Fejkschteek here i come? ;)

Sitter och väntar på älsklingen. Undrar om han vill följa med mig och sola solarium? :P Setat och velat fram och tillbaka i någon timme nu om jag ska gå snart eller inte, men väntar nog på min käraste :) Vill inte gå ensam. På vägen ska jag också köpa mörkbrun hårfärg och färga min outväxt, man känner sig så oren med utväxt! Unfresh :P Nästa månad går jag mot ljusare hår, eller det är iallafall något jag vill. Bättre att vara ljusare emot sommaren. Som the last year den här tiden på året hade jag massa slingor för att ha en ny styling inför balen som var i maj, och nere på Rhodos där jag sommar säsongade blev jag nästan helt blond :O

Bildbevis från Rhodos här nedan;



Bild från igår när jag skulle promenera för att möta älsklingen och storhandla, och en bild från helgen på Birger Jarl's i Uppsala, så här mörkt hår har jag nu. Vad är snyggast? Light or dark hair? jag tycker olika från årstid till årstid, men jag kanske är skum? :D



Nej, nu messade älsklingen och han följer med och solar :D strålande! Btw, så beställde jag brilliant blue linser åt min brunögda mamma idag, kommer bli ballt att se henne med turkos/blåa ögon framöver ;D hallaw! Nej, ha en fortsatt trevlig dag, Puss & kram

Im a lazy one

Belive me, jag är en trött/lat själ. Iallafall nu efter helgen. Huvudet dunkar o man mår ju så illa (STILL). Jag inhalerade alkohol i helgen och jag som knappt aldrig dricker längre får ta de smällarna att bli Bakis big time! :( Men vadå 2 dagar efter t.o.m? That's fucked up.. :O

Annars är det också arbetslösheten som gör mig så fruktansvärt trött och lat. För ingen rutin finns ju omkring mig :O
Kanske dags att ansöka om utbildningen nu? Kostar dock 4000 kr bara att ansöka om den. Men make up artist utbildning vill jag verkligen ha. Så dags att dra sig i kragen om inga pengar rullar in? ;O I think it's time for that.. Väntar max 2 veckor till, sen blir det att ansöka. Till Stockholm stad. Hade hellre velat gå i Gbg men det e too long way from my love och vi e som fastlimmade så Hell To The No! orkar inte ta den disskusitionen än en gång. Det gör vi för ofta. Ska jag till annan stad/land så ska han med whatever what :) han e min baby boo, and i love him. ♥

Nej, efter att ha sovit (länge) som jag tycker att jag nu har gjort ska jag dra mig in emot duschen. Sen emot stan för att möta älsklingen som slutar 13.40 och där efter emot jobcollage för att snacka om vad jag har runt mig just nu, jobb på G eller inte? Time will tell. Efter det ska jag kontakta min mamma behövs storhandlas, can she help us? I hope so.

Körkort är också ett big need just nu + bil! :O Blir galen vill bara ha den där jävla lappen så jag också kan glida omkring på gatorna och leva livet i min car. Det kommer det med men när? Är en gåta.

XOXO! ♥

Blogg torka under helgen, men de var de värt ;)

Varför det har varit bloggtorka för labellavitaaa.blogg.se är pga att jag varit i Uppsala & umgåtts med girlsen at Jessie's place under hela helgen :) Blev förfest hos Jessie med oss girls och 3 andra studenter Jessie känner, utgång i fredags till Birger Jarl. På lördagen gick vi på stan och kikade sedan blev det förfest att Jessie's place än en gång & sedan promenad 2 hus bort och där var det korridorsfest med massa studenter. Trevlig var det, svenskar / utbytesstudenter i mängder :) Hängde dock mest med mina own girls, men de var störtskönt! :D Lite American Pie feeling, if you know how they party ;) ?

Skapligt berusad var man under helgen, inte too much :) Bättre det också då jag aldrig knappt dricker längre. Kändes hur illa som helst igår att guppa omkring på tåget hem. Jag och Caitlin hypiventilerade i påsar & skrattade sönder ville bara throwa kände jag hela tiden :P Men lyckades ta mig hem till etuna utan att behöva göra det on the train. Thank god for that. Sedan blev det att Cakie's mamma hämtade upp oss & sen drog jag mig hem till Älsklingen som jag ABSOLUT hade saknat under helgen, alltid lika mys att få träffa han igen efter att varit ifrån varandra a few days. Blev massa mys igår, men båda mådde halvdant så vi slocknade under kvällen någon gång ba: POFF! ZzZz ;) Gulligt par är vi iallafall. :D Mysmys! ♥

Här nedan får ni se en vimmelbild på mig & Emma från Birger Jarl "BJ's ;)" check it out!



Om man bortser att jag ser skapligt påtänd ut (då jag inte är det) Så är bilden väldigt bra på oss! :)
Nej, nu ska jag in i duschen hörru ni ni :) Efter att fått sova ut så behövs en skön dusch innan älsklingen kommer hem från skolan, Puss & kram ses på stan! ;) ♥

Torsdag kväll

Efter att ha varit duktig hela dagen som en riktig hemmafru, så ägnade jag och pojkvännen en tid nere i biljard rummet & körde några ronder :) Men jag e sämst på biljard, så utmana aldrig mig om ni vill ha motstånd, i promise you gör det bara inte ;)

Drog oss nyss emot konsum för att köpa glass som jag blev sugen på, blev mer än så! :O Glass, kladdkaka, Lion choklad & cola ;O Maxat, vi tjockar oss till max just nu alltså! Blev ganska mycket socker på en gång här i hemmet haha men det e nice :D blev lite bilder klickat till bloggen.








Min gullunge & jag och alla godsaker här ovan :) Nu ska jag ner emot tvättstugan för att fixa med tvätt. Puss & Kram ♥

Uppsala here we come ;)

Imorgon drar Jag, Caitlin & Emma oss emot Uppsala till Jessie :) För att träffa den förlorade tjejen som nuförtiden bor och pluggar där borta! :P Blir nog flippmode om jag känner mina girls rätt. Fun ska det bli ;D Tur att jag och Emma är 20 nu = systemet e cool lugnt att köpa på ;D

Innan vi beger oss ska jag iofs på arbets intervju via kommun här i Etuna, wish me good luck än en gång :) Sen blir det nog att shoppa något inför kvällen eller lördagen "outfit"  i Uppsala när vi väl kommit. Det behövs införskaffas något fint, det var ett tag sen man införskaffade sig en party outfit sist :) bara blivit att man köpt kläder man har allmänt liksom, jeans leggings, skjorta osv.. You name it.

Städat älsklingens hela hem idag, dammsugit & moppat och haft mig. Tvättat och tvättar gör jag också + lagar mat nu = A REAL HOUSEWIFE, det e vad jag e alltså. Han ska vara lycklig att han fann mig jag är bra jag, belive me :) Iofs så hör ni ju det nu! Ska bli gott med kyckling, kryddade klyftpotatis, bearnaise sås & kokta grönsaker.

taggar inför morgon dagen shall be fun! ;D PUSS & KRAM och trevlig helg i förskott må jag säga. ♥


Helluw! :)

Ville bara nämna att min tid på utbildningen i Norrköping inte blev långvarig. Var inte upp emot mina förväntningar så varför ödsla sin tid där på något man inte vill? Åkte hem lika snabbt som jag kom nästan, stannade bara över natten på vandrarhem företaget betalade och morgonen efter (igår) alltså stack jag tidigt till stationen för att ta 8.32 tåget hem till Eskilstuna igen.

Väl hemma i Etuna drog jag till älsklingen som var i skolan. Jag duschade och väntade tills han kom hem. Glad som jag var tog jag emot han med glädje och omsorg! ;) haha!

Idag vaknade jag sent av att älsklingen väckte mig och sa att han kommer med besök till honom där låg jag liksom nyvaken. ;O Drog mig emot solariumet då jag börjar blekna igen. Mötte då killen o hans kompis på vägen som kom med bil. Sen drog jag mig emot Rix video och fick lite färg :)

Ska till Uppsala på fredag behöver vara lite brunare & finare :) Får väl bli att införskaffa nya partykläder där också haha! :D Äsh, nu har jag precis lagat mat med grabbarna runt mig här.

Så blir att äta enkel mat köttbullar,mos och brunsås. Puss hek! <3

Back from Fagersta! :)

Hey :) Hoppas alla där ute haft en bra helg. Jag och älsklingen drog oss emot Fagersta efter att jag varit barnvakt åt Lindas dotter Melenie i fredags. Var där över helgen hos hans familj där borta, hur trevligt som helst att få lära känna dem mera. Sist vi var dit var bara över dagen så nu sov vi över hela helgen & som sagt helt lyckat! hur trevliga som helst var dem emot mig, det uppskattas då vågar man iallafall göra en come back. ;)

Kul att se hurdanna människor min pojkvän växt upp med & haft runt om sig under sin uppväxt. Under fredagen blev det middag & rödvin därefter lite fest i hemmet med familjen & flick/pojkvänner till familjemedlemmarna blev en hel lyckad kväll. Fagersta är ju en håla så fanns inte så mycket urval på fik/affärer osv. Men under lördagen drog vi och Habibs låtsas syster Lina emot "fagersta stad" där vi tog en fika och därefter gick och bowla. De var hur kul som helst oavsett om jag förlorade över dem :P Fick iallafall Strike.

Tog igen vinsten över älsklingen väl i hemmet där jag bowlade sönder han på nintendo wii ;) det äger jag på iallafall haha ;D Under lördagen var vi överallt under hela dagen med hans pappa & pappas fru Eija :) trevligt att möta så många ansikten på ett så litet ställe som Fagersta.

Under kvällen mådde jag inte så bra pga jag äter lite medicin, så valde att stanna kvar i det stora huset när Habib & hans låtsas syster Lina drog ut på ett uteställe där med Linas vänner. Men inte mig emot då jag uppehöll mig själv under nattetimmarna med att läsa min kära nyinförskaffade bok Alexandra's självbiografi jag skrivit om i ett inlägg innan. Slumrade till men vaknade upp igen då älsklingen kom tillbaka utifrån. Mådde väldigt illa under gårdags natten men thank god att det är bättre idag & till slut efter många om och men kunde jag somna igår.

Fick skjuts av Habibs pappa till Västerås och tog därifrån tåget hem till Eskilstuna. Där mamma plockade upp oss och skjutsade oss till Ö&B för att köpa Vanish & därefter emot henne för att packa saker inför Norrköpings resan som väntar mig imorgon. Men nu är jag iallafall hemma hos älsklingen mätt och belåten ska ner emot tvättstugan nu, ta hand om er & hoppas ni hade en lika lyckad helg som jag. Massa Pussar! / Nettzie

Speciell video, för två speciella tjejer..

Men bäst utav allt Tyrese ( my man ) Gibson e med, Check it out ;D


Bara för att jag är sjuk och rastlös utan min pojkvän i min närhet

DAGENS:
Dagens humör: Glad & exited, i don't know why?
Dagens mående: frusen, och sjuk, i gotta take a shower soon
Dagens borde: ligga hemma och krya på mig, men icke måste på möte på ams
Dagens frisyr: utsläppt right now, time will tell vad efter duschen.
Dagens smink: ingeting at the moment kanske blir lite för att få upp utseendet på bra nivå "sjukutseende" utstrålar nada.
Dagens klädsel: trosor, atm :O ska in i duschen som sagt så är på bra väg.
Dagens planer: möte, titta på lägenhet med älsklingen :)
Dagens materiella vill ha: ny mobil
Dagens fundering: När ska jag och älsklingen få flytta ihop for real? ;) Ge mig en lägenhet.
Dagens beroende: Pojkvännen, men han är i skolan. Kan inte vara här och behandla mig som en prinsessa :(
Dagens tråkigaste: facebook
Dagens längtan: Efter killen är som fastlimmad, behöver honom när jag är sjuk också :P
Dagens superlängtan: Samma som ovan ;) belive me.
Dagens tidning: Inte hunnit läsa någonting än, bara bloggar. Räknas det ;) ?
Dagens låt: Wyclef Jean - Guantanamera ;D skönt flow.



Bild från mitt 20-års firande, älskar att mixa färgerna på naglarna ;) it's pretty lovely!



a few days back in our lives

Var Ali G om ni minns honom också känd som Borat & Brûno? Och jag ute och gick en promenad från min mamma till bussen för att åka in emot stan och ta en lunch och fika med våra kära vänner. "ALI-G" också känd som min pojkvän Habib. Haha, så jävla fula briller han hittade hemma hos mig och var tvungen att ta på sig till bussen, snacka om att man skämdes över att gå med en ALI-G look alike :P Men så snart att jag hade tjatat sönder honom att ta av sig dem, så tog han på sig mina sexiga pilot brillor istället som passade honom PERFEKT. Blev hem till honom innan stan för ombyte osv, och emot stan var han hur snygg som helst ingen "ALI-G" thank god for that. Ville bara lägga ut bilden för att den var riktigt rolig på min pojkvän ;)

Bjuder er också på en till bild med min pojkvän & Caitlins egen stylade solbrillor check it out ;)

En aning snyggare än ALI-G look alike stilen iallafall! ( min pojkvän glider inte omkring såhär ) Bara spexbilder ;) I LOVE HIM ♥


Im telling you the truth

There comes a point in your life when you realize who matters, who never did, who won't anymore and who always will. So don't worry about people from your past, there's a reason why they didn't make it to your future..

Ny vecka nya tag :)

Denna vecka började med att gå upp tidig morgon, men det finns inget bättre än att vakna upp med min älskling vid sin sida. Så jag sken lika starkt som solen som lös in i fönstret om inte starkare när jag såg han kisandes bredvid mig :)

Blev snabba takter, klä på sig slänga i sig lite frukost & sedan skjutsade mamma oss till stan (vi sov nämligen i villan i natt/ mammas place). Jag hade glömt att jag hade hemarbete från "job collage" idag så följde med min ängel till hans skola istället för att fördriva tid. Fixade ut lite grejer från min mail angående jobbutbildningen/slutintervjun jag ska på i Norrköping nästa vecka på deras bibliotek. Drog oss också emot cafét och fikade, snackade massa bullar tills han skulle börja sin lektion.

Då satt jag kvar några ynka minuter till och läste lite ur Alexandra Pascalidou's självbiografi "Bortom mammas Gata" pocket bok som jag köpte igår på konsumn när jag var där med älsklingen. Måste tillägga att han köpte 3 böcker, 500 smootie recept till mig och 2 recept böcker till sig själv, gullemunk som ha e :) Btw, så började vi läsa Bortom mammas gata igår redan tillsammans och den verkar hur bra som helst! Tips till er bokälskare, läs den, gör det bara, tveka inte! :D



Efter ett tag tröttnade jag på att sitta i en skola när jag själv är 20 år och inte går kvar i någon skola. Drog mig då emot stan till arbetsförmedlingen "som inte hade öppnat" för att fixa respenning/ersättning hos dem till min jobbresa nästa vecka till Norrköping. Men efter att de öppnade sprang jag snabbt som alla andra hulliganer och tog en nummerlapp, gick snabbt för mig att få hjälp men för dessa 2 kvinnor att fixa biljett osv tog då längre tid. Men allt är iallafall nästan fixat så ticket to ride kommer jag att få. That's pretty good :)

Är nu förbi älsklingens lägenhet tog bussen hit så länge & ska också över till Thessa snart och hjälpa henne med en blogg, sen 13.17 åker jag emot stan igen för att utreda fler ärenden med älsklingen min. Keep read my blogg cutiepies, and have a good day  :)
Ciao

Hunnit hända mycket sedan mitt sista blogg inlägg

Kan börja med i torsdags det blev en lång shopping dag med mamsen, där det inhandlades lite kläder + att mamma handlade mer presenter till mig i efterhand eftersom jag fyllt 20 år för en vecka sen idag! Fick en skinnjacka av mamma från H&M fejk-läder men sådanna jackor som är inne i år. + ett fin fint smycke från guldfynd.

Häng smycke + kedja i 18K guld. Mkt vackert! :) Mamma är en ängel, hon gav mig en ängel "hängsmycket" Tackar så mycket för det. Sedan införskaffade jag nya jeans leggings, skjorta & underkläder t.ex. Alltid bra och sånt man behöver :)

Flyttade också back to my mum's place. Efter att ha bott en längre period tillsammans med min älskade Habib :) men inom kort flyttar vi förhoppningsvis in i en lägenhet tillsammans. Som bara är vår! :)

Sedan torsdags har det varit massa mys & härligt umgänge. Helgen var helt ok :) Efter lite kaos också. Men allt ordnar sig väl alltid till slut eller? ;)

Btw, så blir det emot Norrköping v.12 för slutintervju för ett jobb + utbildning om jag kommer vidare. Wish me good luck :) Blir för mig att vara där den veckan från mån-tors. Grymt! ;D Nej, nu pallar jag inte skriva mera hörru ni.. PUSS på er! ♥

Världen är så falsk, part 2

Jag läste runt i massa bloggar nyss eftersom jag inte kunnat somna om, så får alla dessa bloggar/dagböcker upphålla min morgon och en fet toast och det härliga Brazilian Baîa teet från TWININGS, med smak utav COCOS. ;) love it, try it!

VÄRLDEN ÄR SOM SAGT FALSK. Wannabe-Bratz finns där ute t.ex. Som ljuger om att de skulle ha såkallade pengar men det är soc-bidragen som tagit över och cirka 3000kr i månaden är väl inget att skryta om real brat har några fler nollor bakom sig än så ;) eller vad säger ni?

Annars läser man bloggar som Wannabe-gangstas har som skriver t.ex om sin PARA de tjänat in på "vitt sätt" in my ass det gäller då drugs eller baxade saker de sålt som de snott från fester eller liknande.

Annars kan man också läsa om en medeltjej som ljuger om att hon är modell och vill vara en Kenza med sin blogg, & visar upp sina sista inköp av kläder & skor, men är långt ner på jorden, men "TROR" sig vara mer än så. Det kan jag tycka e mycket *patetiskt* ljuga om att man e modell, why girl, why?

Man kan också läsa om tjejer/killar som har problem med sina föredetta "bästakompisar" eller som de kallar/kallat sina närmare vänner. Men allt har bara varit ett falskt spel mellan individ till annan individ, usch vad falskhet det kan finnas. Oäktavänner är INGENTING ATT HA, inse det innan du delar kompis hjärta med dem ;) HAHA! Skitsnack och backstabbing finns bakom varje hörn. AKTA DIG FÖR GAMAR OCH VAR PÅ DIN VAKT!



Du kan egentligen bara vara din egna bästa vän, tro mig jag ljuger inte om det här. Men visst har jag också vänner jag kan "lita på" till en viss grad men jag vet att de kan vara glappkäftar de med så jag litar mest på mig själv och min pojkvän i nuläget om jag ska vara ärlig. Jag öppnar inte mina känslor som jag kunde ha gjort för några år sen för jag har lärt mig en läxa av all dess FALSKHET som finns där ute. Säger inte att jag är bättre människa än andra, men jag vet iallafall vart jag har mig själv eller hur ;)

Kul att läsa bloggar man hittar alla möjliga människor där ute. Allt från glamour till att skära sig i armarna. Världen är kaos, eller vad säger ni.  FÖRLÅT FÖR MITT LÅNGA INLÄGG men emellanåt vill man bara skriva av sig. Eftersom jag nästan aldrig bloggar längre blir det desto längre inlägg. Men keep read my blog. ♥

Världen är så falsk, part 1

Jag vaknade upp tidigt idag (kan inte somna om, kill me) for one reason.. Jag skulle/ska på rekryteringsmässa för arbetsförmedlingen för jag som många andra ungdomar där ute är faktiskt arbetssökande vill säga rent utsagt ARBETSLÖS!

Det är ingen hit denna period eller rättare sagt så är det aldrig någon hit.. Om man inte sitter på pengar och är en överklass/Hilton unge t.ex då är det givetvis annat. Men vissa (medelmänniskor) får ju faktiskt slita för att cashen ska rulla in. Om inte annars blir de sunkiga drugdealers osv.. Och där vill man inte hamna. I hate drugs!

Men tydligen så började inte denna rekryteringsmässa runt 10:00 tiden som stackars jag hade trott. Så varför ska jag gå upp kl.7 för när det börjar 13:00? Jo för att vara på ett förjävligt ställe redan 9.00? Hm, som Caitlin nyss sa när jag var in till Jonte (pojkvännens granne) där Caitlin sov i natt : Netteh, dem här ställerna dödar oss! Något liknande fick den trötta damen ur sig iallafall. Hon har för jävla rätt.

Give me a job, så kan jag få pengar på så sätt och inte från arbetsförmedlingen för att jag sköter mig på UGA'n så kallad ungdomsgaranti för jobb framöver. That shit killing us softly (Mig & Caitlin) Därför langar jag fram en sunkig praktik som får uppehålla mig istället för att jag ska hänga på alla dess möten för att få cash på annat sätt än att ha arbete.

Back to "rubriken" men i ett inlägg efter detta eftersom inte inlägget ska bli 7mil långt..

Blogg humöret börjar ljusna

Kan kanske bero på att man får vår feelings utav solen som glatt varat uppe hela dagen idag, eller vad tror ni? :)
Vill bara nämna att min & Caitlins dag övrigt har varit sjuuukt jobbig med möte osv, mer orkar jag inte berätta om sådanna tråkigheter :D Så till något annat..

Eskilstuna har inte mycket utbud när det gäller klädaffärer & andra roliga affärer bara det gamla vanliga som nästan finns överallt vill säga Gina tricot, H&M, Monki osv osv.. you name it! Jag är trött på att kika på kläder och allt annat som alla andra människor går klädda i jag behöver något annat inte som HELA sverige går omkring med. Så jag checkar runt på internet just nu :) och hittar fin fina ting, I REALLY WANT!

Beställde 3 parfymer från Yves Rocher i dofterna Vanilj, Kokos & Hallon :) Vanilj/Kokos dofter är bara så mig, förstår inte vad det är men dem får mig verkligen på bra humör :) Att t.ex dofta vanilj är väl aldrig fel? ;) Helt ljuva dofter vill säga.

Checkar också nu på knä klackstövlar, så jävla sexigt men påminner mig också för mycket om Pretty Woman. Ska man våga ha på sig sådanna? Det e riktigt fint beroende på hur man klär sig annars. Men t.ex ett par jeans/jeansleggings, någon fin tröja över & knästövlar? Det är ju inte lika mkt "hoe-varning" i sådant? 8-) Hittar sådanna snygga skor på
http://www.have2have.se/

SKÅDA DESSA SNYGGA SKOR!


Blev faktiskt helt såld på dem så ska nog beställa dem också! :P Hm, time will tell.
Blir galen vill ha dem + så mycket mer men är ju inte heller den rikaste i landet men fick pengar när jag fyllde år så man får se vad som införskaffas framöver. Nu ska jag fixa me tvätt sedan vila helt död efter denna dag, PUSS PÅ ER! ♥

My sweet 20th B-day today :)

Att fylla 20 blev mer sweet än jag kunnat tro ska ni veta :) ångesten och allt hade jag mestadels i onödan...
Mina vänner överraskade mig med en middag på en av mina bästa vänners Rebeccas pappas restaurang FAME :) Jag och killen gick dit och han lurade mig att han och jag skulle äta middag på en annan restaurang men att han var "skyldig" en kompis pengar som var på FAME och spelade biljard. Inget kunde jag ana :) men där inne satt 7 av mina närmaste vänner och väntade på födelsedags barnet ( M I G ) :D Hur glad som helst blev man.
De överraskade mig med middags bjudning, helt underbart & massa fina och bra presenter.

T.ex en sminkning på make up store, 2 fina halsband från guldfynd & ett par grymt snygga örhängen som matchar mina gröna ögon, grymt stort kort med en fin dikt i, tackar mina änglar för 100:e gången här och nu. Mina vänner & pojkvän är guldvärda skapelser ska ni där ute veta, bättre vänner finns inte :) TACK SOM FAN , SERIÖST!

Lyckad blev kvällen som fortsatte på reagge night på down town då man tröttnat på uteställerna här i stan, lyckat tills musiken lades ner. Då fortsatte jag Rebecca & Pauline till balkan/marokan/brasilianar fest på RAW. Drickbart i mängder blev det kvällen ut så mådde sämre idag. Fick iallafall sova bredvid den unga man jag älskar mest här på jorden. Tack Baby att du finns ♥

Blev smörgåstårta & HUDGE prinsesstårta hos mamma idag med släkt vänner & älskling :) Tack för presenterna och mer ska det tydligen komma ;P spännande att mamma har massa planer. Nej, nu ska jag dra mig emot Tessa på te, älsklingen sover för att kunna komma upp 5 imorgon bitti för att åka och jobba i västerås.

Får inte glömma det allra bästa jag fick idag, PRESENTEN AV MIN ÄLSKLING. Ett 18K guldhänge med inristad text lydande, framsida: Habib ♥♥ Anriette, högst upp hans namn två hjärtan under det och under det mitt namn. Andra sidan stod det, DU OCH JAG MOT VÄRLDEN 7/3-10. Hur vackert som helst, eller vad tycks? :$ TACK ÄLSKLINGEN MIN! He made my life good :)

Tack för att ni läser, Puss på er.

Med tanken på..

att jag har världens underbaraste pojkvän, gör att jag ryser genom hela kroppen. Att två människor kunnat skapa något sådant underbart som denna människa jag nu delar mesta delen utav mitt liv med är förundransvärt. tackar hans föräldrar strongt. Denna kille eller ska man säga unga man? Gör mina dagar värda att leva ut till fullo :) Vi må vara unga, men vi är också 2 stycken unga människor med stora drömmar om våran framtid, genom framgång/karriär framöver och framtid tillsammans. Vi har starka viljor båda två och vi vet ganska mycket om vad vi vill göra när vi blir äldre. Vi har väl drömmar som alla andra människor? Men också så vet man aldrig hur drömmarna lyder, eller hur?

Men får jag chansen att dela större delen av mitt liv eller hela mitt liv med denna människa jag lärt mig älska kommer jag att vara lyckligast i världen. Har jag honom har jag allt, för mig är han guldet. Har jag honom behöver jag ingenting annat. Bara att t.ex skapa något mer mellan oss tillsammans som en familj och liknande. Vore för himla underbart att jag knappt vågar tänka frammåt utan blickar tillbaka till den tid jag lever i just nu.

På söndag blir jag 20år jag har ångest, pure ångest ska ni veta. Känner att jag börjar bli gammal men alla måste väl bli gamla någon gång eller? Men precis som jag skrev innan så är "vi" också unga. Unga människor som precis börjat komma in i det man kallar "livet" det har väl ändå precis börjat? Att gå i blöja eller att få sina första läxor kallar jag inte att leva livet. Utan det är nu det börjar på riktigt, det är både läskigt och på samma gång en skön känsla. Vågar knappt tänka frammåt som jag sade så jag blickar tillbaka igen ;)

Från djupa ting till allmänt. Idag blev jag intervjuad för Eskilstuna kuriren pga att jag fyller 20 som sagt. Ska både bli himla pinsamt att vara på en hel sida i tidningen medans det kommer att vara ett minne för livet att titta tillbaka och tänka, i denna tidning var jag med i när jag fyllde 20. Visa för mina barn och förhoppningsvis barnbarn vore väl inte helt fel? :) Spännande ska det allt bli, haha komiskt!

Vill inte skriva mer om vad som skett på det senaste nu när jag redan skrivit ner tankar och om hur jag känner at the moment. Jag älskar min pojkvän iallafall och han gör mina dagar värda att leva som sagt. Tack Habib Rachidi för att du finns vid min sida. ♥

RSS 2.0