Så mäktigt!

Som säkert alla redan lyssnat på så tycker jag det är grymt mäktigt av alla våra kända ansikten där ute att ha skapat om versionen för alla människor i Haiti. Mycket vackert :')

Övrigt angående mig själv så tränade jag Tae kwondo igår med Cissi och älskling. Blev en skön reunion, Beccs följer också med nästa vecka då blir det reunion for real! 8-) grymt. Jag och Rebecca gick nämligen i TKD för 1,5 år sedan tillbaka ungefär men slutade pga plugg & lathet, men nu e vi back ;) haha. Inte tror jag att älsklingen ska fortsätta med oss men kul att han åtminstone testade, han får tänka på saken eller hur ;) För det e grymt bra träning för alla sorters människor. Testa? ;D

Kom nyss hem till älsklingen igen efter att ha checkat på en lägenhet på söder här i Eskilstuna. Det låg på ett skönt område och det var lägenhet i en villa liknande byggnad. Men väl där inne så blev man besviken hela byggnaden lutade och det var too little for us. Så nejnej, vi letar vidare :D Tills vi blir riktigt nöjda med en lya så kan man snacka om saken om man ska ta den eller inte. Vi hade nämligen tänkt ta steget att flytta ihop ;D den ni! Säger ni att det e för tidigt? Så e det ändå våran ensak, vi trivs med varandra and that's it :D inte för någon varit emot det hittils men det finns säkert människor där ute som e HATER till vårat förhållande. But , whatever ;)

Nu e älsklingen inne hos (JONTE) grannen & vännen :) Pga min pojkvän vara har kokvrå så lånar vi Jontes ugn och lagar kyckling, så de blir mäktig middag med kyckling, rostade grönsaker, kroketter och bearnaisé sås. ;) Mums, i love food and i love to make some good food to. Borde kanske blivit kock huh? ;) men inte försent än.

Äsh , take care keep in touch med bloggen så lovar jag att vara bättre på update! ;)


HARD

Lyssna och njut! ;)


TYP SKÖN, JA! :D


Lunchat och utrett ärenden

Yes, det är väl det man har gjort idag. Brorsan ringde och väckta mig i morse och sa att vi skulle luncha, givetvis var han gentleman och betalade :) trevligt, haha. Blev att utreda viktiga ärenden på arbetsförmedlingen osv så det känns bra iallafall, sedan blev det att luncha på pasta huset :) Blev en med räkor & crabfish helt gott. Men själva restaurangen var iskall höll på att dö när jag satt och åt fan.

Sedan blev det att gå runt på stan och checka runt på grejer man behöver osv med brorsan :) Frågade t.ex på laborocenter (piercingaffär) angående mitt ärr under min näspärla. Hur man ska kunna få bort det? Antingen med titan näspärla men vill helst ta bort det for real en än gång men ärret går ju aldrig helt bort :( sminka över det 24/4 e inte heller nice behöver typ sola bort det, maxa i utlandet eller liknande? Annars söker jag upp någon hudläkare igen. Men lasning har inte hjälpt förr men något annat kanske funkar?

Hör av er om ni känner till någon bra hudläkare som tar bort t.ex ärr, leverfläckar med mera..
Killen sitter och spelar need for speed som ett geek här bakom mig gjorde nyss lite käk till karln :) blir att dra emot powergym och testa och träna där runt 18.00 tiden. Sviker vi world class för något annat ställe, time will tell.
Take care , puss :)

LOVE AND I

Thank you for you came in to my life babe ;)

No one can separate us, we are strong like Bonnie and Clyde together. ♥


im the happiest girl in the world, with you by my side

I swear it truth, until i had your love my world was cold.
Jag måste ha den mest underbaraste pojkvän på våran jord, under alla hjärtansdag som alla tycker är en överskattad dag, som då jag alltid tyckt varit vacker så hade han planerat upp allt så underbart. Jag fick en helt underbar bukett blommor, med en ros & en massa andra vackra blommor som luktade helt fantastiskt, en söt mjuk nallebjörn, ett kort och ett helt a4 långt papper med en sjukt vacker dikt på som var två sidor lång. Han kan få mig tårögd men på det bra sättet, av att allt han gör i min närhet är så vackert. Jag är så glad att vi fann varandra, det här är vad jag kallar äkta KÄRLEK. ♥

Vi umgås 24/7 som många skulle tänka "att ni orkar" , men vi bor nästintill tillsammans så varför tänka något sådant? När vi har det så underbart bra, trodde aldrig man kunde hitta någon så bra i den här åldern men så fel jag hade, allt känns bra. Helt ofattbart :) Vi trivs som fiskar i havet tillsammans, and that's it! Folk får tycka och tänka vad dem vill om dem nu skulle lägga sig i vårat förhållande det är vi och det kommer förbli så. ;)

Alla hjärtans dag blev helt underbar restaurang tillsammans med brorsan och hans tjej. Förrätten blev sniglar & varmrätten filé mingon black & white, helt kul att testa sniglar ;P haha! smakade dock mest vitlök så, ingen större fara heller inte äckligt, häftig konsistens om inte annat. Brorsan och hans tjej överraskade oss och stod utanför när vi kom till akropolis så blev dubbeldejt men det var trevligt med mat & rödvin. Efter allt hemma med älsklingen blev det sedan badkar med ljus och mys och ätandes utav geléhjärtan. :) Grr, i like my man so much! ♥ så bjuder på en bild från den 14:e :) , take care puss


Galaxy Cruise , was awsome ;)

Hallaaaaw, vi alla girls har givetvis gjort en come back från kryssningen vi åkte på för att fira Emmas 20th B-day. Vi kidnappade henne för en kryssning ända från hennes hem med bil till bussterminalen i etuna och därifrån in på buss emot sthlm, när bussen började rulla tog vi bort musiken ur hennes öron, handbojjorna vi hade setat på och ögonbindeln. Emma var chockad och hade anat NAAADA!

Gryyyyymt rolig blev kryssningen på galaxy båten hela upplägget blev grymt. Träffade sköna dude's vi hängde med hela tiden, sjung karaoke & det ena och det andra. Hade deep talk osv..
Nu orkar jag inte skriva mera är hos cakie med tessa och älskling. Puss & hej!


Surprice tomorrow ;)

Imorgon gäller det att överraska Emma med en surprice fest inför hennes födelsedag den 13:onde februari :) Vi börjar i förtid detta ska bli ett rejält tjohej kan jag lova er :)
Kan dock inte avslöja för mycket om vad som SKER
, men det coming up next! Blir så att säga att fira in helgen lite early ;D haha inte för jag brukar fira för det e helg men denna gång så :D en nära vän fyller liksom VUXEN for real. Äsh, vi hörs! PUSSHEJ <3


Please buy me a bentley ;)

Can someone nice buy me a bentley ? ;) Oavsett om jag aldrig får sätta min fot i en sådan bil så hade det varit en dröm att få ha den som en framtida bil, eller vad säger ni bilkåta människor där ute? :) Jag skulle inte klaga av att sitta i en bentley och cruisa omkring, hoppas på en framtid i en bentley och cruisa omkring i U.S! raaawr ;D Trevlig helg förresten! Puss


RSS 2.0