etta på favorit låt utav hans alla låtar men den här får en 2:a plats. Den gick också förr på någon bilreklam om jag minns rätt? :) enjoy.



En annan bra låt var Laleh - Big city love. Denna tjej också känd från svenska filmen "JALLA,JALLA" Om ni minns ;) ? Älskade Laleh som fan förut faktiskt fastän det inte är min typ av musik stil så har hon sjukt skönt gung i sina låtar som är en stor blandning av musik stilar. Hennes röst förtrollar bort en i sin egna värld också kan jag lova.



Nej, nu blir det film tittande för mig hade tänkt se filmen fighting som jag velat se ända sedan den kom ut på bio.
Så ska göra i ordning te & toast till halvsjuka mig & sedan krypa ner under täcket och klicka på filmen. Ha en trevlig lördag alla medmänniskor :) PÖSS! ♥

Tyrese Gibson

En av Världens hetaste män enligt mig, att han både kan vara en bra skådespelare och sångare är sjukt. Det e perfektion på hög nivå, att denna karl inte finns tillgänglig för mig e fan illa :( Som i låten nedan "oh, just be my lady, do you want to be my sweet lady?" YES THANKS! :O Gamla låtar med honom dock, men se hans underbara utseende är det inte helt insane att vara så vacker med dessa drag?




And one new song with Tyrese feat Ranidu.

Smooth Perfection. ♥


Bloggtorka?!

Hm, kanske inte rätta ordet men har verkligen nada att skriva om idag, eller vänta det kommer kanske? Men i torsdags var jag iaf med Maria, Jasmine "Som lämnar Sverige för Sydafrika om 10 min från arlanda" hos Jarre's kompis Parre som hade en ny fräsch lägenhet i fridhemsplan & sedan var hans kompis Ojja där. Förade me vin & jäger/redbull inför att dra oss emot Sturecompaniet.

Väl framme vid Sturecompaniet hade vi sedan hur kul som helst, med drickandes & dansandes i massor. Lätt att det slår Villiage med hästlängder om man ska snacka finare ställen i Sthlm. Massa studenter från Världen över & en Holländare på 32 bast blev totalt såld på mig bjöd på Cosmopolitans & Redbullvodka. Men who can blame him? :) Det var hur nice som helst tills det gick överstyr o han villle kyssa på mig, mitt ordval för att inte vara elak var "I don't kiss on the first date" som att de ens var en dejt? Ett krogragg för honom, han var banne mig inget ragg för mig. Too old, too ugly! Kul var det allt, och hoppas Jarrelito nu får det hur bra som helst 3månader i sydafrika den jäveln jag är avundsjuk! :( Btw, så blev de taxi hem stan-kista 250:- av skönaste taxi chauffören som kände kebabställe ägare på vägen så vi t.o.m fick gratis kebab. KEBABTAXI, bästa fyllemat käken ever! gratis e gott :) Måste tillägga lite bilder sen tordagen blev dock inte många pga vi glömde bort det helt under kvällensgång.

CHARLIES ANGELS on their way out? ;)


Yes, high heels was it ;D Girls,girl just wanna have fun! & Det hade vi allt. Pallar inte skriva mera nu, eftersom idag hittils varit död så kan jag inte tillägga så mycket. Jag går back in the days a few days ist ;P haha. PUSS TREVLIG LÖRDAG! ♥


CAITLIN 19 ÅR! :)


Idag VS. igår den 18:e blev min wifey Cakie-Flava 19 hela år, den ni ;)
Efter en hektisk & jobbig resa från Stockholm blev de hem en snabb visit & sen att möta Silvia, Jonte & Emma på stan för att inköpas presenter till denna dam. Blev snygga presenter jag vet hon kommer använda väl framöver ;) bara saker hon diggade i hope? :D Efter det blev det en snabb visit hemma igen duscha, svida om och sen iväg till Cakie her self.

Där det blev att moffa Tacos & Tårta och därefter emot Anna hennes arbetskamrat som bor i studentlägenhet och då hade hon hyrt husets "festlokal" så där hängde vi. Stämningen var inte på topp då många var trötta & helt down men Caitlin var på topp as usual de diggar vi :) Flenstjejerna & Flenskillarna var där alltid lika roligt att träffa dem for sure. Men sedan fick jag värsta "sjuk-känsla-kicken" och kände att jag behövde åka hem så stannade några timmar sen var jag bara tvungen att ta min cykel låna jontes halsduk och cykla hem.
Här sitter jag nu med frusna händer & nästan hackar tänder. Måste göra iordning te till mig det här klarar jag inte vill säga HÖSTSJUKAN. Alltid när de kylnar på ute blir lilla jag sjuk, har man dåligt immunförsvar så har man? :(
Tråkigt att man var tvungen att lämna sin väns födelsedag men vad kan man begära utav en sjuk människa NO FIESTA MODE. Blev nada alkohol för mig lika bra de då hade jag mått ännu sämre BELIVE ME.

Hoppas Caitlin hade en bra dag & har det fortsatt me glaset i högsta hugg, lycka till på jobbet imorgon tjejen må jag också säga, där lär du må som ett ÄGG! ;P haha if u know what i mean?
Annars har jag haft det kungligt i Sthlm as usual men med strul för att komma hem som vanligt eftersom de bygger om i södertälje. Gud vill inte att jag ska hem gud vill ha mig i Sthlm, den ni ;P
Ha en trevlig helg alla där ute PUSS!


STOCKHOLM - KISTA

Helluw, igår var vi med Marias kompis på hennes jobb & skulle se om telefonist arbetet var något för oss. Var på Tele2 och testade att ringa runt, gick väl åt helvete eller?! Telefonist arbetet var nog inget för mig och Maria :P Palla vara trevlig emot kunder som kan blowa sig själv som e surkukar. Haha!

Vi vaknade också nyss & jarre kom precis över & nu ska vi göra pannkakor hade vi tänkt :D
Imorgon fyller min Wifey Cakie-Flava år det ska bli roligt att fira henne med skönt umgänge & tacos och tårta i mängder ;) ?

Kvällen får visa vad den har att ge oss ikväll, kanske träffa lite peoples. Time will tell! Om man kommer ut med sin rumpa i sthlm eller sitter här. haha men de gör vi inte belive me ;) see us out later!

BILD SEN SIST JAG VAR I STHLM HAHA!


PUSS!

Manchester U - Besiktas

Haha, kan ni tänka er att jag & Maria efter att ha sett en skräckfilm här hos Danne i sätra nu sitter och tittar på Manchester united - Besiktas med han o hans 2 bröder. Står dock 0-0 så ingen action och fotboll utan action e not fun, men publiken där e flippmode de kan jag lova. Undrar också hur de går för AC Milan - Marseille at the moment. Men antar dåligt för jag precis tjuvkikade på livescore.com. ;P

Såg en sjuk verklighets baserad skräckis här tidigare ;O vet inte riktigt vad den heter men den har gått på bio för inte så längesen helt sjuk anyway, handlade om en cancer sjuk kille & hans familj som flyttar till ett riktigt "ghosthouse" aja, ska väl checka upp vad den heter för den borde ni se om ni diggar "hoppa till scener" jag hoppade till åtminstone 3-4 gånger, inte likt mig. Men en skräckis värd att se ;)

Blir att åka emot Kista igen efter matchen jag e så fucking trött idag efter att ha gått upp 8 i morse, jag som e natt människa o var vaken till halv 4 tiden i morse, gick upp 8 ;O den ni. Den e duktig men inte bra för min kropp och själ fan. Btw, så var vi på Tele2 idag, Marias tjejkompis jobbar för dem så imorgon kl.3 ska vi på utbildning där ;O hajja, ska man bli jobbig telefonist? Hm, pröva på nu i veckan iallafall sen så måste man ju ge alla jobb ett försök nästan eller iallafall en chans iaf om det e sånt här jobb iaf? De var sköna workers där bara unga mellan 19-30 typ snacka om skönt! ;) Workerna skulle diggas om man jobbade på ett sådant ställe men inte själva grejen man gör? "Ringa hem till folk o fråga om de vill köpa bredband?" aja, time will tell dit emot hötorget imorgon 15.00 wish us girls goodluck.

Pallar inte skriva mera , sleepmode humör nu fan ;O ZzZzZzz.. PUSS!

PUSHERMAN

J-son e för söt :)


NEW BOYZ

yeah i know riktiga sköningar de här ;) N.JOY!


Måndag , ny vecka , nya tag ..

Shululu där ute ;) hoppas allt e bra. Med mig e de bara fint gick upp rätt sent idag ;O men ändå inte så sent jag brukar som tur var. Skulle egentligen rört rumpan emot Stockholm idag & träffat Ioannis & åkt till Maria men blir att jag tar 10.05 tåget dit imorgon istället. Utbildningen jag & Maria ska börjar 14.00 och det är inte Make-up artist utbildningen den skulle ha börjat den 17:e men blivit lite ändrade planer i vårat liv nu så that's it ;) Stockholm imorgon iallafall..

Drog mig emot Linda & Melenie för några timmar sen vär där & snackade gojja och lekte med söta Melenie. Som i fredags kom hem från sin första utomlandsresa som 8-9 månader gammal baby, den ni hon e grym ;) Inte många bars som får resa så tidigt. Kul att träffa dem hade inte träffat de 2 sedan innan jag åkte till Rhodos så det var en härlig reunion. Måste hälsa på mer känner jag 8-)

Blev lite bilder tagna hos Linda också på söta Melenie.

aww, bara för söt eller vad sägs? :) Btw, så var jag Caitlin & Anna och bowlade i fredags har lite bilder sen dess också jag vill tillägna ;) Just ja vet ni vem som vann bowlingen jo "JAG" jag som verkligen suger i det. haha, men vad gjorde då det andra två ;O MOHAHA! Dock sämsta resultaten, men så de kan gå..


Nog om det tillägnar er en sköning låt av Vybz Kartel här nedan också
N-JOY ;)



PUSS PÅ ER! :)

BLOW

Yes, hade tänkt se Blow faktiskt, det var ett tag sedan man såg denna film med Johnny Depp. Ni som inte sett den borde faktiskt ta att se den! ;) Vrf inte liksom?



Eller de kanske går något bra på tv:en? :S ska iaf lämna datorn nu, take care.
Btw, Stockholm redan imorgon ;) Ändrade planer updates om det imorgon. PUSS


only a boring sunday

Har aldrig tyckt om söndagar. Alltid varit tråkiga nästan säg en rolig söndag? Hm, just det ;O Kommer ihåg när man gick i skolandå man fick ångest för att de var söndag & måndag nästkommande dag, jag får fan alltid söndags ångest. De e sjukt, men sant. Men igår blev det nog också lite mycket vinande ute i flen so can only blame my self. ;P



Hoppas att eran helg varit nice iaf ^^ tillägnade er en låt här över.
Har inte mycket att säga mer än att vittvin i farligt i större mängder ;P
PUSS, CIAO ♥

Saturday night ;)

What's crackin bitches ;) ? Själv sitter man in tha hood i flen vettni! Lyssnar på lite Jeremih as usual & sa precis hejdå till Jontsson som ska åka med Caitlin's mamma hem till Eskilstuna igen nu när Caitlin kommer. Anna Bor verkligen ingenstans "no where" här utanför flen så de var tvugna att ta bilen för att möta upp cakie & hennes mami längs vägen.

Hejdå Jonte då :'( haha. Sitter som sagt & vinar lite foot of africa, den e inte fel alltså. enjoy it alot ;)
Senare kommer också lite sköna flensgrabbs om de verkligen kan släppa fotbollen ;O HAHA!
Nu blev de lite fugees lyssnande istället för jeremih, i love back in time music så enjoy ;)



Ha en trevlig kväll alla peoples out there, and btw! Slow down with the alcohole ;P mohaha. ska komma från rätt käft va? Keep it real peoples. Kisses


11:e September

Alla minns väl terrordådet den 11:e september 2001? När tre byggnader i World Trade Center (WTC) fullständigt kollapsade. Det e hemskt det som hände, men att det redan gått 8 år sedan det hände är sjukt :S gud vad tiden går snabbt. Eller vad tycker ni? Kändes nästan som igår alla satt i klassrummen och hade en tyst minut för det som hade skett. Kanske bara jag som tycker det kändes som igår? Vad vet jag. Hemskt,hemskt iaf!



Btw, så kommer Anna nu ifrån flen så nu ska jag Caitlin & hon dra oss emot Bowling hallen & bowla ;) PUSS HEJ TREVLIG HELG!

JEREMIH <3

all of he's songs , only love ;)



flippare på morgonen & har lite jeremih medley här hemma så länkar er ett fucking klipp haha! Orka vara trevlig ;) GODNATT PÅ ER ;)

BONKERS


Hinkish?!?!

Hinkish mode at my place today , i like it alot :) I drink with nice peoples so who can i blame? Haha, fan asså inget kul händer i mitt liv så vad ska jag skriva om? Sköningar drog iaf här ifrån för ett tag sen det var de roliga för idag annars e mitt liv upp o ned vänt at the moment. Vill bara på utbildningen så jag kan bli make-up artist NUUU! För vill åka till Jay Dee & Jason, pallar inte Sverige vem fan vill vara här seriöst kan någon svara mig?

Gillar du sverige?
Gillar du att hänga omkring i detta land?
Vad kan du göra om du inte gör något vettigt här?
FAN DE E KEFFT!?!? FUCKED UP. jag e arg på landet take me away .. plsss..

CIAO :S


Haven

Btw, så såg jag & Caitlin på Haven igår en film jag inte hade sett förr fastän den typ var ifrån 2004. På en Karibisk Ö inspelas den, t.ex Orlando Bloom e med i den + andra kända skådisar :) Sevärd men mycket komplicerad film som de hoppar fram & tillbaka i.



"Caymanöarna... palmer, sol, kristallklart vatten, vackra kvinnor och vita stränder så långt ögat når. Men det är inte bara turister som lockas av den behagliga tillvaron. När två affärsmän på flykt undan FBI en dag anländer till ön med väskorna fulla av svarta pengar, blir det händelsen som utlöser en lavin av våld, sex och gastkramande skräck...  ORLANDO BLOOM visar upp en ny sida av sin skådespelarbegåvning i rollen som den unge Shy, som fångas i ett spel om begär och ära. Och BILL PAXTON bjuder som alltid på en fantastisk prestation i den här starka thrillern från producenten till Oscar-belönade CRASH."

Ja som sagt låter de intressant för just dig så se den! ;) e en karibisk godbit med i filmen som man kan dregla till girls höhö. ;D nej, nu blir de duschen & fixa inför kvällen. PUSS!


Helluw kära människor 8-)

Ikväll blir det partymode kan jag lova ;) oavsett om vi blir flera personer at my place eller bara jag & Cakie-flava haha! 8-) Vi har laddat upp med Vodka & Cider från systemet så som Caitlin brukar säga "vi ska hinka för fulla halsar" haha ;) den ni. De blir nog roligt, kvällen får visa vad den vill men dricka ska vi allt.

Btw, så vill jag till USA & UK snart ;D träffa Jay Dee i London & Jason i Pennsylvania. Hittade en bild på min mobil häromdagen på just mig & Jason som jag la in på datan från rhodos, fan vad jag saknar hans energi som han gav mig där borta i somras! En riktig god vän det där :) JASON THE JUNIOR CAPTAIN DEN NI GIRLS!



Nej, nu ska jag snart röra mig emot solfuxen snöbollen ska försöka få lite färg ;O all färg från rhodos e ju totally gone för längesedan så ska försöka fixa upp den igen?! & hur nu det än ska gå.. äsh wish me good luck and enjoy the wednesday peoples. PUSS!

Jay Dee Sköning ;D

Haha, snackar me en polare från USA som bor i England & han e fotograf & modell, reklamfilmer har han också gjort så han skickade en länk från youtube på msn precis ;) så måste ju göra reklam för han här i Svealand ;) trots att det e back in 2006.

CHECK THIS OUT ;) han e ju inte en skräck för ögonen heller om man säger så "DAMN HIM" Jag & Caitlin drar oss snart inom kort emot London & hälsar på han och hennes släktingar belive us ;)

enJOY the watching.


in the middle of the night

Sitter jag och min Wifey Cakie-flava uppe as usual eller kan man tänka sig annat om oss? ;P T.ex att vi skulle sova nu vore en skam för samhället typ den ;) haha, nästan att ta i här men det e fan sant ska ni veta.

Lyssnar på sköna Joe - Worst Case Scenario. Han har så vackra låtar, det får bli lite back in the days ;)
Imorgon hade vi tänkt styra upp lite fiesta mode att my place med hinkish & musik. Det kan väl alltid bli soft? Skippa kroglivet och ha lite hemmafest en "lill lördag" Inget fel med de.

Dålig på write updates på bloggen men har inget vettigt att skriva om så lägger upp youtube klipp istället låtar & filmtrailer som ni ser. Men hoppas ni diggar musiken iaf ;) take care nu & N-Joy!



Tandläkaren early morning tomorrow 7.40 wish me goodluck ;) Btw, så ville Caitlin att jag tillägnar er en bild på oss
ME AND MY WIFEY i vått & torrt ;D moaha. SKÖN maskerad bild huh? ;)



 Godnatt, Ciao!


I REALLY LOVE THAT MOVIE



Blev att ägna 3 timmars tid till denna klassiker igår med Cakie-flava. Älskar denna film bara & mer för varje gång jag ser den :) KÄRLEK FÖR BLOOD IN BLOOD OUT ♥


Har fått ett mode för lugna låtar, LOVE IT ;)



Trey songz , kill it ;)






Pictures

Tittade igenom Caitlin's data på bilder nu & hittade en massa bilder jag aldrig själv hade sett. N-joy ;) Not so new, men kul med random bilder.










Nästan ångrar att jag klippt mig själv nyligen o rätt kort ;O efter att ha sett dessa bilder då jag hade lååångt hår. Dessa bilder var hemma hos Daniel någon random snube en dag efter jag hade gått Catwalk så ser helt trött ut på bilderna. så old pictures men som sagt kul att se bilder man aldrig hade sett, haha massa på just mig här så e lite "EGO" nu.

Nej nu ska jag inte uppehålla er & bloggen mer förän imorgon, då måndag & nya tag :) Förra måndagen åkte man emot sthlm , får se vad denna måndag har att erbjuda. Kanske lite shoppandes?  Hm a.K.a drömshoppandes & någon fika ist :) Äsh, Time will tell. 90210 fortsatt race med cailtin nu sen, GODNATT!


without you


Mästerkocken

Det var det Maria kallade mig på sin blogg http://poorqueemaria.blogg.se ;) Eftersom jag gjorde en härlig wok här omdagen hos maria i Kista innan de skulle festas till med redbullvodka i massor & heineken hemma hos daniel i sätra. ;) Den kvällen var rolig iaf.

Jag i hög person i köket. "Housewife" När det gäller att stå i köket den ni ;)


Var förresten mästerkock med Caitlin för ett litet tag sedan men blev ingen gorumet middag utan fiskpinnar & mos & någon remouladesås ;P men de funkade i krig. Eller krig? En söndag som denna :)
Hittade en liten flippmode bild på Marias blogg också från häromdagen då vi fulade oss & spelade in urtöntiga filmer som jag bara kan skratta åt såhär några dagar efter.



Likblek!? ;O Syns att de börjar bli höst & att rhodos var ett tag sedan nu, blir nog solarium i veckan innan jag ser ut som snön själv. Nu 90210 säsong 4 som sagt ;D vi ska enjoya till max! ;D PÖSS

Heey Bloggen! :)

Hoppas allt e bra med er denna sega tråkiga söndag. Titta ut vädret e sjukt dåligt & tiden börjar dra sig emot höst for real nu. :( Löven börjar väl falla ner snart, om de inte redan gjort de? ;O

Är @ Caitlin's place :) as usual när man e hemma i etuna & i hennes mörka hem blir man slackmode det e inte bra för vände tillbaka dygnet lite bättre i Sthlm o där gjorde man också mer med sitt liv om dagarna. Imorgon blir de att göra något iaf gå på tunapark (köpcentrum) här i stan eller något. BONDHÅLAN etuna. Blir väl att dra sig hem också om några timmar men först blir de Säsong 4 av 90210 lite sen kan man tänka på refrängen.

Blir comeback till sthlm den 16:e :) Då jävlar stannar jag också där ett tag. Make-up utbildning med Maria längtar som fan :D Just nu e man som sagt med Caitlin & lilla Jonte kom över sjukt nice & se Jonte efter att ha varit i Sthlm ett tag, har ju saknat sin lilla plutt :D HAH !

saknar redan Maria också ffs.



Nej, nu ska jag joina dem här sen blir de nog att laga mat me Cakie-flava annars blir det fan mandy-thai :)Thai restaurang här bakom hörnet. TAKE CARE! Puss

 


HOW MANY LICKS

Excuse me men e hon inte bara för tung ;) SÅ JÄVLA GROV för att vara tjej ingen pussy de här inte.


OLD SCHOOL MEDLEY

Do you remember ;) ?
Come back in one pice


Ghetto Children

Bara för att jag tycker Kelis e sjukt tuff & för att Claudio rekomenderade mig låten pga att Pharrell "världens snyggaste" Williams medverkar i låten ;)



N-N-N-N-JOOOY ;D

Back from stockholm

Värsta projektet för att komma hem till E-tuna från Sthlm idag kan jag lova er. Först & främst så slaggade vi i Sätra hos Daniel eftersom vi hade lite hemma fest där igår, sjukt trevligt btw. Fick en ny idol "Fralle" :D haha. Sedan ringde Caitlin när vi var på g emot t-banan o berättade att tunnelbanan e avstängd till att köra in emot tcentralen, eftersom de var en brand. Hon hade tagit ersättnings taxi från vällingby in till tcentralen så hon skulle hinna me bussen. Men jag hann inte ;O FIFAN SÄGER JAG BARA! Så vi fick ta pendeln in, men till slut tog jag tåget & sa till kontrollanten att jag fick åka på SWEBUS biljetten att de hade sagt de e service luckan *liar,liar* ;) men emellanåt får man.

Åkte värsta trippen & arg var jag stackars Jasmine & Maria som fick stå ut me mina svordommar & mina nerkränkningar till dumma STHLM:are men tjejer jag diggar er ändå ;) Ni e bäst! Tåget till södertälje, därifrån till strängnäs me buss & där ifrån me ett tåg till Eskilstuna KEFFT!

Finally hemma, men vill ändå tillbaka vem fan vill vara i etuna? Men gör ändå come back till maria inom kort :) Pga, Make-up artist utbildningen/jobbet så drar mig tillbaka den 16:e

Blir att neka för jobb på Harrys ikväll för jag PALLAR inte se fulla människor var nog lite för full själv igår så kommer spy av att stå nära alkoholprodukter så HELL TO THE NO, sorry micke :) haha!

ÄSH, kanske blir flen me Cakie eller något till flenstjejerna time will tell have a nice evening ;)
Btw, så e filmerna jag & Maria gjort 100% ironi.
PUSS PÅ ER ! ♥


Videoinlägg



PARODI

Jag & Maria var helt rastlösa inatt att vi skulle göra parodi videos utav våra bloggar. Hon av min & jag utav hennes, vi ÖVERDRIVER till fullo eftersom såhär malliga e vi verkligen inte In reality life, men vi tar iaf med mycket utav vad vi säger & har i vardagen. ENJOY ;) hahaha!





Emellanåt får man bjuda på sig själv right? ;) Btw, så e jag kvar i Sthlm i Kista tills imorgon så försöker ni nå mig måste ni call me on my phone. Btw, så ska jag tillägna er lite bilder sen i onsdags då jag, Emma & maria var på Village här i Estocholmo.






Till sist avslutar vi med en bild när vi skulle med bussen hem till kista efter att Emma & Maria hade haft strumpbyxkrig o slitit sönder varandras. Haha ;P Flippmode var restan på bussen hemmåt & kul hade vi.
Btw besök http://poorqueemaria.blogg.se



TREVLIG FREDAG, PUSS PUSS ! ♥


Bloggen e fucked up

De e något grovt fel med bloggen som stör mig som fan & ännu mera nu när jag & Maria gjorde parodi videos av varandra igår. Dessa videos kan ni hitta på : http://poorqueemaria.blogg.se ENJOY! ;D Btw gott folk så stannar jag kvar i Kista tills imorgon. Då blir de back to the hole!

Hellu :)

Hoppas allt e bra med mina läsare där ute :) Själv e de prima sitter här i Kista med girlsen efter att precis ha ätit känns härligt! ;D Btw, så gjorde duschen för en timme sedan susen idag känner mig som en helt ny person. Gårdagen ute var sisådär hade trott bättre om Village men det funkade, trots ytligabratz runt omkring! :P äckligt folk dedär. Var som att "man umgås bara me dem man känner" Alltså på andra ställen e alla sociala emot varandra det e ju det som brukar göra utekvällarna att man träffat nya människor. Men tjejerna gjorde iaf kvällen, förkröksstället mittemot la isla funkade iaf sjukt bra ;D billiga flaskor vin osv de gillas. Blev sedan efter det som sagt village & efter de donken o påväg emot bussen blev de flippmode mellan emma & maria :D galna slet sönder varandras strumpbyxor osv haha ;D Bilder kommer upp senare i dagarna pga, bloggen e keff & funkar inte som den ska. Trevlig torsdag allesammens! PUSS

In Estocholmo ( Kista )

UTGÅNG INOM KORT MED EMMA & MARIA , Blir att dra oss emot Village senare emot kvällen & först ska vi hitta ett mysigt ställe att föra på inne i stan :) Sen blir de dans & dryck i massor ;) Maxade utseendet plus high heals on ! kan de bli bättre? ;) I will enjoy my evening, have a nice evening/night too :) <3

Helluw :)

En bra dag i Sthlm idag vill jag säga er, mycket snurra runt men kul har vi haft. :) Dagen började med att gå upp 8.00 kan ni tänka er jag "Slackmode no1" gå upp så dags på morgonen helt sinnes? ;O Men ja, e man 3 tjejer, jag, caitlin & maria så säger de sig själv att man måste upp early för att hinna fixa sig. Drog emot bussen kvart i 11 jag & maria var tvugna att ta ett snabbt farväl av Caitlin som skulle emot vällingby. Sedan snabbt running emot bussen som skulle ta oss till danderyd sjukhus. Där gick vi av sedan därifrån bussen emot Åkersberga. Blev mycket irr & frågor väl i åkersberga kan jag lova, vart AV hälso center kunde ligga. Tillslut hittade vi en tjej som också var påväg emot arbetsintervjun om "Drömjobbet som make-up artist" Sen finally kom vi fram. Intervjun gick bra det var gemensam med några andra personer Maria fick vara med också :) t.o.m så fick hon komma med på "utbildningen" för att jobba som make-up artist och bli en professionel i slutändan. ;D DEN NI! Så blir 3 utbildningar & praktik man får pengar för 60timmars med Maria vi börjar redan den 17:e i Åkersberga på steg 1, ser fram emot det :) Blev att träffa Caitlin & Silvia i innerstaden efter vi tagit oss från åkersberga. Drog oss emot kungsan där Caitlin & Sille bestämde sig att äta medans jag & maria drog oss emot Donken ;P Blev liten stan tripp innan vi snabbt tröttnade & jag o maria drog oss emot sätra till danne där vi chillade i några timmar innan vi skulle möta emma vid centralstationen. :) Men nu sitter vi här hemma hos Maria i kista igen, efter att ha ätit mat så glor vi på tv nu & ska vina & moffa chips ;) LET US ENJOY THAT ;) PUSS PÅ ER ! Btw, bloggen e flipp ;P vad ere för fel? Tjingeling.

RSS 2.0