Finally in Kista :)

Helluw, blev tåget emot strängnäs 18.00 med Caitlin. Byte i Strängnäs med buss till Södertälje, segt men sen kom man äntligen fram till Sthlm där vi mötte Maria i tunnelbanespärrarna vid centralstationen. Sedan gled vi oss emot Kista :) Lagade pasta & köttfärsås. Sedan drog sig jag o Maria emot 7eleven mötte upp hennes kompis Jasmine & nu e vi tillbaka så sitter jag Caitlin, Jasmine & Maria käkar chips & godis & tittar på någon skit serie på tv. :) Intervjun imorgon e fett me taggad tills dess. wish me good luck som sagt :) PUSSPUSS!

Sleepmode vs. Stockholm

Helluw, gott folk jag kan då lova att jag e en riktig sömntuta när det väl gäller att sova :) Vaknade upp för en timme sedan cirka av att mamma ville sponsra mig med pengar till sthlm & hade köpt hem kyckling & baguetter o en massa. :) Som jag nyss käkat utav. Caitlin hade ringt mig cirka 12 gånger också utan att jag hört & svarat för sover jag som sagt så SOVER jag! :P Nu blir det snart duschen eftersom det blir att promenera emot tågstationen 17.30 någon gång :) måste hinna fixish lite också! Packa osv :) Längtar tills 13.00 imorgon då blir de arbetsintervju i Åkersberga en bit bort om Sthlm. Som Make-up artist, då man e sin egna chef & bestämmer sina egna arbetstider. Alltså jobbet låter som något för mig just nu. Så låter de bra väl på plats imorgon måste jag bara få det :D haha! Wish me good luck my readers. Take Care and keep in touch! KISSES

The last update for today.

Im so tired today it have been a long work weekend at Harrys. Idag har jag bara latat mig hela dagen inte ens setat min fot utanför dörren då e det fan nästintill illa. Såg tidigare ikväll på filmen Walled in med Mischa Barton som huvud roll inte den bästa film jag sett den var hur skum som helst men dög att luta sig tillbaka till en söndag som den här åtminstone. Nej, nu ska jag emot sängen där jag ska se en yttligare film innan jag ska sova :) Imorgon är det måndag lydande: Ny vecka nya tag. & det e det verkligen har en arbetsintervju att se fram emot tills tisdag. & imorgon blir de estocholmo here i come to stay for a while. Sov så gott mina kära läsare & keep in touch <3 :)

Söndag & snart en ny vecka med nya tag.

Heeey Bloggen! Hoppas allt e bra med er med människor där ute efter en helg som denna. Själv e jag sjukt trött idag efter att ha jobbat fre-lör. Igår var det en galen kväll på Harrys inte trodde man att lördagen skulle bli så hektisk men då hade jag allt fel. Hade någonting att göra i baren hela tiden, så han aldrig själv dricka eller andas åtminstone. Var bara ny beställning efter ny beställning hela tiden. Men kul med högt tempo också det e så man lär sig stresshantering ;)

Träffade på många man kände så det var hur kul som helst. :) 2 tjejer som var på rhodos och jobbade också som bobby hade tagit hit. Hur kul som helst att se dem i Sverige också & i lilla Eskilstuna till och med. Var en massa att städa efter stängning kl 2 kan jag lova det var helt GRISIGT över hela harrys. Så tog sitt lilla tag. Mitt uppe i allt när vi nästan var klara skickde flenskillarna sms, de var utanför gick ut & hälsade givetvis 8-) Synd att dem inte hann till harrys igår de hade ju gjort kvällen lite bättre åtminstone! :) menmen..



Fick sedan gå hemmåt runt 4.30 tiden. Gick emot min cykel som stod på torget där kom en stissig tjack pundare & började snacka massa bullar med mig. Gick med mig en bit tills jag sa: NEJ NU SKA JAG HEMMÅT! Som tur var så ryckte han inte min handväska ;P han ville nog gott och väl göra det tror jag allt. Nog om gårdagen.

Btw, så finns det människor som kör sådan äcklig stil att man bara vill spotta dem i ansiktet. HAHA xD känn dig träffad ;) du vet vem du e.

Nej, nu ska jag chilla med livet kanske blir någon filmtittning & senare emot Caitlin om jag pallar som jag inte tror att jag gör pga jag e sjukt seg idag, men time will tell. Sedan blir det att åka till Sthlm emot Maria redan imorgon så slipper jag stressa med tåg under tisdagen då jag ska på Make-up artist intervjun. Men jag e taggad ska bli intressant! 8-)  PUSS PÅ ER! ♥


Skön helg hittils!

Igår vid 19.45 tiden mötte jag Jonte på stan i spöregnet, drog med han på att gå omkring med biljetter för Olearys. Mellan 20-21.30. Efter de trodde jag att jag inte skulle jobba på Harrys i baren & bara som biljett utdelare men när jag nästan var hemma för att man planerat om kvällen så ringer Micke när jag & Jonte cyklar. Säger : Vi är en för lite i baren idag, kan du jobba ikväll? & snäll som jag är sade jag ofc yes! Men det e cash man får tänka positivt ;) Hade kul i baren!

Anna P, Anna O, Sanne & Caitlin kom förbi drack drinkar & shottade! 8-) Grymt kul när ens vänner e ute samtidigt det gör liksom kvällen desto roligare, de förstår ni va ;) Men Bartender yrket e grymt så ni som tänkt på att bli bartender bli det, men aldrig på heltid. Det tar på kroppen i promise.

Efter jag jobbat gick jag & mötte upp girlen som var och åt på phoenix. Sedan tog vi svart taxi hem 8-)
Flenstjejerna som hos mig. Vaknade sedan upp idag runt 12 tiden & drog oss emot stan tittade på kläder åt på spicy hot <3 & sedan emot tuna park. Därifrån tillbaka till stan för att se Bobbys & Mayra's sambagrupp dansa & de e hur grymma som helst.

Fick sedan skjuts hem & brudarna drog tillbaka till flen. Har sjukt ont i mina fötter av mina nya converse skor kan jag lova fastän jag älskar dem skarpt så har dem gett mig feta skoskaven i hälarna but whatever it doesn't matter.

Jobb ikväll 22-03 i think på Harrys, kanske ses där ;)
TAKE CARE! PUSS


Otroligt gullig & lätt road baby



Haha, e den inte för urgullig typ sådär öveeeeerlycklig över att pappan gör några busiga ljud! 8-) aww.

ohhh seg start på dagen men ändå hektisk i sig..

Vaknade upp vid 8 av att Jonte plingade sönder sig själv på Caitlin's dörr efter många om och men gick Emma och öppnade. Jonte skulle nämligen cykla me mig till min tandläkartid så jag skulle slippa cykla själv på morgonkvisten. De hade vi deal om det var därför jag sov hos Caitlin haha vadå "DIVA" follow me like my bodyguard then.

Han gick ned till sig igen & sa att jag skulle höra av mig när vi skulle bege oss av emot tandvården. Såklart så dum som man är somnar man om AS USUAL & Jonte sa t.o.m "somna inte om" & eftersom jag e stans största slacker så gör man det ändå. Vaknade upp 9.10 & hade tid 9:15 kan ni fatta den paniken?  Den e grov :O Okey, Caitlin bor cirka 5minuter ifrån med cykel men ändå själva grejen att bara hoppa upp ur sängen klä på sig, borsta tänderna och sen dra. (e stressobjekt - ab) De ringde till och med ifrån tandläkaren då jag hade tandborsten i munnen en surkärring som inte lät glad körde en fuling och sade "jag e påväg" Sprang ut emot cykeln och cyklade emot kliniken. I samma veva som allt hade Jonte också skickat sms om "Kan du cykla själv" så söt så :) & givetvis kunde jag det, cyklade snabbare än någonsin kan jag nog tro.

Väl framme hos tandläkaren var surkärringen ännu surare i receptionen & sa att jag kanske hade missat tiden att dem inte kunde ta mig. Men då kom en kvinna som sade följ med här. Så fick vård ändå de slipade på min tand så min krossade tand e hel igen :D SO IAM HAPPY NOW!

Hm, ska se film nu eftersom jag inte kommer kunna somna om nu. Ikväll blir det att jobba på Harrys & så kommer flenstjejerna hur kul som helst! Ser framemot kvällen faktiskt, trots arbete. Take Care ♥

A wonderful day

De e verkligen rätta ordet om den här dagen. Att få ett underbart mail angående en arbetsintervju nästa vecka till "Drömjobbet som make-up artist" som var rubriken till de jobbet jag sökte. Är aldrig fel e så taggad inför att dra mig emot Storstaden kan jag lova er själar där ute i dimman. För ett år sedan var jag som lim i sthlm den här perioden på året med Cakie-flava vi hade våra äventyr. Ska stanna mellan tis-sön hade jag tänkt eftersom Maria min kära vän bor i kista & ville ha mig dit. Så blir nog la fiesta under onsdagen och helgen kan jag lova ;D vare sig jag får positiv eller negativ mottagning av Make-up artist intervjun.

+ Att man hämtade converse skorna som jag tjatat sönder i de senaste inläggen nu, yes nu e dem mina och dem e underbara & de e förresten bara förnamnet. Höhö.
Sedan drog jag ju mig emot stan som jag berättade i inlägget innan för att möta Caitlin över en fika och det blev nog mer än så. Vi drog oss emot Macdonalds där de blev mat + desserter vill säga glass som josefin bjussade på pga hon jobbade så sött så :) Sedan så träffade man på några av flenskillarna på donken också trevligt det. Vill säga Silles & våra flentjejers dudes ;D hehe.  

And after that blev de emot torget där vi stötte på Mattiz & Sandra och sandras boyfriend snackade plugg & jobb. Sedan bar det av emot Harrys min kära arbetsplats eftersom Emma jobbade som servitris där idag. Jag & Cakie drack en cider & snackade me Emma & lite workers under en timmes tid ungefär. And after that .. Bar det av emot Bishops där vi träffade på Marko en skön latino dude som satt o drack en öl med en arbetskamrat & sedan Martin. Blev bjussade på ÖL & sambucashots de gillas ;D höhö. & det också under en längre tid trevligt värre. & Sedan blev det en snabbsväng emot mig och sedan emot statoil och innan de plockade jag upp Emma på cykeln & nu finally e man at caitlins crib as usual night times. HAHA !

90210 marathon again and that's the shit! ;D
Nu ska jag joina cakie, jonte & emmsi. tjingeling! Btw, Dylan Mckay e ju bara för het så man dregglar ner sig här.



PÖSS!


Hola! ;)

Jag är så glad kom nyss hem efter att hämtat mina schnygga lila converse skor lala! :D Sitter nu här med dem på mig. går omkring me dem i mitt hem måste gå in dem pga dem e stela & nya haha. Eller så är det också så att jag e så kär i dem redan! :)

Fick en sjukt bra NYHET ifrån Stockholm på mail för några timmar sedan. Make-up Artist‏ arbetsintervju 1 September 13:00 AV Hälso Center i Åkersberga.  PERFEKT! :D Iam happy, de skrev också att : Vi tycker att DU är en intressant person. & en massa fakta om vad arbetet gäller osv ofc! ;D Dit ska jag oavsett vad. Mamma tyckte det var nice så hon betalar till och med resan dit, så snäll så! Medans jag ändå anländer Sthlm ska jag passa på att stanna hos Maria i Kista 1-2 dagar & kanske att de blir utgång nästa onsdag eller liknande ;D WUHU so sthlm watch out! äntligen får jag träffa henne saknat henne så mycket, nu var de allt för längesen vi sågs. But next week will i see her again! :D
Nej, nu ska jag faktiskt ta och byta om sen blir det att promenera emot stan eller cykla och träffa Caitlin, ska gå till något fik hade vi tänkt jag måste köpa något att äta något riktigt matrikt inte ätit sen jag åt frukost tidigare imorse typ. So im hungry! Vi hörs nog senare ;D Keep in touch babes! Puss

Photoshoot

In the early morning vill säga för en kvart sedan cirka, kom mammsen in i mitt rum & babblade om allt mellan himmel & jord. Helt plötsligt hojjtade jag till "mamma kom in hit, jag ska ta en bild på dig till bloggen!" Mammsen kommer in snabbare än jag har sagt det & hon e inte direkt någon linslus annars i vanliga fall vill säga. Men hon verkade glad. Ställer sig framför Bobban & posar glatt ;D Klickade 4-5 bilder men den här blev bara för söt! My mum is the best, big love for her ♥ Precis som Silvia säger : Din mamma är söt. & det är hon allt :) Btw, så går hon o säger till sin kille nu at the moment att "Netteh har tagit bild på mig när jag har halvskitit hår" sää, vadå skön? Ja, för er som inte vet så e Netteh en utav mina 100 nickname som jag blivit kallad sen barnsben pga mina hundra femtio-elva-namn den ni (ett kärt barn har många namn).



Nej, nu stack mammsen & hennes dude emot stan. Nu ska jag äta frukost 8-) Ett under att jag e uppe nu eftersom jag la mig cirka 6.30 i morse. Btw så fick jag tandläkar tid tills imorgon det e jag glad över då får min tand fixas, shall be nice! Oh, förresten blir att hämta de lila converse skorna snart WUHU! ;D
HAVE A NICE DAY OUT THERE, puss


IN YOUR ARMS



Så sjukt fin låt älskar Munga & den här låten ger minnen till URF09 inte för att Munga var på Reggaefestivalen men det finns annat som gör att den gör så att jag tänker tillbaka några veckor! :) N-JOY BABES. And sleep well. Good night


90210 marathon @ caitlin's place

Drog och mötte Caitlin 23:00 tog en promenad så möttes vi halvvägs hemifrån varandra. Käkat Cheese ballz & checkat 2 avnsitt hittils nu inne på ett trejde avnsitt av säsong 3 av oldschool Beverly hills. Så sjukt bra men blir så arg på Kelly & Dylan! Haha, ni som sett 90210 vet varför :O *rawr* angry.



& nyss kom våran kära "lillebror" ursäkta nicknamet jonte ;) Jag ska följa med han till statoil om ett tag hade han tänkt. Då blir de cykelrace mitt i natten haha! Vem vinner tro Jag Vs. Jonte? Jo givetvis cykel ankawan Jontsson 8-) mohaha.
Ska faktiskt hem någon gång under natten också blir inte ännu en natt till at caitlins place. För imorgon när mamma kommer hem blir det emot fröslunda tobak & hämta ut mina skor från deras postshit. ;D wuhu! Så snart kan du se mig skuttandes omkring i lila converse skor ;D

Nej, nu ska jag N-joya Beverly Hills och vilja spotta på tv skärmen pga Kelly stör mig så jävla mycket i säsong 3.
Euww.. Have a good night everybody, Kisses! ♥

Ken ring - Grabbarna från förorten

Jag har alltid sagt att tummen ner för svennerap då jag aldrig riktigt gillar texterna. Men så finns det undantag med vissa låtar/artister som e sjukt sköna & som man kan ha minnen till sen barnsben. Det här är absolut en låt som påminner mig om när man var en cirka 13-14  vi lyssnade sjukt mycket på Ken's oldschool låtar & den här e riktigt skön kan jag säga en idag. Tror refrängen gör att den e skön i mina öron pga refrängsångaren har sån skön röst men sen e ju ken rå skön med sina gamla dreads. Eller vad tycks ;D


Converse - All Star



Förresten så har jag beställt ett par Converse All Star skor jag varit sjukt seg på att hämta ut, men imorgon ska jag allt iväg och hämta dem! Nu kan jag inte vänta längre & dum som jag är också har väntat fastän dem redan kommit in. Diggar färgen hårt & vill inte vara som alla andra så sattsade på något mer färgstarkt än bara svart & vit. Vad tycks?
I LOVE IT!

Bloglovin!?

Jag har nämligen precis börjat joina bloglovin som verkar vara inne att ha at the moment nu inom bloggvärlden, så man kan följa andra bloggerskor/bloggares bloggar 8-)
Blev lite mycket "bloggord" nu kände jag ;P Haha! & vet ni vad? Ni kan ju också följa min blogg med bloglovin kika bara in här på länken;
Följ min blogg med bloglovin Om det känns intressant?

Jag som knappt visste att bloglovin fanns, men nu följer jag vissa favoriter genom det som också kan bli spännande :D

Btw, så såg jag också att folk redan följer min blogg genom det. Blev helt PAFF tänkte typ WHAT?! ;D Men glad blev man också såklart eftersom jag trodde min blog var helt i undrevärlden pga mitt bloggstopp nu under Rhodos och efter Rhodos perioden i mitt liv. Förresten mina snygga läsare där ute vad tycker ni om den nya BLOGGDESIGNEN? Visst är den snygg eller vad sägs ;P

Hiss VS. diss? ;) Tell me all about it!
PUSS

Shululu lilla lady! ;)

Kör alla under samma nickname "lady" idag oavsett om du e flicka eller pojke, man eller kvinna :) Hoppas allt e bra med er där ute, med mig är det galant kan jag lova er. Nina hjälper ju mig att designa bloggen & snart är den klar så kan det bli bättre? :D Bugar & Bockar så mycket till dig Nina!

Är hemma hos min bästa vän Caitlin "Cakie Flava" namnet som man ofta har hört och kommer höra i min blogg mycket hädan efter 8-) Eftersom vi nästan brukar umgås 24/7 - Flippmode ;D Hennes morföräldrar är här atm, så söta så! Hennes kära morfar Kurt som han heter gav mig hemma gjord körsbärssaft pga jag älskade hans hemmagjorda rödvinbärssaft. Så gulligt av han den ska jag ta hem och N-jooya ;D

Snart kommer Ulrika Caitlins mamma då blir de att åka emot ett postuttag där Caitlin ska hämta ut säsong 3 utav the oldschool 90210 som hon så mycket längtat efter. Då ska jag passa på att ta snålskjuts hem också trots att jag har min cykel här men den skippar jag och lämnar kvar. Inte varit hemma på två dagar så känner att det är dags nu, kan ju inte bosätta mig här måste faktiskt ta itu med viktiga ting i mitt liv. T.ex tandläkaren jag berättade om i ett tidigare inlägg det e mycket viktigt har ju en krossad tand bak i munnen som inte är så himla skönt. Måste fixas omågende haha ;D

Btw, så e jag glad och uppskattar till fullo ni som följer min blogg igen. Statistiken börjar höjas & det är jag sjukt glad över 8-) Är inte direkt någon Kenza eller Blondinbella men diggar att ni keep in touch ;)
Nu ska jag stoppa inlägget här så hörs vi senare Take Care, Cutiepies! PUSS ♥


Snart klart :]

maha inne på bloggen! uff hade mycket stora svårigheter att byta profilbilden, men Nina fixa tillslut!! ;) Men tänkte bara höra nu vad du vill att jag ändrar mer =) textsnitt, färg på menyn, färg på text?? =) Puss <3

//Nina

Hey you! ;)

Hoppas allt e bra med mina readers out there ;D Med mig är det helt OK, bara att man har fetaste ångesten över att man vaknade upp för cirka 2 timmar sedan hatar när man vänt dygnen så att man vaknar när kvällen börjar närma sig & man har missat hela dagen.

Men jag & Emma vaknade iaf upp av att de plingade på caitlins dörr & hon fick besök. Nu sitter jag, caitlin, emma och jonte & checkar 90210. Jag har också fruktansvärt ont i en tand som ilar. Igår drog vi emot statoil eftersom vi skulle ha filmkväll då köpte vi godis osv, helt plötsligt när vi intar den sista filmen som blev Coyote ugly, efter att vi sett Dangerous minds & Remember the titans. Känner jag att en bit e borta från en tand långt bak i munnen som en spricka ungefär. Har en sådan jävla otur med mina tänder fastän jag sköter om dem eftersom det är de vktigaste som finns nästan. Så måste ringa tandläkaren imorgon och dra dit omgående det här e inte skönt vill jag lova.



Btw, så måste jag tacka http://naijson.blogg.se/ kära Nina som hjälpt mig med min blogg design som jag e väldigt nöjd över :) Lite finslipning & byta visningsbild ska ske sedan börjar den nog bli klar. Då jävlar ska jag börja blogga på stort igen, men ska inte lova något men ska iallafall försöka så keep in touch med bloggen kära läsare.

Nu ska nog jag & mitt kära team göra något och äta här hemma hos Caitlin sen måste man nog tänka på refrängen och ta sig hem någon gång. Bloggar senare emot kvällen så cya ;D

Fresh ñ New Videos.

 

Jay-Z feat Rihanna & Kanye West
Sjukt hypad video, som diggas extremt utav mig :) men har tröttnat sjukt mycket på Rihannas annars vackra stämma, men det e alltid samma visa i hennes låtar de låter alltid likadant. *Tråk* men det går runt för henne iallafall och det e huvudsaken.



Jamie Foxx feat The dream, Drake & Kanye West
De här killarna kan man inte klandra, trots de enda de sjunger om är girls,girls,girls.
De är bara för underbara N-joy ;)



R.Kelly feat Keri Hilson - Number One
Jag tycker om den här låten extremt mycket och måste tillägna er där ute den.
Dessa två funkar så sjukt bra att sjunga tillsammans eller vad tycker ni?
N-joy ;)

Den vackraste jag sett på länge, Shaghayegh a.K.a Claudia lynx

The Persian Beauty









Krogplågan som följer oss och kommer att följa oss genom hösten

Ja denna låt har blivit en riktig krogplåga men det kunde man
nästan tänka sig då man hörde den då den precis kommit ut i marknaden.
Akon-Bacon kör sitt race som vanligt. Jag har alltid haft en stor kärlek för hans musik
fastän all hans musik e den andra lik. Men kan bara inte neka att jag diggar den här låten. Beaten e riktigt skön måste jag säga er! :D


SOMETIMES I CRY


by Tupac Shakur


Sometimes when I'm alone
I cry because I'm on my own
The tears I cry R bitter and warm
They flow with life but take no form
I cry because my heart is torn
and I find it difficult 2 carry on
If I had an ear 2 confide in
I would cry among my treasured friends
But who do u know that stops that long
to help another carry on
The world moves fast and it would rather pass u by
than 2 stop and c what makes u cry
It's painful and sad and sometimes I cry
and no one cares about why


Wildness friends on the dancefloor ;)

Shululu lilla lady! :D yees, gårdagen var helt sjukt nice kan jag erkänna själv :) Trots att man var ute i den döda staden Eskilstuna och festade. Men Nybron var sjukt bra igår vill jag säga, bra människor ute & helt okej musik gjorde dansgolvet till en glödhet plats för mig & mina homies!  "shake it, shake it" De var dance battle i ring de diggar vi. ;)

Att Anna P, Anna O, Camilla & Sanna kom från flen för att förfesta hos mig gjorde kvällen. + att kära Caitlin var med & att Jessica & Elicia också kom över 8-) Förfest med "pyramiden" leken gjorde nog alla lite salongsberusade innan vi skulle emot staden. Väl nere på stan efter Camilla parkerat sin bil vid polisstationen ungefär bar det av direkt emot nybron och där var vi några timmar tills stängning. Där ute var det bra drag med människor i alla möjliga åldrar 8-) Men som sagt vi girls+ några as sköna killdudes till flentjejerna gjorde lätt dansgolvet till ett real DANCEFLOOR! Emellanåt e de bara skönt att flippa loss & verkligen shaka så man känner att man har liv i sig trots allt ;P Såg många sötnosvänner ute också aldrig helt fel det.

Efter kroglivet bar det av emot statoil med girlsen, och mitt i allt kom Simon & Gabbe ifrån Sthlm så vi alla drog oss emot Caitlins place & sthlm's dudsen sov över. Flens tjejerna var med & joinade ett tag & jonte kom också upp trevligt det =) . När vi vaknade upp i morse var bara jag & Caitlin kvar i lyan haha, och hela dagen har vi degat här med jonte med godis & pizzor i mängder både i ugn o hemkörning från pizzeria. Fastän vi inte varit bakis har vi varit överdrivet med slackerz ;P Men emellanåt får man det känns fifan som en "söndag" så why not? Hoppas ni alla där ute hade en bra onsdag och en härlig torsdag take care of you peoples. KISSES from me. ♥

Läsare ?

Finns det några sådanna kvar på min ouppdaterade blogg, det är frågan? ;P
& om det gör det uppskattar jag det till fullo kan jag lova er :)
Jag har varit en urusel bloggerska på rhodos & sedan jag kom hem där ifrån den15:e juli.
Jag känner att jag har så mycket annat för mig än att uppdatera bloggen om dagarna. Men ber om ursäkt
till er läsare som verkligen brukar följa mitt bloggande om mitt fullspäckade liv & vardag.

Kan skriva lite kortfattat om vad jag gjort på det senaste:
De senaste inlägget var URF NOSTALGI, Ja, så Urf-09 var vi på Jag, Cailtin & Jonte. Vi drog oss dit
inte lika många vänner var med som åren innan men inte gör det mig något bara jag är med i svängarna så är jag glader :D De var hur kul som helst as usual & vädret var på våran sida under hela festivalen förutom en timme då de regnade en av dagarna. Solen sken för Reggaefestivalen i år, de var helt klart underbart. Duscharna var också ett STORT plus att dem fanns i år på campingen 8-) dem joinades skickligt utav mig. Campingen var iofs sämre i år pga den var mycket mindre men de gjorde inte mig något då vi iaf hade förbokat platser. Lärde känna mycket nytt / skönt folk under Urf också som uppskattas till fullo som man har still connection med idag via msn/facebook :D . Såg också kända artister som Alpha Blondy, Ky-Mani Marley, Busy Signal, Ziggi, Don Carlos, Collie Buddz, Lutan fyah medflera. "ZIGGI" från holland & inte Ziggy Marley som många tror, som är en utav mina största idoler efter Pharrell Williams tog jag till och med i handen under hans konsert :D då man stod längst fram så fick jag chansen! WONDERFUL :D De var ett härligt ögonblick kan jag lova. Alla artister gjorde grymt bra ifrån sig så URF-09 var ett helt lyckat år & längtar nu fruktansvärt mycket tills URF - 2010 då det också är 10-års jubileum! Kan bara tänka nu hur många grymma artister de kommer bokas in. SHIT män SHIT! ;P

Ja, Ziggi är fruktansvärt snygg tycker jag men han var dels mindre i verkligheten än vad jag trodde han skulle vara.
Kärlek för honom och Uppsala Reggaefestivalen iaf ♥



Efter Reggaefestivalen blev det att vara ledig en dag för att chilla och vila upp sig. Sedan på tisdagen började jag arbeta under Eskilstunas festival som arrangeras varje år. Drakbåtsfestivalen eller Å-Festen som det kallas nu förtiden. På Harrys där jag börjat ströarbetat som bartender & faktiskt trivs med väldigt mycket då jag tycker det är kul att latjja bakom baren. :) Så blev några dagars slit under Å-festen kan jag lova & mycket folk som var fulla runt om kring sig men gick himla bra trots all sjuk stress och det är jag glad över.

Har också umgåtts med mina kära vänner sjukt mycket sedan jag kom hem från URF det uppskattar jag till max! :)
Igår t.ex gick jag Emma & Caitlin emot stan efter att ha träffat några av våra killkompisar. Där vi gick förbi Rebeccas pappas restaurang FAME, där satt pauline & rebecca stod bakom disken :) Var hur trevligt som helst att träffa dem, satt där ett tag snackade gojja & emma och jag spelade på maskinerna. Sedan blev det att bli upplockade utav Mattiz & Sandra & vi drog oss emot Mac Donalds E18 här i Eskilstuna som faktiskt har öppet 24/7 nu för att käka. Där vi också planla att vi ska emot Oslo nästa vecka lämna Cv osv ett gäng tjejer & sedan se om vi får något jobb & lägenhet och isåfall ev flytta dit ett tag för arbete. Hur kul kan inte det bli dra iväg kanske under några månader till DYRA norge med tjejerna jobba/leva loppan? ;D Vi får se hur det blir med den saken men iväg ska vi tack vare Mathilda <3


Nej, nu har jag faktiskt skrivit en hel del tänkte också berätta att jag ska berätta om MY LIFE IN RHODES med bilder & allt möjligt när min blogg desing blivit fixad av Nina, som den ska bli i dagarna så keep in touch with my blogg , så lovar jag att börja uppdatera bloggen på STORT då designen e klar ;) PUSS ! ♥


URF NOSTALGI

Helluw allihopa där ute! Jag är ingen höjdare på att uppdatera bloggen längre efter Rhodos som ni kanske märkt. Men efter en ombyggnad jag planerat framöver så kommer den igång igen på löpande band. Ville bara ta upp lite kortfattat angående inlägget innan. Jobbade inte på Harrys i helgen blev inskickad till Å-bryggan ett annat uteställe här i Eskilstuna & det gick sjukt bra som bartender där  träffade mycket sköningar ute man inte träffat på länge då jag jobbade, så fortsätter efter Uppsala reggaefestivalen i baren men då på harrys så hela nästa vecka står för "jobba" men det ser jag bara fram emot bartendergrejen är min grej så att säga :)

Nu fram till "RUBRIKEN" URF-nostalgi så att säga. Nu närmar sig Uppsala Reggaefestivalen stort! Nu är klockan över 00.00 då är de bara en dag kvar så åker jag Cailtin & Jonte emot Uppsala mammsen skjutsar oss med all packning & alkohol ;P Tredje året i rad för mig och Caitlin & alla åren har sett ut olika med vilka vi har åkt med. För 2 år sedan 07 var vi ett skönt gäng men inte så många men lärde dock känna sjukt många. Förra året var vi ett stort jävla team på 15pers ungefär. Men i år är det så dåligt med jobb & pengar så många kan inte följa med. Men jag Caitlin & nykomlingen till urf jonte ska allt göra festivalen till ett stort gung ändå ska ni se 8-) Kommer sjukt tunga artister i år. Som ni vet har jag Pharrell Williams som min största idol han har ingenting med det här att göra egentligen men precis efter honom så kommer Ziggi som en stor idol i mina ögon och han kommer allt till URF i år,så hur glad är inte jag? :D + andra stora som Ky-Mani Marley, Collie Buddz, Alpha Blondy, T.O.K, Lutan Fyah & många många fler. Kan inte vänta längre nu vill bara dra mig emot Uppsala.

MUSIC IS MY RELIGION , här nedan artister som kommer i år! :D ♥

 


 


Oh, jag längtar så himla mycket denna tisdag får gå snabbt nu tycker jag! 8-)
Btw, så har jag inte fått alla rhodos bilder från vänner men jag ska lätt göra ett inlägg om mina 7 veckor på rhodos framöver kan jag lova.
Finns så mycket att berätta a memory for life så att säga ;D Men de får bli efter URF det. Då kommer det finnas ännu mera att berätta så håll i er LÄSARE så länge. Take Care , KISSES!

HARRYS TONIGHT!



Yes, blir att jobba på Harrys i Eskilstuna ikväll som bartender! Wish me good luck my first day ;D
Uppdateringar från Rhodos kommer så fort jag fått bilder från kompisar runtom. Då kommer jag berätta lite smått & gått om hur livet var att jobba utomlands men mesta dels var det sjukt glassigt kan jag lova er. Kan gärna visa er en härlig bild där jag var lite "turist-aktig" en kväll då jag maria & carolina lekte turister alla hade svarta dresses & stråhattar ;D här sponsrar jag alkoholen. Kärlek till Bacardi melon ♥



Vill också tillägna er en skön låt , enjoy ! ;D



Ha en fortsatt trevlig lördag, PUSSAR!

RSS 2.0