Busy week

Heey mina kära läsare, förlåt för min urusla update i bloggen! Men måste meddela att jag flyttar från mitt kära hem, till villa for a while innan de blir sthlm. :) Men de e blandade känslor i det hela känns bra trots att villan e far away from the "city" i etuna. Får iallafall dra en fet inflyttningsfest innan jag lämnar Eskilstuna som sagt.

Hänt mycket i veckan hängt på andbergsgatan med jonte,habib,caitlin medfler hela veckan lång. + flyttat har varit heljobbigt att packa & städa, not my thing. Im lazy you know ;P Gick också ett stort gäng på 8-9 pers på FAME på bio i tisdags typ, grymt ;D men borde ha sparat oss och sätt this is it, på onsdagen istället men dummare än så var vi. Vi har inte sett den än vi som skulle se premiärer ;O keffmode! :(

Internet & min data e gone for a while så kommer nog vara skapligt bad på updates inom kommande veckor. Facebook kommer också ligga low! Så håll i er, ta djupa andetag & slå en pling till mig istället ;D VÅGA ! :D im freaky.. jag & cakie drog till sthlm idag, nu e vi i vällingby hos silvia my lovely friend :D Varit runt på stan & shoppat loss idag här i estocholmo, footlocker, h&m's killavdelning mjauw medmera. Jag bara älskar kläder :D men har feta ångesten nu pga jag har spenderat SÅ MYCKET CASH sen i tisdags så det inte e sant. Men who can blame me? Bara jag själv & iofs gud? :S Värsta grejen var vi med om nyss också. Silvia har nytt i porten vill säga speciella kort för att komma in i den, men hon har inget sådant & hennes bror o hans tjej & bebis goggo e i tensta så inte en chans att komma in genom dem då. Vi beslöt oss för att gå till MAC D helt dumt gjort av oss. Ställde upp porten med matta men när vi gjorde en come back cirka 25-30 min senare så var de TOTALT LÅST, vill säga UTLÅSTA! Men tillslut knackade vi på en grannes ballkong som öppnade sin port så vi gick genom källaren in, thank god for that ;D SKÖNA E VI!

Imorgon blir det emot Hany's BIG 20 B-DAY PARTY :D La fiesta at EGO! Ska bli grymt roligt :) Maxad fest ska det bli oavsett vad, de ser vi ifram emot jag cakie & sille här ;D Nej, pallar ej bloggen mer nu blir de att chillmoda till max PUSS!! <3


Hektiskt start på den nya veckan..

Kan jag lova att jag har haft hittils och kommer ha veckan ut tills fredag. Det är flyttpackning i mängder, slänger bort massa skit & bara packar och städar hela tiden.. Känns som det finns så mycket ;O porque? Jag orkar inte. Snacka om lat jag är. Men vill ju också hinna med så mycket emellan som att umgås med mina vänner t.ex. Men på fredag är det iallafall sista dagen jag sätter min fot i detta hem, känns både sorgligt och skönt.. Hm, behöver nytt & komma bort från den här staden är allt på tiden, men med lägenheter i sthlm krockar det också, time will tell hur det blir, men dit ska jag iallafall inom kort annars blir jag inneboende hos en kompis på odenplan så länge.

Michel har jag inte hunnit träffat än fastän han blev frisläppt igår, tråkigt men imorgon ska jag & Cakie ta tåget dit iallafall :) Hon försov sig idag & jag hade en mamma som tjatade på att jag måste PACKA SÖNDER! Hann ner till stan en sväng köpte lite behövande artiklar :) Men är hemma igen och har packat för fullt & ätit mat.
Flensgirlsen är i Eskilstuna så blir nog en stanrunda igen för en fika med dem inom kort :D trevligt värre! & som sagt så lääängtar jag tills imorgon, längtar varje dag fan efter att träffa min bror. Saknaden är stor :)
& han och jag har våra planer! ;D

Äsh, see ya around fuckers ;) PUSS


Parodier!



På dessa Svenska hollywood fruar! ;)


Pharrell Williams <3




Måndag , ny vecka , nya tag ..

Helluw! :) Helgen är som sagt över och det är måndag. Som andra vet som gått i skolan/går i skolan så är måndagar de segaste dagarna för en elev att dras igenom. När jag väl pendlade till Västerås höll jag på att dö måndagmornarna dem var så jobbiga. Ögonen ville inte öppnas och kroppen orkade inte vandra emot tågstationen trots att jag har cirka 2-5 min dit. Nog about that!

Vaknade för några timmar sen, ska packa inför flytt & en massa! Blev stressmode mamma pushade mig så det är på tiden att någonting görs klart här hemma! För 31:a bor jag inte kvar i denna lya nomore! :( Om jag inte hade pushats hade jag då varit på stan nu & gjort annat vettigt som t.ex shoppa? ;O men det får jag ta igen imorgon t.ex.. Nu ska jag sätta igång att laga något att äta efter det packa för fulla muggar! Sedan vänta på samtal från brorsan som jag BARA MÅSTE FÅ TRÄFFA IDAG! & se vad vi hittar på.. :) Bloggar senare ikväll om inte mitt internet stängts av vill säga & min data knasar ju också så man vet aldrig med den. Btw, så blir det nog inget Amsterdam till nyår då jag o mina vänner planerar så dåligt! Så blir nog att dra till London med mina kära stockholmare :) Fralle & Maria London here we come to the new year!? ;)



Michelangelo :)



Blir morgon dagen som planerad så får jag träffa min kära bror imorgon! :D 11 månader sedan sist jag såg honom ungefär? Fjärilar i magen som snurrar omkring så kan inte somna denna nattetid! :) Iam happy, and shine like the sun in the sky! Ska bli så himla kul & krama sönder honom kommer jag GARANTERAT att göra. Han är efterlängtad så ska köpa han en liten present innan jag ska träffa honom! Men gud vet vad man ska hitta på att köpa? Aja, något vettigt iallafall med ett litet vykort till med något gulligt på. I LOVE MY BIG BROTHER, whatever what. Blood is thicker than water. Som sagt är man samma kött & blod står man alltid på varandras sida oavsett vad.


De bjussar vi på ;)

Är vi stenhårda så är vi ! Inget snack om saken, emellanåt får man bjuda på sig själv som flippmode människor gör ;) FOR SURE ! Min grimas & blick är som "hatet emot verkligheten" smaka på den ni.



Everybody hurts

Inte för jag är på deppmode humör direkt! Men den här låten är ju bara så himla fin eller vad säger ni? Lyssna med hjärtat & själen. Den går rakt in! 



Godnatt på er! Alot of kisses honeys :) 


Helgen är över & en stor dag närmar sig! :)

Gårdags kvällen tillbringade jag & Cakie tillsammans med Chris & Markus :) Inte våran kära Marcus Moberg denna gång men en annan härlig prick. Blev Vodka & Vin/öl :) men inte i mängder denna gång & tur är ju det då man börjat lära sig att dricka med måtta, säger jag nu.. vad kan hända sen? Whatever i can drink it good now! :) Man börjar bli äldre är nästan 20 år snart någon gång måste man lära sig dricka på ett chillmode vis eller vad säger ni? :) Därefter promenerade alla emot stan tillsammans där vi sedan gick skilda vägar, eller jag & cakie ville inte direkt klubba, då menar jag "dansa" för i eskilstuna finns det ingen potential till klubbar kan jag lova er.
Vi drog oss iaf emot bishopsarms där vi drack en varsin öl & satt o snackade girltalk, därefter visste inte vi vart vi skulle sista 45-60 minuterna innan alla uteställen skulle stänga så blev JAVA av en slump på reggaeparty :) dansade loss & drack en stor cider var, hur nice som helst att bara shaka loss utan & tänka på vad andra ska tycka. Because we don't care ;) Bara man har kul så. Men vi fick beröm av vårat dansande av de brown guys kan jag lova mohaha!! :) After all blev de phoenix & cakie skulle ha kebab men istället för att få köpa sin kebab pga hennes kort var helt kefft så stod hon & beefade tills hon fick en kebab & lämnade in sitt pass tills idag i utbyte emot en kebab! TYP SKÖN..

Idag, har jag chillat till max packat lite inför flytten också som sagt :) & tittat på film & desperate housewives.
Imorgon ÄR EN STOR DAG FÖR MIG, eftersom min äldsta bror som är efterlängtad kommer ut, efter att ha setat cirka 11 månader. :) Detta blir happy moment! Love it.. Längtar också tills nästa helg den 31:a då Hany har sin 20 års födelsedag jag & cakie drar emot estocholmo redan under fredagen för att chilla hos sille & köpa present åt Hany. Shall be fun, can't wait ;) Men först & främst vill jag att det ska bli måndag efter kl 15 för om det är som sagt så ska brorsan anlända eskilstuna då! i hope it will be truth :) Hoppas ni där ute haft en bra helg för det har jag då haft, både chill & lagom med fest i like it ;) PUSS 

Friday & Saturday evening and night :)

Heeey you! :) Hoppas allt e bra med er, tänkte bara berätta lite om min gårdag & min blivande kväll/natt idag.
Igår hämtade Cakie & hennes mami upp mig, & hennes mami skjutsade oss till cakie där vi storstädade hennes lya så det e cleaniskt rent & sedan lagade jag/vi mat :) blev hemlagade hamburgers! Fett nice ;D inte sådant man gör så ofta. Efter det blev det 6-7 timmars tittande av 90210 season 7 & jag skojar inte ;O vi maxade brutalt av avsnitt, ända in i morgon timmarna. men det var det garanterat värt så jävla bra så man kan absolut inte sluta titta! :) Vill se det nu med egentligen men icke!

Idag blev det att gå upp 15 fastän vi skulle ha gått upp runt 12, shame on us! Jonte fick besök av sin mamma & sina småsyskon :) så dem kom upp till caitlin ist & busade med oss! Dem e så söta benjamin & etel :) 2 mulattbarn give mee! :D haha ^^ Dem var där tills Jontes mamma & barnen skulle hem så jag åkte med istället för att hem i bajsvädret. Nu har man duschat osv tills inför kvällen för blir att dra sig emot järntorget här i närheten av där jag bor "Nyfors" & fiesta med brow & hans vänner/vän? Caitlin kommer också shall be fun :) Gratis bjuss så brorsan e generös för en gångs skull vad har hänt tro? ;D Så måste måla naglarna nu & fixa till håret lite & ge mig av, JALLA JALLA ! CIAO ;) Trevlig lördag. ♥

Flippade vi till när vi städade caitlins hem igår, i love that song ;)


She act's like she's the quuen and we're the sorry people!



KLOCKREN UNGE! ;) Btw, så blev min gårdags kväll inte så roligt mådde skit & började köra throw ups! ;O helt förstörd kände jag mig. Men blev mycket bättre emot senare under kvällen :) Så ska inte sitta här & tycka synd om mig själv men att lägga throw ups är det värsta som finns, magsjuk? Nej, tror mer på att de var sjukt dålig mat på båten! UÄK :O Ikväll blir de att träffa Cakie-flava & ha det chillmode :) emellanåt behövs det. Blir väl film & godis typ :) ? Myspys. Btw, så kommer min Bro ut på måndag, så himla taggad inför det ! I love my brother :) ♥


Back on track

Back from the boat/cruise. Säger bara O my lord vad flippat det har varit ;D Hur kul som helst.
Första natten på båten var de typ folk tomt, men jag & maria tog intiativet att köra upp en koregrafi från ingenstans & showa på dansgolvet. Vi körde värsta danserna till live band när vi sedan efter några låtar var heeeelt döda, så tänkte vi gå.. Men artisterna som uppträdde sa i micken " No girls stay " så började dem sjunga i kiss the girl & vi körde ännu en koregrafi, we was dancing queens ;) den låten dansade vi dock också till. HALLOOW :)

Gårdagen emot hemvägen var mer flippmode mer ungdomar än dit vägen.. Blev att flippa med finska peoples lärde känna en finsk tjej som vi hängde med sedan drog vi oss ner på afterparty till hon och hennes girls hytt. Där nere hängde vi med 11 guys & 2 girls :) Hur kul som helst de var joddel på högnivå Engelska/svenska/finska gud herre min herre vad finskar suger balle på engelska ;O HAHA!! men hur sköna som helst var dem :) så nu blir det addmode på facebuuuuk :)

Vet inte vad jag ska skriva mer än att vi hade det riktigt trevligt :) En gång flippare,alltid flippare eller vad säger ni? ;) Nu ska jag röra mig emot cakie & deras house snart, tjingeling!! :) Bilder kommer inom kort..

Cruise here we come! ;)

Vad blir det för mode? - Jo flippmode!!! ;) Jag o maria kommer rule this boat, i promise you! Ska bli himla kul :D Micke kommer snart och hämtar upp mig för att sedan röra oss emot estocholmo! Kommer tillbaka hem på torsdag så ha det guld alla medmänniskor så hörs vi ;) PUSSPUSS!!


Henrik Larsson


STOCKHOLM. Henrik Larsson slutar som fotbollsspelare. Om allt går som planerat gör han sin sista match när Helsingborg möter Elfsborg i den sista allsvenska omgången den 1 november.
- Jag vet nu att jag är hundra procent säker på mitt beslut att sluta. Jag är 38 år nu och det har varit tillräckligt, säger han.

Om framtiden säger "Henke".
- Jag ska tänka över vad jag ska göra. Först och främst behöver jag tid för att anpassa mig till livet efter fotbollen. - Jag har njutit av min karriär och jag vill tacka alla som har stöttat mig under alla dessa år. Nu är det dags att göra något annat.
Henrik Larssons långa karriär sträcker sig över 20 år. Han spelade 106 landskamper, den sista mot Danmark i VM-kvalet. Efter 0-1-förlusten på Parken nyligen meddelade han att han gjort sitt i landslaget
.



Fyfan vad söt Henke Larsson också var i början av sin karriär, så där som socker ungefär :*

Cruise today/tomorrow ;)

Yes, blir en 48-timmars kryssning emot Helsingfors med Micke imorgon. Blir bara jag & Maria som åker med. Då Caitlin inte kunde hänga på after all med hennes working collage, men jag & maria blir som 5 pers tillsammans så det e lugnt, vi kan köra på våra värdelösa röster vi kan så e det fixat & klart! ;D Men ska bli himla kul faktiskt lite spontant sådär baa: tagga ;) A-hytt med dubbelsängar o grejer väntar + att de blir helrör lätt ;D

Blev filmkväll denna kväll/natt 2 av johan falk, de nyaste! :) Helt bra filmer fastän jag aldrig varit så in to Johan falk, då jag alltid har föredragit Beck framför Johan falk & Wallander. Nu sitter man här framför dumbruken igen som det brukar bli då man kommer hem. Säger också till er "GUD VAD SKÖNT DE SKA BLI ATT SOVA" I sin egna säng alltså ;) Sovit hos Caitlin i många dagar nu, så dags att vara hemma lite. Men Silvia har ju varit där & Princess också så vem har kunnat neka ;) rolig helg hade jag iallafall.  Nej, men som sagt kryssning om några timmar :) eller rättare sagt några timmar efter jag går upp imorgon. Ska upp 10 a clock så kanske dags att sova snart ;O men snackar gojja med sillsson på msn. Men ska stoppa bloggandet nu, för det är långtråkigt at the moment! :) Vi hörs säkert imorgon innan kryssningen & om inte så får ni ha det guld så hörs vi på torsdag!

Enjoy a old picture of me

KISS AND HUGS, SEE ME AT THE BOAT ;)


Monday and new week, new take.

What's crackin out there? Don't act like a hoe when you have cameltoe ;) Haha, snacka om att jag hade dålig humor igår då jag & girlsen tittade på kändisklipp på youtube, jag körde mina rim & den ena var denna! Från ingenstans kom det ur mig. Emellanåt har man för dålig humor alltså, men då ska man inte snacka om Caitlins dåliga humor igår när vi kollade på en barnfilm mitt i natten ;O omg can i say! haha :)

Jag & Silvia drog också en sväng till Habibs lya igår, innan vi beslöt oss för att dra upp till Caitlin och sova. Blev att sleepa & drömma sjukaste drömmarna ;O innan jag gick upp idag hos Caitlin, sedan blev det emot stationen och lämna av silvia för efter att ha varit här 1 vecka & 1 dag så beslöt hon sig faktiskt för att åka hem till estocholmo igen & jag förstår henne, vem fan vill vara här? :O Nu är jag hemma & sitter och bloggar som ni kanske märker? ;P också lika sur över att min msn messenger inte funkar, då jag e skapligt beroende utav att vara inloggad men alltid ha status "busy" haha. Mami lagar mat så blir också att äta frukost/lunch/middag snart ;P något i den stilen?

Imorgon blir det kryssning, de blir bara jag & maria som drar med mr.mike after all, på en gratis kryssning cakie kunde inte följa med pga hon har working collage. Men jag säger då det Maria det blir ALL IN & FLIPP MODE :)
Ska bli kul e rätt så taggad kommer iaf från eskilstuna for a while då sthlm & helsingfors e mycket bättre än detta.
Nej, palla blogga nu e också lite down idag pga vissa omständigheter i mitt liv! Men de ordnar sig ;) Ska träffa en kompis sen de får förgylla min dag :) tillägnar en oerhört sexig bild på mig & maria her self, haha. PUSS


Pictures from the weekend! :)

Our saturday at Caitlin's crib! With the cutest little dog princess :) But i can promise all the people out there, she is flippmode to! 8-D Nej, nu ska jag börja röra mig emot Caitlin igen, blev bara hem över en dusch osv! Take care out there peoples & ha en trevlig söndags kväll. PUSS !




Söndag

Heeey bloggläsare :) Sitter at Cakie's place as usual! Blev att spendera lördagskvällen/natten i detta undgoms "dårhus" skämt åt sido ;) Men hade de roligt blev chillmode iställer för en flippmode lördag, det behöver man emellanåt så att säga. :) Roger & Cristian från V.ås gled också förbi en sväng hit! Trevligt att träffa dessa gossar :) Jag, Cakie, Silvia, Hemen & Habib spenderade iaf en chilllördag tillsammans trevlig hade vi.

Tillägnar en låt till er, blir blogg inlägg senare måste visa er Hemens hund Princess så underbart söt :) Har tagit grymt gulliga bilder kan jag lova aww.. Ziggi is the shiet ;) PUSS


Lördag kväll :)

Sitter at caitlins place med silvia bredvid mig pillandes i mitt hår. :) haha, tog en kurdsväng hit på cykeln så att säga ;D Gårdagen blev hur kul som helst blev harrys med flenstjejerna & silvia, blev att bada i drinkar & spela på casino. Bobby var ute & flängde med sina vänner så jag drog mig dit på efterfest efter att brudarna skjutsat dit mig. Blev strawberry daquiries i mängder herre min herre 8-) kul hade jag iallafall tills det blev deckmode.

Blir väl att chilla här natten ut. Saknar Shayan grymt mycket, dags att träffas snart! ;)
Äsh, palla blogga nu :) PUSS PÅ ER!

Reggie Bush

Celebrities interested på senaste tiden i bloggen har jag märkt.
Kim Kardashian släng dig i väggen, eller dela åtminstone med dig ;O Dessa två turturduvor är ett par igen, after all. Hur fin är inte Reggie Bush egentligen? Som är en professionel amerikansk fotbolls spelare för New Orleans Saint of the National football league. Grymt fin tycker jag & Kim har turen med sig, men denna kvinna är också mycket vacker så det passar egentligen perfekt. Men hon borde dela med sig tycker jag iallafall ? ;)




But how long will it last this time? time will tell.


Friday ;)

Min dag är räddad & hade tänkt hela tiden att min gulleplutt fyller 13:e november ;O iam totally gone! Men 14:e så det blev en lättnad, thank god!!! ;) För kan inte avboka rhodos reunion kryssningen nu, så tur har jag allt!
Btw, så läste jag på msn:s första sida om en bebis som överlevde tågkrasch " Barnvagnen rullade ned på spåret - precis när tåget kom. Ändå överlevde mirakulöst en sexmånaderspojke i Melbourne, med bara en bula i huvudet. " Är verkligen ett mirakel kan jag säga. Gud var på bebisens sida at just that moment kan man nog säga. :)

Förresten så läste jag också att Armanis nya ansikten utåt blir Megan Fox och Cristiano Ronaldo.
Det är ganska ballt ;D det gäller "underkläder" men det ska inte posera tillsammans, dock tråkigt.
Ronaldo tyckte jag var grymt snygg när jag var yngre men nuförtiden har jag fått mer smak & säger bara ett ord för denna karln "slisk" Megan Fox är något helt annat sjukt vacker men totalt sönder opererad i sitt face "sluta operera dig" Men dem kommer vara grymma för Armani kan jag tro ;) i like!





Nej, ikväll blir det väl att umgås med Silvia,Jonte & Flensbrudarna :) Ska det bli utgång eller ska det inte? Tiden får visa. Är sådant fruktansvärt väder så man vill knappt sätta foten utanför dörren igen. Men jag måste ;O i think? Kom nyss från Caitlin/Jonte ifrån regnet säger bara att vädret e brutalt äckligt! Fuck rain.
Ni som inte varit ute jag ber er GÅ INTE UT! :) Nej, nu ska jag bege mig emot köket och käka oxfilé osv, ciao! xx


Ny duschad

Bloggandet var jag inte ifrån länge :P jag som brukar vara helt bad on updates. Må också säga er att duschen är en bra skapelse tack du som kom på duschen, det gjorde du bra! :) När jag spanade runt lite bland internet världen nu hittade jag en förskräcklig bild på Holly Madison en av Hugh Hefners föredetta flickvänner.

Före Hugh Hefners tid / Hugh hefners tid & efter Hugh hefners tid.


Snacka om att man inte känner igen kvinnan på förebilden man skulle kunna tro att det var vilken random tjej som helst . Men, det är hon & tänk vad lite cash och retuschering kan göra.. Om jag hade dessa pengar skulle jag också kunna se ut som Eva Longoria eller Jessica Alba det är bara att operera om sig lite här & där och vara FAKE-AB. Nu menar jag inte att dessa två är fake, då det är natural beauty men de piffar till allt genom att dem har pengarna. Tänk t.ex Megan Fox hur sexig tjej som helst, men opererat sönder sitt ansikte så hon är jävla fake, pga sina jävla pengar. Hon var vackrare innan vill jag lova! Suck.. trött jag blir på amerikansk propaganda


Halloj! 8-)

Ska man kanske säga goddagens gott folk! :) How you doing? what's crackin? Själv kom man precis från Cakie's / Jontes / Tessans Crib's (grannskapet) :) Varit där sen igår kväll flippat med hela bunten. Också gosat sönder med en 10veckor gammal chihuahua/dvärg pinscher valp, som man liksom bara blev helt betuttad i! :) aw, gulliga princess en sådan råtta ska jag införskaffa en dag.  Jonte e så grov & har ett jävla snuskigt nickname för sådanna småhundar vill inte ens ta upp det men det e fan BRUTALT. psss, "fittslickarhund" ;O haha, palla jonte! :) aja, rolig är han iallafall.

Efter alla om och men så ska nog cakie & emma boka rhodosreunion kryssning & silvia & jonte som inte var på rhodos i somras vill gärna följa med också pga att fylla hytten, så fan let's go BOKABOKABOKA, rhodosreunion båten kommer gunga tungt med oss flippare ombord. 8-) längtar tills 12/11. Men en sak stör mig att min gulleplutt fyller år 13/11 så vet inte vad jag ska ta mig till ;O time will tell. Måste fira 20åringens födelsedag så jag måste ha en plan tills dess. hum, hjälp mig med en plan tack ;) höhö.

Btw, så blir det kryssning om 5 dagar också blir mycket sådanna nu framöver eller hm, två hittils men iaf ;P inte åkt på kryssning sedan i mars 48timmars till tallin. Men alltså den 20:e på tisdag blir det kryssning till Helsingfors med mammas ex Micke "varit som en far till mig alla år dem höll ihop" pga han jobbar på båten så har han fixat A-hytt med dubbelsäng/minibar/tv om det ska behövas (i don't think so) med mera.. Åt mig, maria & caitlin. Kanske att också Emma liten följer med :) time will tell, men kommer bli grymt kul ;) Gratis helrör & hela faderullan, men jag lovar att TAKE IT EASY AND SLOW DOWN WITH THE VODKA!! Men iofs så är  det bara 2 stycken alkohol sorter som gör mig "HEEEELT GOOONE" det är vin i stora mängder & whiskey! Men det är inget jag får inta denna gång. Hell to the no! Ska hålla mig till Bacardi Melon & longdrinks då blir jag en härlig människa istället för helt flippad. Ska också trappa ner med shotsen dem gör en totalt WILD så man bara vill ta shot , efter shot! Alkohol är ingen lek det ska man dricka med måtta så att säga :) "någon som leker smart" men seriöst :) Alla där ute slow down with the alcohole.

Är inget Mariah Carey fan direkt men med hennes nyaste album kan jag bara säga att "hon har uppdaterats i mina ögon hon är riktigt grym ;) " N-joy!


Nej, nu måste jag sluta babbla alkohol/kryssningar osv.. Nu ska jag emot duschen
let me enjoy my shower of clean power! CIAO :) xxx

Desperate Housewives

I LOVE REALLY THAT!


 
Har legat och tittat på 3 avsnitt i sträck, deckade visst på det sista men tittade om på det igen då jag vaknade. Vill bara att fler avsnitt kommer ut nu så jag får unna mig att kika på mitt älsklings program. Hur bra som helst! Ni som aldrig följt Dhw har verkligen missat något, jag har aldrig missat ett avsnitt & ska aldrig heller göra det. I love it alot ;) Skapligt lat är jag pga att jag gick upp kl 9 i morse, Silvia & Cakie ringer o joddla om krogliv / café. Men pallas fan inte! Hänger hellre hemma med mamma & hennes blivande sambo. PUSS ♥


Joaquin Phoenix

Tittade på den gamla brandmansfilmen Ladder 49 här omdagen, och måste ju bara få ut ur mig att jag tycker att Joaquin Phoenix är så himla manligt sexigt snygg :) titta på hans intensiva blick! Grrr, i like ;) Ni kan också se han som huvudrollen i Walk the line och som en roll i Gladiator :) Också bror till River Phoenix som dessvärre tog en överdos 1993 och dog, men som ni också kan se i filmer back in the days.




Vad sägs girls and boys, ladies and gentlemans är inte han en riktig pärla trots allt! ;)



Look alike?!

Enligt vissa personer förra fredagen så fick jag höra att jag är en look alike blandning av Hilary Duff & Miley Cyrus. Kan det stämma? Jag själv tycker då inte jag e lik någon av dessa damer. Men har hört att jag är lik Hilary Duff ett flertal gånger förr, att ansiket & allt har en likhet, men denna unga dam Miley Cyrus vettefan? ;P Vad tycker ni?

Hilary Duff / Miley Cyrus?!

Ja, kul att folk tycker att man är lik andra men jag är jag ingen annan lik that's it ;)


Godmorning!;)

Tänka sig att jag e uppe från kl9 idag ;D inte vanligt när det gäller mig som annars brukar sova den här tiden eller t.o.m gå och lägga mig vid 9 tiden. :) Gått upp early morning pga flyttpackning! Nu börjar mitt rum likna något kan jag säga blir snart att dammsuga de frukansvärt dammiga rummet ;O helt dammigt pga jag hållt på där inne ett tag nu.

Min msn funkar absolut inte längre, vet inte vad problemet är. Msn messenger funkar dock med min gamla hotmail, galet värre. Sur blir man då msn är en del av min vardag ;P precis som facebook också gått och blivit. Hm.. Data/internetvärlden är brutalt farlig! Såg msn.se första sida en liten filmsnutt av världens kortaste man i Kina Pingping heter han måste bara lägga ut en bild för han var TYP söt! :)



Nej, nu ska jag fortsätta med mitt ha en trevlig onsdag allesammens. Vid 14 tiden lär jag dra mig emot stan med Emma & Silvia time will tell hur mycket jag har kvar att göra in my home ;P PUSS !

If I Could Turn Back The Hands Of Time


DHW



Nu är det jag som kommer sitta fastlimmad framför Desperate housewives, nya avsnitt ute!! ;) Laddar hem 3 i rad nu så det säger sig själv. I love dhw ♥ and let me enjoy that ;)


SÅ SKÖN :)


My brain just exploded

Ärligt talat så gjorde den det nyss och i natt kan jag lova. Jag blir så irriterad gjorde värsta lååånga blogg inlägget inatt men sen så slutade mitt internet att funka när jag precis var klar, så allt jag setat och skrivit i ca 10 minuter bara försvann på 1sek. Skrev iallafall att det ska bli så jävla skönt att lämna Eskilstuna stad är trött på den här råtthålan och att det finns så äckligt folk här riktiga bitches/dramaqueens inte för det drabbar mig då dem ända jag bryr mig om är mina vänner, men ändå :) orka leva bland sådanna! Smuts, så att säga ;D folk måste någonsin inse att dem ska växa upp annars kommer dem aldrig få en framtid.

Har mycket tankar i huvudet nu, t.ex packa,packa,packa inför 2 flyttar, a boy, job & the future.
Irriterande att nattens inlägg bara poff försvann då jag skrev värsta grejerna men i can only blame my internet.
Nu ska jag fan packa inför flytt, wish me good luck ;)
CIAO


Stan banan

Eller ska man kalla Eskilstunastad för Byn? :) Det låter mer passande till denna hålan.
Min måndag började med att jag träffade Caitlin & Silvia nere på stan för en fika på First Class, bästa fiket i stan enligt mig helt nytt & fräscht det gillar jag :) Så Wayne's coffé släng er i väggen! Blev en Coffe choco för min del och en "daimtårta" så onyttigt men så mumsigt kan jag lova er :) Satt och småpratade allmänt som man brukar göra när man träffar sina girls. Emma kom också in på Cafét :) Kul att se hennes glada ansikte.

Efter det blev det en stadsrunda in i några butiker spanade o småshoppade :) eller hm, shoppade en grej? Blev sugen på att shoppa loss men plånboken börjar skika efter pengar så lika bra att hålla hårt om dem pengarna man har. Efter det blev vi småhungriga så blev att dra oss emot kebabhuset och spendera pengar på livets goda "mat" så att säga. Blev pizza för min del & tjejerna tog kebab efter det blev det att ta sin bike hem efter att de småregnat..

Sedan dess har jag bara varit hemma o snackat deep talk med min mamma angående min bror som jag snart får träffa om cirka 14 dagar. :D & angående flytten osv, det är too much in my head right now.. En kille, vänner, 2 flyttar, jobb, framtiden osvosv.. Orkar inte tänka mer är för mycket tankar kring allt! ;O
FUCK IT :O men mailade iallafall tillbaka till en man angående jobb i karribien vid amerikanska jungfruöarna. Om man skulle få det jobbet så skulle ju lyckan vända. Ska inte hoppas för mycket men har hittils bra meriter, so time will tell right?! :)

Bilder ifrån helgen tillägger jag med här nedan ;) Transan var KLOCKREN!!



Nu ska jag göra annat än att blogga! PUSS / N

Sistah's Before Mistha's

Like Bros before hoes, and that's so right when you come to the point.


Back from stockholm

Eskilstuna im back on track, but only for a while! ;) Vill berätta lite om min helg i både Sthlm & Eskilstuna.
 
Fredagen beslöt vi oss för att gå ut med Fralle på gaykluben paradise vid slussen. Vi nekade att hänga med Chirre & hans vänner till någon ny hiphop klubb & drog istället med Frallsson men det var det värt då jag hade sjukt roligt ;) Jag & maria förade lite snabbt med något/några glas Vin & lite Ouzu, sedan running emot t-banan för att dra oss emot slussen, Kurre joinade oss i tbanan för han också skulle ut fast någon annanstans :) Jag & maria var heltaggade. Sedan mötte vi upp Frallsson vid slussen :) Där vi tog ut pengar & sedan drog oss emot Club paradise, dit transor & gayar går. (PRIDEFEELING) Men väl där inne hade vi hur kul som helst drack cider & öl / drinkar med måtta :) dansade och hade hur trevligt som helst. Vakterna till uteplatsen där man rökte var hur roliga som helst småflinagde med dem på skämt medans dem var all in på att flörta loss med mig ;P haha, de var iaf gentlemans som erbjöd sig att låna ut deras securityjackor & hur trevliga och pratglada som helst, blev mycket snack med dem där ute (de hajjade att jag var hetero)! ;D Fralle tyckte jag skulle kyssa den ena av dem som var iranier som fralle också tyckte såg bra ut men "icke sa nicke" jag kysste han inte :) men tog tag runt hans mage & sa "oj,skottsäker väst, det e ganska hett ;)" haha då blev han nog skapligt generad iaf. & sa: jag skulle egentligen inte jobbat här ikväll därför tog jag skottvästen på mig. Men blev iaf mycket dans & flator som spanade loss på mig o maria som e hetero , Frallsson hade de också jätte kul! :)

När det var hemgång 25 min innan stägning så gick vi en sista gång till toaletten där en transa var urskön & tyckte jag såg ut som en modell ( fick mig lite luft där ) men hur fin komplimang som helst. Blev bilder med han t.o.m som kommer här nedan sen ;) Direkt emot Mac -D pga Fralle var lite fyllehungrig (fullast av oss) då jag inte var så onykter alls :) satte oss utanför & snackade med ett helt gäng trevliga gossar som ville ha med oss på efterfest & det ena och det andra men det struntade vi i och drog oss emot tbanan för att åka emot sätra med fralle för att efterfesta på vin. Väl nere i tbanan fick jag ännu fler komplimanger angående mina lilaconverse skor & lila nagellack man e ju "FRÄN" som sagt ;) med fränadojjor! ^^ Satte mig där nere också bredvid en rastaman och satte på rainbow warrior på mobilen, där satt vi o sjung ;) trevligt. Sedan blev det emot Sätra där det blev att rensa kylen och ta ett glasvin innan man somnade gott.






Lördagen var att vakna skapligt emot Kista, duscha fixa sig packa sina grejer & iväg emot kistacentrum och träffa Missikos & Furkan. Drog oss emot Söder där vi käkade Mac-D med grabbarna jag & maria :) & sedan begav jag mig hemmåt med grabbsen då de ändå skulle emot etuna & maria drog till sätra igen på födelsedags fest emot Gigi. Lördagskvällen väl hemma i etuna blev DRAMA på högnivå det orkar jag inte ens ta upp men umgicks med cakie & blev en vitlördag :) skönt det.


TAKE CARE PUSS

Bad on updates ;P

Shuue!! :) Där ute , what's crackin? Det är helg & det vill säga att mestadels utav människorna där ute är lediga så det kanske vankas fiesta eller att bara relaxa denna fredag. Själv vaknade jag runt 15 tiden ;O i really blame myself. Men blev en flippad dag igår emot kvällen kan jag lova.

Dagen började bra vi träffade Adde & Amil 2 killar som var me ett gäng fler killar som turister på rhodos i somras :) Då jag , maria & carro rensade deras frukostbuffé onyktra som vi var killarnas sista dag. Haha, de hängde också emellanåt på cream, bra killar det där :) Kul att träffa dem.

Sedan drog vi oss hemmåt efter en liten shoppingrunda köpte t.ex jeans/leggings men idag när jag testade dem var dem helt förstora i need XS men hajjar inte hur när min göt e sprängfet nuförtiden? :P
Nog om det, emot kvällen trodde jag att youness en kille jag & cissi lärde känna genom att vi pluggade i v.ås o han jobbade inom parlinobranchen för cirka 2 år sedan skulle komma till sthlm från v.ås med sina grabbar för att festa. Väl när vi skulle möta upp dem i Kista centrum visar det sig att det e helt fel kille någon RANDOM från V.ås och inte alls youness fast han förklarat sig som att det vore han :S helt INSANE vi taggade snabbt upp emot tuben och tog den emot t-centralen och sade till den såkallade "Youness" polare att det var helt wierd, lackade totalt på det där alltså.

Drog oss emot Soupbar som impuls grej bara eftersom vi gjorde nada, där frågade en herre vid namn Lukas oss efter en cigg & där efter kom "Jamie Mayer" ut en kille som var med i popstars för några årsedan. Som tydligen e mycket känd i L.A alltså B-kändis här i sthlm. Vi följde med dem in ett tag över en ÖL, sedan drog vi i spöregnet med dem i taxi emot solidaritet, men där lämnade vi dem och gick emot Mac D, och emot nattbussen hem emot Kista. Så gårdags kvällen blev inte som planlagt helt RANDOM!

Nog om gårdagen, nyss blev de dusch & snart emot Kista centrum för att byta mina jeans/leggings vad man nu än ska kalla dem ;O & köpa nya glow som luktar så jävla gott by jennifer lopez, får inte nog utav den! :)
Kvällen får sedan visa vad den har att erbjuda i Sthlmstad. :) PUSS

@ Daniels place in sätra

Jag & Maria sov länge as usual hon skippade jobbtorget t.o.m och e en riktig slacker. Därefter lagade vi fiskpinnar & mos haha ;D gorurmet middag? Njae, men de funkade därefter drog vi oss emot kista centrum. Checkade runt i butiker, köpte mig en klänning jag velat ha länge men trodde den var helt slutsåld sverige över men icke sa nicke jag hittade den på H&M i kista :D En storlek större men ni som känner till hm väl vet också att deras kläder krymper en aning i tvätten + att jag köpte en snygg gråstickad tröja också så mys ni i hösten :)

Därefter drog vi oss emot sätra där jag befinner mig at the moment, skulle ha färgat Fralles hår men han vågade inte tona brunt för tillfället så blev iallafall att klippa hans hår cirka 2-5 cm, klippte kortare under & så han har längre över de blev snygg & frallsson blev nöjd, i like when i do peoples happy ;) Då känner man att man har gjort något bra.

Har panik angående jobbgrejer nu ;S folk flippar på mig & jag e osäker på hur det blir med jobb & boende i sthlm, ringde från ett företag idag angående en jobbintervju imorgon för säljpartner, men jag vet fan inte? Jag vill inte jobba som en sådan flippad säljare liksom. Får se om jag går dit imorgon kl. 10.00 ändå på intervju :) kanske trots allt e något för mig?Nej, nu ska jag sitta & glo på tv i detta varma rum med flippmaria & danne hoppas fralle kommer in i rummet snart igen så någon kan uppehålla mig ? :D HAHA!

PUSS

http://poorqueemaria.blogg.se

Gästbloggar ;) Maria här från poorqueemaria.blogg.se.
Som ni vet är Nettson in stockholm, i like. We like. ALL people like. ;) ( ge henne lägenhet då?)
Mmmh goda nyheter: kryssning på G GRATIS OFC ;D 20/10 den ni?! A hytt och bar = free , lyxen väntar !
Jag känner mig allt flippmoode här, vi maxade vanlijlatte på östermalm! GOTTIGOTT GOTT HAHA
Ser ... hyper irr.
vi har även varit på Berns jobb09 mässa, kontakter ;) New York/ London Calling? time will tell.
Anyway, byebye ha en bra dag! :)

/ Maria

BUSTA RHYMES

Som ni kanske inte vet så har jag lite ångest idag också eftersom att jag inte är på BERNS ikväll och ser Busta rhymes som sagt, missade han i lördags också i Norrköping på Otten så känner i hjärtat att dumt av mig att jag inte drog till sthlm redan under måndagen :( jävla bajs! Hade gärna velat se honom, men huvudsaken är väl att jag kommer att titta på DEAD PREZ en grupp jag älskar i november eller vad säger ni  ;) Busta rhymes för mig är ändå inte hudge, men hade varit roligt. I BLAME MYSELF AT THE MOMENT.



GODNATT :*


Shululu! :)

Allesammens out there, jag e sjukt dålig på att uppdatera bloggen idag. Men har typ sovit länge as usual inte gjort de vettiga grejer jag skulle ha gjort, men har iaf unnat mig att sola solarium härligt härligt :)
Efter det tog jag mig ett låååångt skönt bad, och det var riktigt skönt i detta kalla höstväder vi har.
Fixade naglarna för ett tag sedan så nu e dem rosa & fina och at the moment käkar jag spicy nudlar, älskar stark mat alltså damn ;O inte för nudlar är mat i mina ögon det e något annat. Men gott är de ;D Maxat med chilisås från thaibutik jag har här i närheten så STARKA nudlar är det absolut så det bränner på läpparna till och med.

Imorgon blir det att att gå upp early morning redan 6.30 den ni ! ;O så måste gå emot min säng snart redan. Ska nämligen till Stockholm på jobb09 mässa vid 10 tiden med kära Maria på Berns för monster.se arbetssida. Bounce dansgruppen kommer att uppträda, gratis mat & dryck o en massa föreläsningar utav olika företag osv, ska bli intressant. 10-16 blir jag vistandes där, sedan stannar jag också i Stockholmsstad några dagar tills torsdag/fredag? något sådant för har tandläkare på fredag hemma i etown, härligt va? Haha, urs :) Men bara att passa på att fixa sina fel om man har några innan året man fyller 20.

Ska gå & kika på lägenheter i stockholm & sånt, för som sagt jag ska FLYTTA DIT inom 2 veckor och så är det bara vare sig någon annan säger något annat. ;P Äsh, nu ska jag lämna blogg.se take care out there.
PUSS

Nattmänniska eller ska man kalla sig själv morgonmänniska?

Frågan är ju egentligen vad fan jag gör uppe såhär dags (still) ?! Men är man nattmänniska som jag och mina närmaste vänner är så är det inte så enkelt att vända tillbaka det bara för en dag, för har man gjort det once så kommer man ändå tillbaka till samma bana nästa gång man träffar sina vänner & har movienights osv.. Jag vet att ni som också e nattmänniskor hajjar, men resten av människorna runt en tycker ju nästan att man e dum i huvudet?

Man missar dags ljuset & känner sig som en vampyr for real. Vaknar upp och är helt blek och har totalt missat dagen. Man börjar ju undra om man är vampyr på riktigt? :O haha något fel är det ju. Nej, men så fort jag fått jobb nu & flyttat så kommer rutinerna och har man något att göra så fixar man det alltid. Här i stan har man liksom arbetat som bartender på harrys & då jobbar man ju kväll/nattetid så säger det sig själv att man sover om dagarna. Men som sagt rutinerna måste komma sen kan man snacka ;)

VAMPIRE OR WHAT ?! :O



Nej, blir nog att rulla emot sängen snart. Btw så såg jag hes just not that into you idag & åt morotsticks med dipp svin gott kan jag säga er, så era chipsmoffare där ute byt ut chipsen emot morötter mycket nyttigare & godare! :)
När jag vaknar upp den blir det att ringa angående lägenheter i Stockholm och om Harrys & Olearys lönen, för den ska jag fan ha nu! + att det allt blir att gå emot stan byta en grej från ginatricot & gå hem till Linda. Så har grejer på schemat och jag e vaken nu ;O GOD BLESS ME! Goood night.

Dead Prez


Äntligen kommer Dead Prez tillbaka till Sverige för en ny konsert, och den här gången kan jag bara inte missa dem så blir att boka biljett nu i dagarna. 18 November kommer gossarna till Nalen i Stockholm :) Längtar så fruktansvärt mycket! I LOVE DEAD PREZ ♥


Tacos, Glass & 90210 kväll ;)



Blev att Caitlin & hennes mosters sambo kom och hämtade mig runt 20.10 tiden, då emot ICA-NYFORS och köpa ingredienser till Tacos & sedan köpte vi också glass. Sedan blev det promenad hem till mig i det skabbiga regn vädret. Lagades tacos, maxade 90210 och åt glass, vi har sett på det i några timmars tid nu och jag säger bara det VAD VI HAR GRÅTIT PÖLAR! season 6 e så hemsk så tårarna bara fall. :'( Vi älskar fan Beverly hills, så kul och se efter att inte ha sett avsnitten på många år. Beverly hills rules!! ;) Nu blev det en paus från tittandet en sväng men blir strax att kika igen kan jag tro. ;D Så har varit en skön chillkväll denna kväll/natt det behövs också under lördagar. Eftersom jag snart flyttar ifrån mitt nuvarande hem & stad så var vi bara tvugna att ha det i mitt mysiga rum jag kommer sakna så mycket :') Därifrån har jag o mina vänner så många minnen. Men snart är det dags på nya banor att bli en människa som kommer stå på sina egna ben och bo ensam. Hoppas alla ni där ute haft en bra lördagskväll iallafall & ni som missbrukat alkohol har tagit det lugnt, man vet hur det kan bli emellanåt liksom, it's dangerous and all of us know it, and we can BUT THE BLAME ON IT. Puss

INLÅST / SVENSKA HOLLYWOOD FRUAR

Inlåst är ett program jag ska följa efter att ha sett det i torsdags. Verkar sjukt bra att dessa ungdomar får se hur det är att leva och bo på kåken med föredetta kåkfarare. Alltid intresserat mig att se på fängelsefilmer osv, så den här serien trots att den e svensk är allt sevärd. Då jag också har erfarenhet av en kriminell bror som setat & sitter inne at the moment. Så gör det de ännu mer spännande för då hajjar man nästan hur han haft/har det.



& väl till svenska hollywood fruar, är inte ANNA ANKJÄVEL lite väl hård?
Hemsk människa tycker det är vidrigt som hon säger det "att 16åriga tjejer ska se ut som mig i kroppen" alla kan fan inte se likadana ut och vara pinnar som denna kvinna ;O hm, i don't like her. CHECK THIS OUT!!!



Avskyvärd! GODMORGON/GODNATT PÅ ER / N

Eskilstuna by evening & night

Helluw, alla nattugglor eller ska man säga morgonpigga människor? ;)
Hm, själv kom jag precis hem ifrån Caitlin typ ja, ni hörde rätt! 5.30 kom jag därifrån cyklandes också iskallt ute som att de vore vinter, vad är det med sverige och vara kallt redan i oktober? ICECOLD :( Not good for my body.
Har så dåligt immunförsvar så blir väl att bli sjuk på cupen också.

Fredagskvällen eller ska man säga gårdags kvällen löd: Emot stan för att möta upp Jessie & Cakie blev fika på First Class ett riktigt bra & nytt Café här i Etuna som diggas skarpt av oss :) Blev en cappucino & hallonpaj för min del och det var himmelskt! ;D Efter det drog vi oss emot bion 5 min innan BECK skulle börja, kul grej liksom att gå och se någon bio bara sådär en fredagskväll. Säger också att om nya BECK tydligen fått dåliga omdömen så ska ni inte lyssna på dem, den filmer var helt nice :) jag klagar då inte! Jag satt taggad & helt uppspelt hela filmen, diggades hårt. Handlar mest om Gunvald Larsson alltså Persbrandt. Inte fel alls :)



Efter bion sade vi farväl till kära Jessie som nu lämnat oss för att annars plugga i Uppsala. Så kul att träffa henne BIG LOVE JESSIE GIRL ;D ♥ & drog oss emot Macbeth där flensgirlsen var & jonte medfler. Blev snabbt där ifrån också då vi inte ville gå in och betala för cirka en halvtimme och sedan gå, så bestämde oss efter många om och men att röra oss emot Time Out, Cakie övertalade mig som verkligen var en "banger" först. Där blev det en enstaka Cider/ÖL för oss. Sedan emot kebabhuset för att träffa alla onyktra vänner som varit på andra ställen och röjt under kvällen, sedan skjuts hem emot cakie med jontes mamma och hennes sköning polare. Blev en sväng förbi Jonte och sedan gick jag och caitlin upp till henne. & nu är jag här igen. :) Ska göra ett till inlägg direkt efter det här om 2 tv program. wait and check ;) PUSS


Älskade Pharrell <3




Heey bloggen!! =)

Hoppas allt e bra med dig där ute. Med mig är det bättre nu än tidigare idag. Då det blev ett jävla tjohej då vi firade jonte igår. Blev verkligen att rensa Harrys kan jag säga er våra konton länsades galant. Ångest idag kan jag då säga ;O shottandes utav minttu & tequila i mängder + drinkar all over us. Pengarna flög iväg på godsaker igår, men efterfesten blev desto vildare. Där de blev absinth & vin, ja vad kan man säga DRUNK-AB var det på alla oss igår. Jag, Emma & Caitlin som väl hängde inne på harrys och efter vet vem som var fullast, hm ? Ingen var ensam kan jag lova alla var lika gone, aldrig att de brukar vara så men igår blev det så, kul hade vi iallafall.

Trots ångesten så att säga, men det är så det kan bli emellanåt eller hur? Som sagt vi lever bara en gång så keep on living ;) shululu! Hemma hos Caitlin at the moment vi har checkat på wallander & solstorm mycket bra svenska filmer det där, dög iaf för en seg dag som denna. Btw, så glömde cakie sin mobil på efterfesten igår och jag min cykel nedanför, men tro det eller ej men den stod där i dag helt fin och orörd ;D i like.

Vandalerna var inte i närhet som tur var. Nej, kanske dags att sussa snart? Imorgon blir det hem om inte redan snart och sen ringa till Olearys angående min fittlön jag inte ens fått än , GE MIG CASHISH!

PUSS , ha de guld ;)

RSS 2.0