Heey alla skojare ;)

Hur är läget med er en måndag & en ny start på veckan som denna? (:
Med mig är det helt OK, livet rullar liksom vidare oavsett om livet inte direkt är på topp just nu. Lite kortfattat om helgen kommer jag nu att skriva slash berätta om. I fredags drog jag och Gamille (Camilla) emot sthlm med tåget ifrån etuna hon kom med bilen från flen ställde den i etuna sedan tog vi en promenad från klosterkyrka emot mc d sedan emot tåget med 2 cheeseburgare var :D Väl i Sthlm blev det att gå & shoppa outfit för kvällen (som ändå inte användes) + present åt våran vän Silvia & sedan blev det kungsan as usual en nacho tallrik var tröck vi! haha ;) 

Efter några timmars kikade & shoppande rullade vi emot vällingby med tbanan. Köpte sprit för kvällen av en gammal vän & sedan emot Silvia där det snabbt blev tacos & hur trevligt som helst. Med Silvia, Naty, Gamille & mig. Sedan kom också Cherry & Hany och då började förfestandet på allvar. Blev shottandes av vissa & groggar all over us! After all tickade klockan efter mkt snack & lyssnandes på musik så blev emot Sthlm stad där vi virrade omkring & sedan mötte Samira & Anthony + någon till tjej & vi skulle till Mango men vissa ville inte dit vissa hade inte dem pengarna osv. Men efter alla om och men drog vi oss dit ändå :) Först kom vi inte in, men Hany kirrade allt så vi kom in till slut :) Blev dans i mängder & drinkar(cider all over us. Blev på skönt mode helt enkelt drack inte för mycket & då är det hur chill som helst.

Under lördagen drog jag & gamille oss hemmåt med tåget. Missade det nästan men de gjorde vi ej. Väl hemma i etuna blev det phonenix där vi maxade kebab ris & citron ;) testa lovar er att de e brutalt gott! Sen emot Cakie för att dra me henne emot stan för att se Luftslottet som sprängdes. Hade inte sett andra uppföljaren av män som hatar kvinnan, alltså flickan som lekte med elden. men den ska tankas. Filmen var helt nice :) Blev jag Cakie, Gamille & habib som var 2h & cirka 20 min o tittade på den. Efter de blev de emot Cakies & deras lyor hem till Habib dit de kom lite folk Gamille drog hem & blev lite alkohol o kortleksspel :) Poker/vänd tian på många spelare. Hur trevlig kväll som helst iallafall!

Söndagen var som alla andra söndagar helt seg, men chill :) Blev morotsticks/gurksticks & dipp och LOKA i mängder igår nyttiga var vi framför paradise hotel! :) Äsh palla blogga. Vi hörs ! PUSS

Silvia Alvarez

Från liten till stor & i Stockholm du bor ;D Hoppas du får en underbar 19 års dag & tänk att det bara e ett år kvar tills du får sätta din fot i systemet. ;D höhö!



Imorgon blir det allt att fira dig kvinna, så WATCH OUT STOCKHOLM & MANGO ;)
Blir New Moon med mina älsklingar Cakie & Emz 21.15 :) velat sett sedan helgen men då var biljetterna helt slut men tar lätt igen det nu kan jag lova ;D Updates på bloggen blir väl under lördagen eller söndagen så keep in touch via telefonen om du vill nå mig! PUSS PÅ ER SÖTNOSAR ♥


Nintendo feeling

BIG UP! ;) rätt skön låt.


Helgen var allt fullt ös

Middag & festligheter med bolivianska föreningen var det i lördags! Gryymt ;) Fullt med folk var med denna gång var tävlingar & en lyckad fest kan jag lova. Men dock blev de för mycket alkohol för lilla mig efter att ha hängt med dessa vilda latinos/latinas. Eller efterfesten hos Bobby så att säga blev too wild för mig shottar i mängder då säger de sig själv hur lilla jag kan bli "drunkmode" Ska inte dricka på ett jävla bra tag alltså, vill hellre ta mig i kragen & börja träna istället. Men det får man se om det blir av eller ej.

Btw, så fyller min älskade Silvia Alvarez år på torsdag så blir Sthlm till helgen med festligheter men då skippar jag fan alkoholen den har tärt på mitt psyke. Urs, mår dåligt still idag från i lördags. Telefonen har jag också glömt hos Bobby så blir att hämta den idag innan jag drar mig hem från Cakie & dem. Äsh palla bloggen nu ;P Take care & vill ni nå mig gör ni det idag efter 16:00 på tlf.
PUSS


Rest In Peace My Lovely Friend <3



Kan inte förstå att det är sant, att en vän man känt många år gått bort. Vi hade inte så bra kontakt med att träffas nuförtiden pga han flyttade till Linköping för några år sedan. Men att snacka via internet/sms & samtal så var kontakten väldigt stark mellan oss två det var liksom standard att snacka banden var starka som sagt. Vi kunde prata om allt mellan himmel och jord, han kunde verkligen lyssna & förstå precis som jag lyssnade & förstod honom när han hade problem eller bara ville prata av sig allmänt. Vaknade upp av en hemsk nyhet idag önskade det hade varit någon bra nyhet men istället förstörde det hela min dag, och dagar framöver. Varför ska så unga vackra människor försvinna? Varför ska gud ta dem ifrån oss. Så mycket tankar i huvudet just nu många frågor och inga svar. Men en olycka är alltid en olycka men en olycka som kommer vara kvar i huvudet för hans nära och kära en längre period och livet ut. Kommer att sakna dig sjukt brutalt Sevgin men tycker himlen kunde ha väntat, men inte det inte :( Kommer också sakna våra stunder då vi pratade loss, vackra minnen kommer alltid att finnas kvar då man tänker på dig du ville aldrig någon något ont, men jag vet att vi kommer att ses igen det är det som är huvudsaken hoppas du får det bättre där du är nu, men som sagt kommer du vara grymt saknad av oss som står kvar på jorden. REST IN PEACE MY LOVELY FRIEND ♥ 
 http://nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=5641331


Don't act like a hoe when you have camel toe ;)

Mitt ordspråk det där, enda sedan jag satt i Cakie's vardagsrum med Silvia en dag några veckor tillbaka sedan. Grymt vad man kan hitta på i mitt tokiga huvud, im a crazy girl så att säga :) Inte bara jag själv som kan meddela mig om att jag är det utan folket som känner mig vet att jag är brutalt galen emellanåt, but that's me ;) vad vore livet utan crazyness? :) Nadaaa..

Kom hem för ett tag sedan från min morbror, tog en promenad i regnet från Cakie till min morbror hälsade på där i en timmas tid tills jag tvingade min mami att hämta upp mig för att komma hem i detta brutala sverige väder vi har. Väl hemma gjorde jag i ordning Kyckling ris & sås på Indiskt vis, så lovar er att jag fan inte var i från dessa kalla breddgrader i ett tidigare liv utan något riktigt exotiskt place, då jag ÄLSKAR asiat/indiskmat osv.. Allt utom svensk husmankost man hellre bajsar snett på liksom. :P mohaha! You feel me ;) ?

Sitter nu med "Demarco - standing soldier" på reaggelista, musik är livet. :) i väntan på bättre tider. Tror att en sötsak kommer & joinar mig här ute i hooden soon :) i can hope! ;D höhö.. Blir att se Paradise Hotel 21.00 iallafall! + att jag ska fortsätta se DHW avsnitt jag tankat hem :D så fucking brutalt bra, ska fan se det nu blev för taggad inför det. Yes , ska enjoya mitt älsklings program.. Hoppas ni keep in touch me min simpla blogg ;)

PUSS PÅ MINA MEDMÄNNISKOR


Paradise Hotel (Drama)

Älskar att det börjat ett nytt svenskt paradise hotel. Bara varit två avsnitt hittils ett igår och ett idag alldeles nyss. Men jag är bara för såld eller rättare sagt så kommer jag att bli helt fast vid det framöver. Började med drama och jag lovar att det kommer sluta med dubbel dramor gånger 1000. Grymt bra iallafall ;) Säger då bara "Go,go go stefan" ut med Andreas :P mamma sa en skön kommentar emot Andreas sätt att spela "Andreas är en riktig jävla fjolla" Stämmer JA! Stefan ska få vara kvar that's it! Innan Paradise hotel var det mamma till en mördare på tv så spännande & sorgligt på samma gång också något man måste börja följa. + att de börjar en ny bra serie imorgon tror jag det var? Som jag & Cakie måste börja följa också. Något med killar som förlåter flickvänner dem svikit osv.. Hm, minns dock inte namnet men de ska bli grymt att följa det också.



Kopplade in mammas killes trådlösa internet i min dator idag när jag kom hem till huset där jag bara sovit 1 gång tidigare fast jag bott här i cirka 2 veckor nu. höhö :P Känns bra att sitta vid sin egna dator med internet igen älskar min data fast det är en stationär sådan. Måste skaffa laptop inom kort också men den tar fan inte min stationäras plats ;P den e grymt bra! Riktig speldata för computergeeks då det får plats grymt mkt på den. Men emellanåt sviker den och stänger av sig själv precis som om det vore en laptop lär vara något slags virus on it, men det ska bort inom kort. I need some help and then im happy again ;) Så sitter här iallafall med ett leende på läpparna för att flera Desperate housewives avsnitt e påväg, som jag missat nu under 2 veckor att ha sett. Så blir lite Dhw medley nu framöver denna kväll. Men måste upp tidigt imorgon också så får inte bli the whole fucking night, som det brukar kunna bli när man snackar om mig liksom. Ska sova själv också ;O Inte sovit själv asså helt ensam på vet inte hur länge? + i min egna säng, men de kommer bli grymt skönt saknat den så fruktansvärt mkt, MY BED = MY BIGGEST LOVE. Nej, nu blir det DHW ;D PUSS PÅ ER ! <3


Emot varmare breddgrader

Jag och Caitlin har setat några dagar & kikat sista minuten resor nu. Vi är så himla sugna på att dra oss iväg i slutet av November eller i början utav December & det ska vi bara göra helt ENKELT oavsett vilket. De får bli Kap Verde, Banjul, Egypten eller Goa denna gång. För det är dit vi har hittat bra priser och är sugna att åka till. Hajjar ni Kap Verde liksom ;D hur nice vore det inte att dra dit? ;) Landskapet & miljön och en massa ögongodis too ;O haha! Vore väl inte dåligt eller hur girls and boys? Bara att liksom check this out :





Wonderful, take us far away from Sweden inom kort tack! Btw, så sitter jag och Cakie och kikar på Phat Girls på Tv400 grymt bra film. Värd komedi att se på ;) Blir också att gå upp early morning imorgon. Både jag & Cakie, Jonte & Habib alla 4 ska åt olika håll så blir en promenad emot stan. Blir nog skönt på morgonkvisten men undrar hur mitt morgon humör kommer vara antingen sur som fan eller flippmode, hm vem vet? :P Skar mig i fingret idag också fet otur man kan ha. När jag skar sallad till tikka masalan vi åt idag och blev proppmätta utav.. Inte skönt direkt min tumme e fucked up, men men.. Äsh, ska se filmen nu ist för att blogga. PUSS! ♥


Gårdagen blev grymt lyckad!

Anna Pärsdotters avksedsfest inför Australien blev hur mysig som helst. För fest i hennes villa sedan biltur med hela gänget i tre bilar emot Nyköping. Där det blev utgång till Tellus with all of the friends. Blev mer dans än drickmode ute iaf ;D & det är så det ska vara! All over the dancefloor e min & Cakie's passion..



Cakie sitter nu bredvid mig i hennes lya efter jag tagit en dusch & e övertaggad inför dans på java och sitter och säger "ooh" helt förstörd för hon verkligen vill dit o jag e helt otaggad typ. Habib e dock här han kan ju följa med min wifey ;D haha nerå! Men, iallafall Gårdagen blev PRIMA! Kommer sakna ANNA P grymt mycket, men hon kommer ha det underbart i AUSTRALIEN *Avis* haha!
Palla skriva nu, men blir förhoppningsvis en sista minuten resa med Cakie i slutet av månaden vi har många resemål att välja mellan så time will tell vart vi kommer . PUSS


Avskedsfest för Anna idag

Både glädje och tårar kommer det bli imorgon, för då har Anna våran älskade flensgirl avskeds fest eftersom hon drar sig emot varmare klimat i fucking Australien i 6månader! Blir kul att få träffa alla härliga flensgeeks "sorry" nerå men sköningar så att säga. Men kommer vara tråkigt att anna drar sig emot australien såklart, men real friends stays whatever what right? ;) Härlig tjej det där. Blir alltså emot flen imorgon sedan emot nyköping för utgång blir FLIPPMODE som jag & vännerna säger det. Nu blir det snart sleepmode @ cakies place och gå upp tidig morgon. Ha de guld CIAO ;)


Shululu! :)

What crackin bitches? :) själv sitter jag bredvid en sötnos hemma hos Cakie. Fått svar angående 2 jobb utomlands i Italien & Cypern alltid kul med svar men inte alltid att man får det liksom. :) Jag & Cakie och hennes Pappa har varit på Cruise idag genom stan Ica Maxi & Mac D t.ex ;D det e grejer. Alec som är Cakies pappa har varit i Dubai några veckor med jobbet & hade mycket att berätta. spännande värre :D

Nej, nu ska jag svara om jobbet i cypern ;D imorgon är det helg jippie!
Btw, så följde jag inte med på rhodos reunion eftersom jag inte mått så bra fucking tråkigt men att vara otaggad med festligheter e heller inte likt mig så fuck that :( men hoppas tjejerna har de grymt kul without me.. Sköt om er nu ska jag svara o chillinani :) PUSS


" Dagens Citat "

Jonte till Habib i telefon - "Bara att ta nya tag om snopproten"

+ 
= SNOPPROTEN.


Dagarna rinner förbi

Det är just så det känns atm, jag har inte gjort något vettigt alls de senaste dagarna. Bara sovit till sena dagar med mina andra 2 musketörer silvia & caitlin. Vi har inget att direkt stoltsera med ;O im not proud. Hängt dock med jonte & habib o brorsan också & det är då aldrig fel :) Habib drog till mönstring idag så önskar han all lycka där borta ;) Jag har mycket att ta itu med sthlm vs uk? vad fan ska det bli utav mig får dock CALL UK SOONEST I CAN! Måste typ jalla hem, måste ringa andra samtal också & fixa iväg några mer Cv:n, fan segt allt känns med viktigt är det allt. Som sagt dagarna rinner förbi och jag får inget vettigt gjort, från och med imorgon blir det ordning och reda. Eftersom rhodosreunion kryssningen är på torsdag måste ju få något gjort tills dess eller hur ;O ? Nytta med nöje så att säga :)  istället för bara nöje, nöje, nöje. Take care , ska tillägna bilder på oss 3 musketörer, be prepered! ;O VOFF!!



Sillsson & jag överst sedan cakie-flava her self. @ caitlins place as usual atm btw.
PUSS


Fucking slow guzz man e!

Såådär lite slowination on updates. Helgen har varit fullspäckad med både glädje & skratt & drama i mängder men jag är glad för det för idag en fucking söndag så har min dag faktiskt varit hur skön som helst. Med kära vänner som cakie & silvia med massa mat i mängder at my place osv. Missade dock bussen från bushen men de ordnade man galant med ett iväg skickat sms så fick man en liten blacktaxi for free :P inte fel inte. Klart man måste känna människor i etuna emellanåt också liksom. Dock så e staden sjukt liten men man kan ju inte ringa vem som helst när man leker "undercover brother" ;) HAHA!

Träffat brorsan under helgen också hur trevligt som helst :) festade loss lite med han igår, dock drack jag knappt alls men de var ändå nice stämning tills ett HUDGE drama skakades upp. Men det är redan glömt :) i don't care nya dagar nya tag, alla har sina dåliga dagar liksom right? :)
nej, men diggar denna dag skarpt mycket jag e glad har glädje i KROPPEN liksom, rise and shine liksom något i den stilen är jag i idag :)  Btw, så kan jag inte få 100/mb internet i huset där jag bor med mami tills de blir flytt vart det nu än blir, ur landet? / sthlm ? ;O jag e så knas emellanåt.. får nöja mig med 24/mb men ska fixas snarast så då blir nettsson back on track ska ni veta! Be prepered ;D i will be back haha! Äsh, keep in touch via tlf / facebook. PUSS

Btw, så behövs drama i våran värld men just nu säger jag bara!!!


In the hood

im in the hood at the moment, at my mothers new house and my house to for a while. de e fett långt ut som är så himla segt annars hade de faktiskt varit helt OK att bo här tiden innan jag flyttar till sthlm. blir nog att man flyttar ihop tillsammans med brorsan i sthlm så blir att söka större & bättre lyor nu :O kan inte vänta seriöst jag vill flytta dit nu! i get the panic.. 

Blir dyshcen alldeles strax sen att fixa sig för att dra emot mina älsklingar igen :) dock är caitlin hos hennes mamma nu men ska hänga me silvia, jonte & habib, kärlek för dem <3 Hoppas det är bra med er där ute kära läsare som står kvar vid att läsa min blogg still ;) strongt gjort kärlek för er :) take care nu , så hörs vi.. Btw, träning imorgon me jontsson & bröderna. ;O nu måste jag också..  PUSS 


If love is a crime?!


Helluw :)

@ my brothers chris place , with cakie flava & jonte :) men chris e inte hemma men det är min andra bror Michel :) <3 Blev pizza på pizzeria 7:an maxat blev mätt som en ko alltså! Åt 2 slize så var de enought tog dock doggybag haha ;D sköning! Btw, så kommer sille snart till etuna så vi väntar några timmar på bättre tider. Sen blir de hemmåt mot ungdomslägenheterna ;D med my peoples! Imorgon eller på torsdag blir det World Class med jonte & mina bröder de blir fett nice! Röra lite på pizza fläsket haha ;) Måste få en fastare kropp tills summer 10? :O HAHA, sköning.. Äsh, internet har jag inte tillgång till så mkt nu så behöver ni nå mig så lova att slå en pling. Love you my peoples and love my lovely friends ♥


Heey! :)

Gott folk around me, what's crackin denna söndag? :) Själv kom man nyss ut till the hood, efter att ha kommit till stationen i Eskilstuna efter att ha varit in estocholmo :) . Bor nämligen inte kvar centralt längre utan lite outside! ;O damn feeling wierd. första kvällen/natten idag som jag ska sova här.

Stockholms dagarna blev hur nice som helst & Hanys 20 years B-day blev hur lyckad som helst med mycket gobitar runt en och mycket dans med alla vänner & rimligt med sippin ;D flippmode så att säga. När de roliga var slut var min mobil totally gone "baxad" så att säga. Men tur så hade jag gud med mig på min sida att någon hade lämnat in den i baren så fick den tillbaka välbehållen fick också lov att sjunga min ringsignal "everyday a star is born" haha ;)
härligt. Blev också flippmode efter festen på mac d, vid hötorget säger bara dAAMN RYSKA MÄNNISKOR E HOES! äckliga människor det finns så att säga, kan också säga att de var lika med FIGHT! :P mer än så avslöjar jag ej.

Haha, nej orkar inte blogga mer nu ska leta upp mina sängkläder osv är helt sliten kan jag säga er! <3


RSS 2.0