CAN ONLY SAY ..

IT WAS PARTY YESTERDAY ;D haha^^ blev så att jag & Caitlin drog till Västerås "BÄCKBY" iallafall, med en koskenkorva + att vi köpte en till vodka under kvällens gång, som jag inte har någon aning om, om jag ens drack ur? FULLT ÖS MEDVETSLÖS, haha nerå men DRUNK var vi kan jag lova, men roligt hade jag kan jag lova. Lärde en suedifotbolls kille lite dancemoves with Kevin ^^ ;D Dansade och allt möjligt gjorde vi allafall. HELT SJUK KVÄLL :D men roligt hade jag allt det nekar jag då inte ;)  vi sov kvar där men , drog där ifrån runt 4 tiden idag. Haft en sjukt bra fredag iallafall, lördagen e ju lite annat?

När vi skulle ta tåget 17.35 från v.ås trodde vi de skulle gå galant o vara hemma 18.07 men men YANI MAKARANI, de tog fyfan 2 jävla timmar trasigt tåg på spåret, så fick ta en jävla omväg hem jag o Caitlin psykade ur totalt på tåget stackars dem i våran vagn. men de får skylla sig själva allt ;D haha, skrek skrattade o allt möjligt gjorde vi, beklagade oss som fan, att vi var det ena och det andra. Jag skrek ut att jag ville ha PIZZA hela jävla tiden hah.
Men ingen pizza köpte jag på hemvägen ifrån stationen inte?

Duschade precis, ska iväg ikväll party too night to.
SKA PSYKA UR NU, PALLAR INTE BLOGGA MERA MEN SÄGER BARA DET IGEN , EN ÄN GÅNG
IT WAS PARTY YESTERDAY ;)

Btw , håret blev bra men inte lika ljust som jag tänkt mig, men har lugg nu hah 8-]

FRIDAY AND A NEW WEEKEND ;)

Halloj! :D Hoppas allt e bra med er, där ute med mig e det finemang men mår skapligt illa kan jag påpeka ;O Min broder var och köpte kebab-familjepizza, tog upp 2 slize på tallriken, åt en ända slize mådde så jävla illa kändes som om jag var mätt och verkligen tvingade i mig mat, så man får kvälningar ni vet. Kan bero på att jag åt dåligt igår, och tryckte en slize pizza som frukost liksom. Nu den här tid punkten ;P gaah, har tappat matlust/aptiten helt. Men måste ju äta något innan frisören klockan 16, och jag ska ju dricka alkohol too night, i need some food.

Vet inte vad jag ska blogga om håller på o visar Chris bilder ifrån när jag varit utomlands, alanya , paris osv osv ;D haha, han säger bara " show me pictures of your friends " tjejer vettni ;P mina tjej kompisar e poppis!
Säger bara åt er att ha en as trevlig fredags kväll , wish me good luck hos frissan hoppas de blir snyggt nu ;O GAAH, party too night !

PUSSPUSS ♥

BENJAMIN BUTTON

Var verkligen sjukt bra, kom precis hem ifrån Bion nu. Under filmens gång var det både glädje och tårar som flödade ifrån mig Catilin, och Beccs & hela biosalongen kan jag tro. Så Oerhört bra story, om ni inte hunnit sett den tycker jag att ni ska ta och se den 2,5 timmes långa filmen. Mycket bra, och visst så ser inte Brad så dum ut heller ;)



Tidigare idag, tog jag en promenad fram och tillbaka till TUNAPARK köp centrum här i Eskilstuna i min ensamhet.
För att checka kläder, köpa kläder, checka hörlurar till mobilen, köpa hörlurar, parfym, smycken, underkläder osv.
Älskar att shoppa loss emellanåt, och går oftast ytterst sällan ensam när jag ska shoppa men säger då det att det var skönt att göra allt i sin ensamhet NO STRESS, och hann testa allt i min ensamhet. Hade heller ingen i min närhet som sade ; ska du köpa allt det här? Vill säga tex. mamma som skulle tänkt " pengarna ryker "
Två dagars små shopping, har gjort mina dagar en aning lyckligare PENGAR E GULD ;)
Imorgon blir det frissan, nu har jag inga bilder att ta med till frisören men de lär ju förstå när jag förklarar allt hur jag vill ha det. ska bli sjukt roligt. + att det blir festligheter under kvällen i västerås stad at kevin's place.
Drar dit med 19.52 tåget med Kakie-flava & antagligen Emma, it shall be fun ;) Längesedan man festade nu, nyår var det allt sist. Ska bli roligt kan jag säga er!

TAKE CARE SWEET DREAMS ;)


SOME QUESTIONS ^^

4 av mina favoritprogram:
★ Desperate Housewives
★ Prison Break
★ Cold Case
★ Top Model "överskattat, men spännande" älskar Tyra Banks ;)



4 saker jag gjorde i går:
★ Var i västerås
★ umgicks med Beccs
★ shoppade
★ Trainade



4 saker jag ser fram emot:
★ Våren och sommaren
★ Helgen, Fredagen i Västerås & Lördagen här hemma "partyfyllt" ;)
★ Planerad flytt till Stockholm med Anniegirl ^^
★ Att skapa ett nytt liv i storstaden.



4 favoriträtter:
★ SPICY FOOD ;D
★ Nachos/Tacos
★ Chinesefood/ Thaifood
★ Annat gott som går ner.



4 saker på min önskelista:
★ Extra pengar
★ En utomlandsresa
★ Att få ett jobb så lönen kan börja rulla in ;O
★ Att jag får ett bra & lyckligt liv i framtiden i storstaden och vad som kommer..


THE LOVE THE LOVE THE LOVE THE LOVE

PHARRELL WILLIAMS ♥ sådanna här videos här nedan kan jag sitta & glo på bara för att se den sexigaste mannen enligt mig själv, röra på sig & se hur han pratar osåvidare 8-] helt enkelt såld på pharrell. När jag väl fick tag på han i Cirkus i stockholm under konserten med han och NERD's andra gruppmedlemmar och tog tag i hans hand kändes det som jag var på moln bara för sekunderna. I like it alot, jag har nämligen TOUCHA'T världens sexigaste man :D MIN DRÖM MAN VILL SÄGA  ;)



Här är en film ifrån NERD konserten som var i stockholm 8/12-08. inte jag som filmar men stod inte alls långt bak dessa tjejer klämde fram mig där också sen vettni ;) GRRRRR!



Ville göra lite natt updates nu, är sjukt trött men vill ändå inte sova är ledig imorgon så vill njuta utav ledigheten men kommer ändå gå emot sängen så småning om och decka , iam so fucking tierd, you can't belive me ;O
MEN FICK SÅKLART SNYGGINGEN I TANKARNA, SÅ TILLÄGNADE ETT LITEN INLÄGG FÖR MR.SKATEBOARD.P
GODNATT ÄLSKADE LÄSARE SOV SÅ SÖTT ;) ♥

Kvälls update babes ;)

Sitter här i väntan på Beccs som e still in västerås, blir galen fan e så himla uttråkad så det e sjukt kan jag lova.
Blev ej bio today, eftersom beccs var i v.ås & vi kan ju inte gå på Benjamin Button utan henne liksom HELL NO!
Caitlin ringde och hade "krog-idéer" men, nejnej och åter nej ingen krog för min del too night! Väntar med festligheter tills helgen, inte festat sedan nyår så ska bli riktigt roligt. Västerås and party där, på fredagen at Kevins place ;D & Lokal fest hemma i eskilstuna under lördagen, fancyfancy ;) ska bli oerhört roligt att få shaka loss lite, & dricka i en viss nivå, e inte värsta fest sugen mer dans sugen liksom, så ska hålla lite lä med alkoholen vettni ! =)


Men sen så kommer man vara ny stylad i håret till helgen också känns underbart :D frissan på fredag, sedan ta tåget därefter emot Västerås stad. Segt med Västerås när det gäller skola, men när det e festligheter bangar jag inte ur för fem öre och när de e me soft umgänge liksom hell no :D längtar faktiskt! Kanske träffar bästa Said imorgon också om det finns tid som det lär finnas ^^ HALLAWW BOY ;)

Äsh, nu ska jag sitta o ruttna i typ en kvart till tills Rebecca & hennes ass dyker upp!
TAKE IT EASY OUT THERE. KISS AND HUGS ! <3


HALLAW 8-]

Kom hem för någon timme sedan ifrån Västerås, jag och Rebecca visste nada men vi hade studiedag eller liknande alla lektioner var inställda. Men vi var bara där för olika skäl. Rebecca skrev ut sig ur Carlforsska "skit" gymnasium. Jag fixade en tid med Studievägledaren på tisdag nästa vecka för att snacka massa gojja rent utsagt, ska också skriva ut mig framöver. Jag pallar inte och söker ju jobb i STORSTADEN nu så hoppas på lite svar inom kort ;) Btw, så missade jag ett samtal från TGI FRIDAYS igår kväll "resturang" vid kungsträdgården. Men antar att den bara e öppen under sommar halvåret men ska nog ringa upp dem snart om jag minns annars väntar jag på ett nytt samtal.

Innan vi tog tåget hem blev det en stadsrunda i Västerås shoppade lite makeup and earrings ;D alltid något som behövs^^ Köpte, ett par ringar som jag såg igår på en annan tjejs blogg som jag blev förälskad i och ett par andra söta saker, bara för dem hade bra pris ;P man måste ju fynda emellanåt ^^ Här nedan e inköpen, hann inte in någon annanstans knappt, vi checkade bara in lite snabbt i kicks & åhlens, sedan drog vi oss emot the train station.   
               
                               KÄRLEK FÖR DESSA ;) 









Ikväll blir det förhoppningsvis bio med Beccs & Kakie-flava om Beccs hinner hem från billiganisse tills 19:30 isåfall blir det att se Benjamin Button, den verkar oerhört bra om någon utav er antingen läst om den eller har sett trailern så verkar den iallafall sevärd i mina ögon ;D


Äsh, fyfarao så trött jag e bara att vara bland skolmiljö tog slut på mina krafter ;O
Kanske drar emot Caitlin nu om jag hinner & orkar innan bion. TAKE CARE
PUSSS ;)

DAGENS CITAT ; " För dom säger till oss att vi är för unga för att förstå ! det kanske är dom som är för gamla för att minnas "


SHUTTER SHADES

Alla där ute lär väl veta vad Shutter Shades är vid det här laget ? ;)
Jo ni vet sådanna briller som Kanye West ofta bär? & som inte direkt hjälper emot solstrålarnas uvljus & sådanna glajjor man inte ska ha när man solar för då får man inte så stilig ansikts bränna "randig" ;P Nej, helt enkelt så e dessa glajjor till för utstyschel till olika outfits, "streetoutfit" t.ex.

KANYE WEST WITH SHUDDER SHADES.


Caitlin min kompis diggar verkligen "ghetto-fabolous-streetstyle" & Adam Tensta stuk med mycket färger & ni vet det där lilla extra, så man syns ;) ? Diggar den stilen helt och hållet jag med, men jag är lite feg utav mig och vågar inte alltid ta till med det där lilla extra vågade. Tog Caitlin som exemplar eftersom jag posade "URSEXIGT OR NOT" med hennes Shudder shades i helgen, för tidsfördriv. TAKE A LOOK ;D



Ja, vad tycker ni där ute egentligen about shudder shades? Är det snyggt, eller är det rå gräsligt? Jag tyckte det var helt onödiga briller förut, jag tänkte liksom " RANDIGA BRILLOR FÖR VADÅ ? " Men jag har ändrat tycke just om dessa, eftersom det också är en accesoar, som faktiskt passar det flesta som just har sådan där "ghettostyle/streetstyle" Jag gillar dem helt enkelt, och tycker det e rå snyggt på killar som har street/hiphop klädstil. Jag själv ska nog kanske inte springa omkring med sådanna, men tyckte det var lite roligt på bild iallafall. =D

Nu har jag setat här onödiga timmar, eftersom jag e nattmänniska så vet ni att jag har svårt för att komma i sängen men e nog på tiden att jag rör mig ditåt nu sakta men säkert tror jag? Då jag ska ta 9.08 tåget med Rebecca emot västerås imorgon för att snacka "future" med min studievägledare, WISH ME GOOD LUCK kära läsare!
PUSS and sweet dreams ^^ ♥


TVILLING MAMMAN ÄR BARA FÖR HET

Jag pratar alltså om JENNIFER HER SELF LOPEZ.
Alltid diggat Jennifer som en förebild och allt. Hon har alltid gjort bra ifrån sig i sina filmroller och när hon höll på med sång karriären satte hon låtarna på topplistorna always. Tomt med snack nu på senaste om just denna pingla eftersom hon har tvillingar att ta hand om. Men vacker är hon ju  verkligen det kan absolut ingen där ute neka en gudinna i dess like JENNIFER LOPEZ ;)



Frisyer/hårfärger/lugg ?

Ja,som jag kanske har sagt ska jag till frisören på fredag och styla om mitt tråkiga svall en aning så de blir lite frisyr på de tråkiga :D Byta ut min färg, och antagligen göra lugg. Ska man våga göra det ? Kan ju bli skapligt snyggt, när man ändå ska byta färg och allting och frisörer brukar ju vara duktiga på det dem gör. Men sen har jag också gått besviken från frisörer ett ex antal gånger, vet jag vad jag ger mig in på egentligen tro? ;O högst fem centimeter på längden får dem kapa av annars blir jag sur, mitt hår ska ändå innehålla längd annars får det vara, i like long hair!

Men lugg? Alltså jag vet inte riktigt om det passar mig men man måste våga testa nya saker med sitt utseende emellanåt och det är ju också vår snart alltid kul med ljusare nyanser haft mörkbrunt/svart väldigt väldigt länge nu och är trött på skiten ser liksom likadant ut hela tiden och jag orkar aldrig göra frisyrer osv, men det ska det bli annat med hädan efter plattången ska få göra håret lockigt osv^^ ;D hah you name it...
Så in med ljusare stänk ;D Tittar på kändis bilder, men dem e så jävla vackra med allt men det ger mig också inspiration som fan kan jag lova er, det ger det nog alla!^^.



Vill som sagt ha färgen Tyra banks har här ovan ungefär, tycker den e så himla vacker verkligen. Ljusbrunt aktigt men ändå inte så mycket emot blondare hållet, jag vill inte bli blond men jag vill ha mer åt de mörka men ni hajjar nog. :) & se dessa tre passar oerhört bra i lugg varför ska inte jag då göra det? Äsh, helt enkelt en ny look kan aldrig skada. I MUST GO FOR IT ! ;D Måste våga ta tag i saker, annars ser man bara helt tråkig ut .. Längtar helt enkelt tills fredag.

 PUSS & GODNATT PÅ ER ♥

ENJOY THE MUSIC BABES ;D

 

SKÖN LÅT SOM FAN & VEM ÄR INTE MED I LÅTEN MER ÄN KILLEN/MANNEN JAG SÅG I FREDAGS, CHRIS BROWN ;D
HAN E EN SNYGGING LADIES
! ;D hallahallahalla ^^

GOLD DIGGER - MONEY DIGGER

CASH IN , IAM A HAPPY GIRL RIGHT NOW :D Jag trodde kärlek var livets lycka, men jag tror faktiskt pengar är en större del utav människans lycka med iallafall i de rikare länderna där bara pengar snurrar i vårat huvud. Utan pengar kan vi inte leva, och hur uruselt är det? I LOVE MONEY ;D
Pengar behövs alltid, och de kommer och går. Så, vad ska man säga pengar är bara papper men ändå något stort, I like money alot! ;) Det vet jag att alla där ute gör, för med mycket pengar kan man göra mycket man vill.



Nej, nu hade jag tänkt på att dra och sola med eller utan någon som joinar känner mig blekare än en snögubbe.
PUSSPUSSPUSS ;D


HELLO ALL THE PEOPLES OUT THERE ;)

Jag e skapligt irriterad,skulle ha fått cash/money/cash today, men vart fan e alla pesetas ;O? Oho, jobbigt när man väntar på något bra sen slår det inte in.Attans :( Pratade i telefonen hela natten lång & de gjorde så jag la mig 4.30 ungefär och skulle upp 5.00-5.30 ;O vad gjorde jag tror ni dum som jag e? Vaknade 11.20 något i stället? ;S Har viktiga saker att ta itu med nu, när det antagligen ska bli CIAO TO SCHOOL osv. Vill bara att de olika ställerna ja skickat CV till från stockholm, hör av sig vill säga "jobb". Annie ringde mig tidigare idag en man hade hört av sig angående lägenhet i Nacka till henne, men jag tror nog den här lägenheten i Solna blir bäst. Framöver ska vi åka & checka på den :) I NEED TO MOVE FROM ESKILSTUNA NOW, säger adjöss till råtthålan och HALLAWWW , till storstadslivet vill jag lova er. ^^

råheta shuddershadezz poser ^^



TIME WILL TELL, håller tummarna för mig själv nu ;P


Snart är det dags för sängen..

Men innan det blir sängdags, så vill jag skriva lite om just konserten jag och kakie-flava var på i fredags. CHRIS BROWN :) Började me att vi tog Tunnelbanan emot Globen/Hovet. Gick emot Hovet där vi såg att de var tusentals människor som redan köade. Jag & Caitlin intog en plats i kön, efter att vi stått där ett tag tänkte vi på att en utav oss kanske ska gå & kika om vi står rätt? För ingång 13 var den vi gick in på då Rihanna sjung i Hovet så vi tyckte vi stod lite fel?. Jag gick & kikade sedan gick jag tillbaka till Caitlin & vi bestämde oss för att gå ur den URLÅNGA KÖN, emot INGÅNG 13 som låg längst bort emot ett hörn, vi gick ditåt och om man säger såhär så var den kön flera hundra meter kortare & där var det STÅPLATS INGÅNG. vi var på rätt plats, kändes skönt att slippa långkön. ;D

Efter cirka 15 minuter var vi inne lämnade av jackor / väskor dylikt köpte en varsin dricka och gick in och ner emot stågolvet på hovet. Såg några etunabor när man väl stod där, hovet fylldes ganska så snabbt om man säger så.
En DJ, spelade i väntan på Chris Brown. Men innan Chris Brown anlände kom det som en överaskning CROSSFIRE var förbandet, och de har jag sett förut men vem gillar inte sommarlåten LADY? ;) De hade en sjukt bra ny låt/singel de också spelade, skön uppvärmning för en grym fortsatt kväll ^^ i like.

Efter ett tags väntande så anlände CHRIS BROWN ÄNTLIGEN, som spiderman ifrån taket upp och ned vänd ner emot scenen. Hela konserten var grym kan jag lova, blev byte utav kläder lite då & då, men en gång då han bytte så trycktes stor skärmarna på ; då var chris brown backstage in greenroom gick omkring under hovet i gångar visade publiken vad som fanns där under. Bad alla som stod upp på konserten att " TURN AROUND " och ned kom 2 utav hans manliga dansare och han själv givetvis där han sjung & alla 3 gjorde en schyst dans show, på en vippande platta ryckte av sig sina linnen medmera. ;D RÅ GRYMT ^^ måste säga att hela konserten var fylld utav dansshow och skådespeleri, det var battle också LADIES VS. FELLAS hur grymt som helst ^^ tillägnar er lite bilder jag hittat. kommer mer bilder så fort jag fått dem utav caitlin också :)



DET VAR GRYMT SOM FAN VILL JAG LOVA ;D det syns ju till och med på bilderna här ovan ^^
NU BLIR DE DUSCH / SÄNG ! Btw, sthlm flytt framöver ;) kommer updates angående det också
PUSSPUSSPUSS ^^ <3
 

Ny vecka & stora nya tag.

Hejsan, skulle bara vilja säga att den här måndagen har varit fyllt utav jobbsökande nu de senaste timmarna.
Fick brev från skolan idag, angående min skolgång så ska gå och prata med en studievägledare imorgon angående hur jag ska ha det framöver. Som ni kanske redan vet ni insatta läsare så är jag sjukt skoltrött och orkar inte med skolbänken något mera. Javisst vill man ha utbildning & ta studenten det vill väl alla? men Mode&Design som jag går i Västerås var sämre än jag trodde och verkar ge mig NADA i slutänden. Därför vill jag där med söka jobb, & gärna såklart få ett jobb till 100% säkert och inte i vilken stad som helst utan i STORSTADEN STOCKHOLM ^^.
Därefter skriva ut mig ur skolan, sorgligt men sant. För tror det är bäst för mig själv i längden? Om jag ändå inte sköter skolan till 100%. Jag är en ordentligen person egentligen jag vet att jag säkert kan om jag vill? Men lika bra att ta ett jobb istället och försöka leva mig in i vuxen livet då jag inte kommer någonstans på att fortsätta pluggandet.

Har snackat med Annie idag, och det blir isåfall vi 2 som flyttar ihop i en lägenhet i stockholm vi kikar för fullt och kvinnan har kontakter så det underlättar nog säkert lite vill säga. Vi vill gärna komma till Stockholm innan sommaren och det ska vi försöka göra allt för att det ska slå in. Så Eskilstunabor, jag lämnar er så fort vi hittat något nice ;D Skönt att slippa denna råtthåla till stad, då jag är en BIG HATER OF ESKILSTUNA!

Ska fortsätta med mitt CV skickande till olika jobb i stockholm nu och snacka bostad med Annie. Vill göra ett Chris Brown inlägg framöver men inte så enkelt då jag inte fått bilderna ifrån Caitlin än. Som jag redan sagt så var CHRIS BROWN MÄKTIG & NI SOM MISSADE HAN MISSADE EN STOR SHOW!

Önska mig lycka till med all jobb sökande nu, PUSS !


CHRIS BROWN :D

Var helt grymt ska ni veta & som jag brukar säga när de varit konsert "NI MISSADE NÅGOT GRYMT" Världens show utav hans konsert, med sång, dans och skådespeleri ungefär ;D så jävla bra var de ^^ Kör en update utav hela konserten så fort bilderna skickats till mig, då ska jag berätta hur grym hela konserten var ;D GAAH ^^. Kom hem för ett tag sen e så pissed off på horvädret här i sverige, på Eskilstuna & livet just nu.Varför ska allt vara så jävla tråkigt för :O ? Stockholm är ju en aning bättre om man säger så vare sig vad som händer eller om ingenting händer så duger det iallafall , Eskilstuna duger inte ens. Men var och åt med Caitlin på Ming palace efter vi sovit några timmar efter att ha kommit hem ifrån Stockholm. De var mysigt lite resturang kväll sådär :) Drog emot Bishops, i väntan på Rebecca & Pauline satt där me kakie's papi & hans partner.Sedan gick jag hemmåt, eftersom det här är ESKILTUNA JAG BOR I & DET SUGER KUK!



Hittade en film på youtube där någon filmat KissKiss från skärmarna. Grymma moves han & dansarna körde asså ;D
kommer mina filmer sedan också men bara på facebook så ni vet ^^


Men kärlek för Chris Brun konsert iallafall, snackar konserten i en annan update imorgon eller liknande för sur nu också så , TJINGELING & HA EN TREVLIG LÖRDAGS KVÄLL, om de funkar för er ?
PUSSPUSS

STOCKHOLM / CHRIS BROWN

Helluw, pigg & allert och för den delen taggad inför kvällens långa lopp ;D fixat & klart med biljetten jag köpte via blocket, de fixade Ulrika så fint ;D Tack en än gång!

Åker bil emot stockholm om några timmar e uppe dricker kaffe, målar naglarna fixar mig and you name it.. Ska bli oerhört kul, gå till Kairo Bazaar, fixa Caitlins earrings hon velat ha länge väl när vi kommit till sthlm, & kika i butiker och äta på Kungsan as usual :D Sedan blir det om vi hinner en sväng till tyresö innan konserten, sedan blir det att dra o köa till CHRIS BROWN vid hovet, och efter det back to Tyresö för att fortsätta kvällens långa lopp med festligheter!
& emellan i timmarna innan Chris Brown hinner vi säkert en mass annat, ska bli oerhört roligt jag verkligen ÄLSKAR KONSERTER, det e så jävla nice ^^ :D Det kan jag lova er, om ni aldrig varit på konsert ta arslet ur vagn och gå på någon varför inte Beyonce i maj? ;) Den ni.
Men ville bara säga åt er att ha en Trevlig fredags kväll så ska jag ha det oerhört trevligt i the capital city stockholm, kommer hem igen till Eskilstuna morgondagen. TAKE CARE OUT THERE ;D



PUSSPUSSPUSSUSSPUSSPUSSPUSS ♥

throw up night !

Kände att jag mådde sjukt illa i natt när jag skulle emot sängen, snackade med en nära vän till mig i telefonen och var tvungen att lägga på. Då jag gick in till badrummet och fyllde upp badkaret med vatten, tänkte att de skulle bli bättre utav ett bad. Efter 2-5 minuter tog jag ur vattnet igen det funkade inte mådde inte bättre. När jag kommit upp ur badkaret, vad hände då tro? Jo, i make some throw up's :O Så jävla vidrigt, hade ätit något dåligt antar jag för har inte spyttination något idag. Haha, nice utav mig att skriva det här i bloggen va? Men så jäkla synd jag tyckte om mig själv kan jag lova er. Försökte ringa mamita till & med som en liten flicka till hennes jobb men hon svarade inte mådde så dåligt, huvudet dunkade, magen hade smärta & illa mående som ett svin var jag.

Men ny dag idag, och tack & lov att jag inte har vinterkräksjukan eller hoppas inte jag har det för imorgon är det Chris Brown som gäller han missar jag inte bara för lite throw up's never in my life. Var dock inte i skolan idag, skulle jag liksom gå där & må dåligt, niet :/ not good. Längtar så fruktansvärt till imorgon också ^^ ska bli oerhört kul på CB och i estocholmo med festligheter efter konserten.

Btw, ni med comviq skicka : ilovecomviq till 71600 GRATIS och få 50kr påfyllt till din telefon, ni som inte har comviqkompis måste betala 1kr för meddelandet och tar en dag tills du får pengarna in på mobilen, det funkar jag gjorde det så hade över 100kr idag på min telefon, sjukt bra ! Tipsar så många som möjligt :D
TACKA MIG ;D



Här har ni honom Chris Brown själv ^^ så himla söt!
Ville bara uppdatera om throw, up's och morgon dagen & comviqpengar.
Ha en fortsatt bra dag PUSSPUSS! ;D

Osminkade sanningen

Här har vi den osminkade sanningen på skönheten Eva Longoria, som mer blir ett odjur i osminkat skick!
Eller vad sägs ?

Därför bjuder jag er en bild på mig med sanningen bakom spacklet.
MOHAHAHAH :D



Skönheten själv med makeup & redigerad bild



Jag med makeup i hög person



Ja,smink kan förändra en mycket & kändisarnas riktiga jag går helt bort under makeup & redigerade bilder, så unga tjejer där ute som ser modeller och kändisar och tror dem ser ut så alltid HELL NO!
Stå på dig du är vacker , without makeup too :)

BAKDAGS!



Bara för att jag såg massa recept på msn's förstasida, så blev jag sugen på att baka så vet ni vad jag har i ugnen nu? ;) KLADDKAKA, så jag & mamma ska dricka kaffe & äta kladdkaka när den e klar ^^ mumsigt värre va ;)
Nej, men längesen man gjorde ett eget bakverk så roligt, o fiffla i köket emellanåt, someday a good housewife. 

 

Natasha feat. The Clipse

Låten i sig är absolut inte den bästa jag hört men videon gör mig glad just nu när jag är i argt-tillstånd! & e de bara jag som tycker Natasha är himla fin? btw, likaså, the clipse boys ;) ^^


Train , School and train again

Precis så känner jag inför den här dagen alltså fram & tillbaka i onödan. Åkte i morse emot skolan (västerås) hade Naturvetenskap i 2 timmar 8-10. Där efter var Designen inställd, så jag tänkte " VARFÖR SKA JAG VARA KVAR ? " och vänta tills senare på dagen då lektionerna börjar igen typ. 13.40? Så beslöt mig för att ta en promenad till stationen och ta 10.35 tåget hem och det gjorde jag, rastlös på tåget som jag var utan hörlurar till min mobil, som e hos en fittunge, jag ska döda :O . Så läste jag Metro om, Obama's president ankomst igår. Läste vad 4 stycken svarat om att Obama blivit president, det var bara bra saker så jag verkligen ryste i hela kroppen, BLACK IN THE WHITE HOUSE, HELT RÄTT! =) Eller vad sägs, ville ni ha kvar FittBush? Nej, han kan slängas i väggen i hate him! Han ville ju bara ha mer krig i världen verkade de som, Obama lär ju göra så det blir mer fred på jorden.

Var så jävla rastlös på tåget så tog lite pictures ;

Mitt tidsfördriv   Jag med dåligt humör   ETOOOOOWN ANKOMST ;)


Hur fan kan man vara glad över att komma hem till Eskilstuna egentligen? Men jag känner absolut ingen kärlek till västerås förstår inte hur jag kunde tycka om det så mycket förr, då jag började plugga i västerås. Nu tas det bara som "hatstaden" pga skolan. Men ärligt talat vem fan vill bo i Eskilstuna? Glad som en monkey, för att jag ska vistas i Stockholm i helgen var längesen och det är KÄRLEKEN PÅ HÖG NIVÅ! Eskilstuna & Västerås, kan slänga sig i väggen. Stockholm slår dem tillsammans med hästlängder. Men grejen är den vem vill egentligen vara i Sverige i detta piss väder i överhuvudtaget? Förstår mig inte på er rikssvenskar som HURRAR FÖR SNÖN & KYLAN, ser ni vad det blir av allt, slask & sen fryser det på till is, då är det inte lika roligt längre va? Nej, jag behöver exotisk värme från ett varmt land nu, tänk o ligga o steka på playan vore det inte lite maffigt just nu ;D ?
Nej, men hem ljuva hem hellre hemma än i skolan. Btw, ska jag döda en viss person där ute jag e lack som fan på men iofs har inte ni med det att göra så , men ville iallafall få ut mig det här, så sitter jag inlåst sen vet ni att det har skett ett mord ;O tjingeling ^^ ;)


ANTM


Såg precis Americas next top model med mamma, det är så bra inte bara för att se alla photo shoot's utan designer de t.ex. går för är verkligen spännande att se. Kläder & all fashion i helhet, med modell med plaggen på. Då ser man ju om tjejerna verkligen kan bli modeller, med gången och allt. En bra bild som e omstylad med data till max kan vem som helst få. Jag också om det vore så, men att kunna gå och bära kläder snyggt tycks vara svårt för många.
men det är många utav dessa i denna säsong som sätter gången bra också kan jag lova ;)
ÄLSKAR FASHION. Med tanke på fashion i helhet, så är jag sjukt sugen på att shoppa ;P
Men Stockholm på fredag ju, kanske hinner shoppa något nice när jag ändå är i storstaden, innan Chris Brown eller på lördagen innan vi ska åka hem? Time will tell.
Skola imorgon hel segt, men vad gör man inte för sin framtid? Jag vill ge det en chans iallafall, for a while.
Hoppas alla där ute haft en bra dag , och ta hand om er.
♥PUSSPUSS♥


Lovely friends <3

För att göra både min och kanske eran tisdags kväll lite roligare, så hade jag tänkt berätta lite kortfattat om 3 utav mina tröga/älskvärda vänner man har med i ur & skur. tar bara med dessa tre nu, orkar inte överdriva nu va! ;D Känner ni er utknuffade ur min "kompiskrets " hojta till men som sagt att gå till överdrift, är inget skönt blogg inlägg! Känn er inte glömda ni finns där ni med ;) Men jag e nog för lat för att skriva en uppsatts om er närmaste vänner.


Rebecca/Beccs: Precis fyllda 19 år, för några veckor sedan. Precis som hon också är utav oss vänner födda 1990 "äldst" så tar hon in en liten mammaroll emellanåt då det gäller att vara "pedant" i städning t.ex. Men övrigt så kan man inte alltid påstå att det är mogenhet vi talar om när det gäller lilla Beccs. Hon gillar att skämta till med saker & ting och när det gäller att supa till vet kvinnan hur det går till,då festligheter genomtiderna gått upp och ned, varit som dem varit osv. vi har rätt lik humor om man säger så. Älskar verkligen att umgås med henne pga vi tycker och tänkter mycket likadant, känt henne i cirka 7 år men det känns som hela livet då vi hunnit med att göra så mycket tillsammans genom alla dessa år. Ibland är det som att vi sitter ihop då vi går i samma klass, jobbade tillsammans sommaren 08 och bor grannar och också rest tillsammans en heldel. Men det älskar jag för Rebecca är en guldvärd tjej som finns där för en i både ur och skur, vi ställer upp för varandra då det behövs och finns alltid där ♥


Caitlin/Kakie-Flava: Är nog den pratgladaste utav dem pratgladaste människorna i universum. Hon är verkligen social och öppen för människor och pratar mer än gärna, när det finns tillfälle vill säga "alltid". Emellanåt spräcker hon nästan min trumhinna, för hon SKRIKER när hon pratar. Men jag älskar henne ändå hon e en riktigt skön tjej kan jag lova er. Precis som mig älskar hon mulatter, & kan inte tänka sig ett liv med en vit man i framtiden, mulatt & få mulatt barn är det som står på " framtidslistan " för Caitlin. Caitlin har jag inte känt i så många år alls kanske i 3? men känns ändå som hon funnits där för en mycket längre. Hon ställer upp när det väl gäller & älskar konserter och festivaler & resa, precis som jag också älskar. R&B & HIPHOP & Blingbling o snygga mulatter rock the world honey? ;) Kärlek för henne ♥


Pauline/Pau: Är en sjukt underbar tjej, våran lilla "blondin" som nu gått och blivit brunett. Har känt henne längst utav de vännerna jag umgås med idag. I hela 9 år har vi känt varandra och hon e bara allt för rolig, har sina jobbiga fasoner som man blir psyk utav, då hon e "oseriös" och på bushumör. Kan också som Rebecca uttrycker det "vara mycket stökig" När det gäller saker och ting. Drog med henne på Uppsala Reagge Festivalen - 08 ja, inte för reagge är hennes stil på musik, men tror att hon uppskattade det ändå, att springa omkring med folk me dreads. haha ;D
Pauline finns alltid där och lyssnar på en om det behövs. Som jag Rebecca & Pauline alltid känt så är vi Charlies änglar, The power of three och dylikt. Vi har alltid funnits där för varandra. Älskar Pau, skarpt :D ♥


HALLAW ! 8-)



Heeey, har inte så mycket att skriva just nu det ända som kommer upp i mitt huvud är "Money, Friday and Chris Brown" Något sådant liknande =D höhö, man ser ju fram emot det roliga, när allt annat just nu är sjukt tråkigt.
Är så sugen på att flytta och inreda med bara nytt också, det återstår att se vad som händer jag vill som sagt för mycket för att kunna göra allt. Det e dels lite jobbigt. Imorgon e det dags att ta sig i kragen and stay in school. Sedan måste jag höra av mig till lite kontakter angående jobb too =) Btw, så drömde jag en riktig "golddigger" dröm, den var härlig tills jag vaknade & förstod att det inte var på riktigt helt jävla ledsen jag blev. + att jag också var helt kär i drömmen :D hah ^^ helt mysigt! Äsh, dröm e en dröm ..

TAKE CARE , PUSS ! =)

Chris brown vs. Mishon

Som kanske ni där också har trott genom tiderna så är det inte Chris Brown som sjunger låten ; excuse me mama.
Utan det är Mishon men de två gossar har sjukt lika röster därför har just denna låten tillägnats till Chris Brown's låt när man laddar ner hans låtar och söker på excuse me mama. Bara för Mishon inte är lika känd tro? Jag älskar verkligen låten, trodde det var Chris Brown innerligt, kan fan hela låten. Men här har jag video bevis & allt!
DET ÄR INTE CHRIS BROWN VILL SÄGA ;D

Mishon - Excuse me mama


Chris Brown - Excuse me mama "fake version"


Då vet man att den inte kommer spelas, men den e inte så ny heller så skulle säkert heller inte spelats upp om det då hade varit Chris Brown. Men ska bli sjukt kul konsert på fredag FFS :D Älskar konserter ^^ <3
PUSSPUSS!

CHRIS BROWN FREDAG :D

yeees, det ordnade sig Caitlin & hennes mamma e bäst och hjälpte mig här via blocket så hittade vi en för 600kr till mig & det är det värt varenda piss öre för, för jag ville faktiskt gå men nu jävlar blir det av också. Fick lite CP-ryck innan men visst e han inte en utav dem största idolerna jag har men han e grym på att dansa och det han gör " STÅ PLATS " så det e fett mycket värt det :D I LOVE CAITLIN & ULRIKA ni e bäst ♥
Fattar ni att de var slutsålt på ticnet, och jag fick sådan här tur. Alla på blocket var också typ slut eller kostade skjortan typ upp emot 2lax, men nu hittade vi denna LOVE IT ;D
ESTOCHOLMO & HOVET HERE WE COME CHRIIIS BRUUUUN :D



KISSES FOR ALL OF YOU  ♥

FUCK OFF :(

Helvete , Chris Brown helt slutsåld så går det när man bränner upp alla sina pengar på festligheter när man kunde ha köpt biljetter redan vid jul/nyår. ;O fuck vad surt, men han e ändå ingen utav mina största idoler direkt så fuck it. Men jag e skapligt sur nu tänkte köpa ticket på typ onsdag men e man sent ute så e man och vägrar stå utanför och vänta på att någon ska sälja sina. NEVER IN MY LIFE.
No Chris Brown :( SÅ BLIR ATT DRICKA SÖNDER I HELGEN ISTÄLLET , so welcome alcohol in to my life again. inte druckit sen nyårsskiftet men nu, smäller de.


Men har ni extra tickets hör av er snarast!
CIAO!

new week :)

Heeeeelluw, ginatricot - minomin tidigare idag :) bokade tid till att styla om mig nästa vecka på fredagen. Då blir det goodbye long-dark hair & lite kortare & ljusare ;O Blev sedan gång emot Beccs där vi drack kaffe muppade oss, & gick ut med hennes hund där det blev endel skogsbilder som jag ska bjuda på ;D

Beccs & Jag :)      ZOOOOOOOOM   Beccs vovve :)    Leker väl söt eller nått :D


Ego-trippad bild men snart e det goodbye to the hair ;P
men alltså ska ju inte klippa short never in my life.
Älskar långt hår, det e kvinnligt ! ;D


Måste också tillägga att vi var på stan förbi beccs mamma & hennes pappa too :) checkade läget på deras jobb^^
Sedan drog vi emot sveaplan och checkade möbler på EM. Så schysta soffor & allt så man vill bara flytta hemifrån nu ;) men det kommer också vill säga ..

TAKE CARE PUSSSS ♥

Lite pictures ifrån helgen ;

Lite pictures ifrån helgen då jag plåtat valpen & katten och allt möjligt :D haha så jävla gulliga djur ^^ Man blir verkligen sugen på att köpa sig en liten valp, men det e också mycket ansvar så tar det framöver om något år.
Men här bjuder jag iallafall på bilder nedan ;D enjoy it !







Rebecca har varit värsta Nintendo freaket hela helgen
Nintendo Wii - Guitar Hero sen Nintendo DS - Super Mario
snacka om speltorsk ;P haha ^^ så passade ju på att ta bilder här ovan
då hon väl var in action ;D gaah.
TAKE CARE , KISSES ♥

Home again :)

Det har varit så skönt att ta de lugnt i mesta hela helgen med rebecca & varit hund och kattvakt. Men idag kände vi verkligen att vi hade hemlängtan till ens egna dusch, & allt. Så verkligen skönt att vara hemma igen blev duschen direkt till sina hårprodukter (A) ^^ lovely. Sedan jag kom hem har jag bra pratat massa med mamma angående skola & livet. Jag vill lämna Eskilstuna nu :O & så småning om kommer det belive me ;)

Håller på att laga mat nu kyckling & jasmineris & någon sås blir de & antagligen lite sallad. Helt bra söndags mat eller hur? Unna sig något gott en tråkig dag som söndagar e aldrig helt fel ;D grr !! Men övrigt har jag bara haft en oerhört skön helg, kan liksom inte klaga :) Haft de trevligt vill säga.

Hum,dags att införskaffa CHRIS BROWN ticket soon (A) ? :) Är inte helt säker på om jag vill gå och se CB, men det vore oerhört roligt fastän han inte e min STÖRSTA IDOL så diggar jag hans musik väldigt mycket skön r&b helt enkelt. Men vill ju joina Kakie-Flava så det blir nog Chris Brown nästa fredag ;D HALLAW ^^
Hovet <3 älskar jag oerhört mycket så fan, i want to see CB. Time will tell ! ;)




KISS AND HUGS ♥

still in tha hood ;P

Shue,shue ;D hoppas ni hade en trevlig fredags kväll det hade jag, bara massa chillination at mestahood!
precis ätit mig mätt för 2 personer lagade tacos åt mig rebecca & hennes syrras unge så vi har ätit oss helt mätta.
Ralle, Beccs sis unge drog emot bowlinghallen med sina compadres han e trots allt tonåring så ;P
Rebecca städar hans rum, så snäll som hon e och jag sitter här " OVANLIGT ? " njaee ;D haha.
Vi har spelat Guitar Hero hela morgonen som muppar, eller jag har mest tittat på 2 freak som varit helt sålda. Blir allt mer Nintendo Wii framöver ;D " My sims , och resident evil " ska spelas vettni ! ;)

Blir att stanna här en natt till & vara hundvalps-vakt med Rebecca, så vill ni ha tag i mig når ni mig via att ringa till min mobil, kan inte skicka sms tillbaka eller liknande så HAHA ;D CALL ME BITCHES !



Hoppas ni får en lika underbar lördag som jag ska försöka ha nu ^^
PUSSPUSS

Hundvakt in tha hood ;P

 

Vi e hundvakt i mesta-hood (stadsbarn) åt världens sötaste varelse han ser större ut på bild än i verkligheten, men ni ska bara veta hur gullig denna hund Rexi e, man vill ju nästan äta upp honom :D Tror jag snor med han hem imorgon, så kan jag ju gå ut och köra hundtricket ;D HALLAW ^^ då nappar det säkert, because of the dog ;P höhö.
Rebecca & jag såg Bangkok dangerous, men vi var inte så insatta i filmen om man säger så blev kaffepaus,rökpaus och liknade plus att rebecca har setat o spelat Nintendo Ds , i ett ex-antal timmar hon e helt fast i supermario, ska fan köpa ett sådant till henne så hon får ett eget or NAAT ;D Har ätit en stor mängd utav chips och ostbågar så nu kommer man rulla hem imorgon antar jag :P Rebecca o jag har bestämt att de blir gymkort att införskaffas så fort pengarna rullar in. Jag e sjukt dålig på uppdatering tycker jag men vet ju inte vad som ska skrivas.
Har ni något förslag på vad man kan skriva om ? (A) hihi .

Keep , watching my side ;D KISS AND HUGS ^^




Friday and a new weekend ;D

Alla måste ju älska helgen till max? Det kan jag ju inte vara ensam om att göra ? ;D Helg är verkligen underbart ^^
Håller på & fixar håret lite nu, inte för jag ska göra värsta grejen ikväll liksom men vill inte se ut som ett troll när jag ska ta mig härifrån. Ska antagligen emot Mesta outside place of eskilstuna, där Rebecca håller hus :)
Blir väl en chillkväll med film och sådär + att vi då e hundvakt åt en söt liten valp, hennes syrras :) aww ..
 
ENJOY THE EVENING ;D

Ville bara skriva för skrivandets skull här ;D har inte mycket vettigt i huvuvet just nu, ha en trevlig Fredag gott folk
PUSSPUSS ♥

MUSIC <3

What have life been without music? I can't imagine a life without music,seriously!
Faktiskt så vet jag inte vad jag skulle ha gjort utan all dess bra musik som finns i världen? ;O Vore ju katastrof, jag som verkligen älskar musik. Jag har precis tankat ner sjukt bra album & ensamma låtar, & jag bara verkligen ÄLSKAR DET TOO MUCH :D Music makes life better! ;D Så är det helt enkelt, och det kan ingen neka ^^ :)



Tankade ner t.ex dessa album;
Jamie Foxx - Intuition = KÄRLEK FÖR DETTA ALBUM ;D grr ^^ ♥
Beyonce - I Am Sasha Fierce = Hade många låtar sedan innan, men Beyonce e grym ;D
Dj Don Demarco - Sucka 4 Love = ett bland album med sjukt sköna låtar ;D
Sedan tankade jag också ner lite lösa låtar, med min kära akonbacon t.ex. osådära :D

Den här låten e oerhört tung med T-Pain & Jamie Foxx , som också finns med på albumet Intuition ; BLAME IT ( ON THE ALCOHOL )


enjoy the song :D
MUSIC FTW ♥ KISS ñ HUGS BABES OUT THERE ;D




Goddag/Godkväll ;D

Ja, ni tolkar denna tidpunkt på dagen hur ni vill :) antingen är det dag, eller kväll helt enkelt.
Har precis kockat en påse spicy-nudlar jag. Haha så ska sitta & äta dem nu hade jag tänkt, som också är min frukost ;O emellanåt, e jag sämst på äta och ibland är mat min vardag liksom. Eller iofs har jag tryckt i mig en hel chokladkaka hos caitlin som hon köpte med efter sin praktik, så ska ju inte säga att jag inte ätit någonting alls, men nyttigt? Njae inte direkt. Fan måste bort med alla dessa dåliga vanor och köpa träningskort after all. Behöver träning känner jag, känner mig bara ful & gud vet vad just nu.

Kom precis hem från Caitlin, så har gått en bit i denna kyla, jag säger bara WHY SWEDEN WHY ? ;S varför ska det vara så fucking jävla kallt i detta land, vad vill gud med oss? tydligen att vi ska frysa ihjäl till döds 2009. Så alla som bor i Sverige dött ut tills 2010? Ja, något i stil med det tror jag iallafall. Haha ;D så kan man ju överdriva lite också som jag precis gjort ^^ (A). Men jag säger bara fifan, ansiktet fick ta kyl-smällar när man promenerade där ute inte det roligaste om man säger så.

Hoppas alla haft en bra skoldag/arbetsdag/slackerdag där ute, för jag har haft en skön sovdag ;O bad me.
Skäms över mig själv, men vad fan gör man inte? Lägger upp en bild på hetaste hetingen, så updatar jag säkert senare ikväll & då har jag förhoppningsvis något vettigt att skriva .

 PUSS ;D

Helluw ;P

Yes, kanske måste göra ett blogg inlägg iallafall innan jag ska bege mig emot Caitlin.
Vaknade rätt skapligt idag ^^ brorsan var här & var kock ;P Trodde aldrig att han kunde laga mat? Men tydligen, men sen gjorde han en maträtt jag inte ens äter så det var ju en annan femma. Eftersom jag inte äter korv & han gjorde korvstroganoff & stoltserade med hans verk. stackarn ! :/ aja, han fick ju äta sin fina middag iallafall haha! :)

Tog nyss en snabbdusch, spännande va? ;P Har också setat o klickat inne på facebook, förut för att se vad man kan få ut utav den sidan egentligen ? ;P aja, lite fancy e den väl kan jag hålla med om. Menmen..

Nej jag pallar inte blogga mera ska emot Caitlin nu ;D
TJINGELING ^^ <33


Facebook

Jag trodde det aldrig skulle ske faktiskt, men tro det eller ej men jag har skaffat Facebook  gott folk ! ;P
Men jag är aldrig o-anonym när det gäller internet och sådär, så tro inte att jag utger mitt real name, never. ;D
Jag är anonym och använder mig utav min drömmans efternamn "Williams" mer än så utger jag inte här.
FIND ME ;D ? & varför jag inte använder mig utav mitt real name, är bara för att det finns psykopater där ute, som jag tycker inte borde ha mina personliga uppgifter, och det e ett smart drag utav mig :D 

 

Så nu joinar jag alla facebook-freak där ute, men det är ändå skapligt bra man kan få tag i vem man vill där ute nästan, ja förutom dem som inte har facebook då (A) ;D höhö, jag var fan en utav dem nyligen? Men shit the same, får se hur länge det här med facebook i mitt liv varar, laddade upp lite pics osv & blev vänner med mina närmaste vänner. Det får räcka för stunden ;D

PUSSPUSS / the night girl ^^

THE GURU ;D

Haha, fick mig nog ett gott skratt i detta vinterrusk denna kväll iallafall. :) Mamma, sade åt mig att komma emot tv:n och joina henne 21.00 när hon skulle se The Guru. Bara för sjukt rolig film alltså! Kanske jag som har dålig humor? Eller bara haft för tråkigt för länge ? , haha skrattade så jag grät emellanåt alltså ^^ Helt galet sjukt film, men man fick iallafall sig ett gott skratt , och hur bra är inte det? ;D 

Haft så sjukt boring the whole day, så behövdes en rolig film att se & det hjälpte faktiskt.. =)
Förresten så tankade jag Desperate Housewives tidigare idag. Så jag såg två avnsitt tidigare denna kväll utav det. Helt fruktansvärt bra så jag knappt kan vänta tills de nästa avnsitten kommer ut, ÄLSKAR VERKLIGEN DET :D Så bra så det inte är sant, grr ;D att man kan vara så fast för serier e egentligen rätt sjukt menmen that's life, tittar siffrorna för DHW lär ju iallafall inte vara låga världen över om man säger så, alla vill ju se Desperata hemma fruar ;D höhö.. Nog om detta..

Helt enkelt så blev min kväll helt softination med mycket skratt med min mami ^^
THE GURU, gjorde kvällen ^^  ;P



TAKE CARE , kära läsare ;D ♥
PUSSPUSS

Deep Side / Git Fresh



Kom & tänka på Deep side och deras låt Booty music. Den lyssnade jag skapligt mycket på förut kan jag säga er , kanske så den blev lite too much "uttjatad" men så kan det gå .. ;D Så gick in och började läsa lite om just dessa 4 killar/män. Från Deep side har det bytt namn till Git Fresh, haha undra varför ? Men jag tyckte nog Deep Side var lite mer fancy-name. ärsh, vill också tillägna er just booty music, den e skön fan ;D





Desperate Housewives

Tog mig i akt att checka om det kommit nya avsnitt av just DHW, och det hade det allt gjort ;D
Så två nya avsnitt på ingång nu ^^ blir att checka på det de närmaste timmarna.
I LOVE DESPERATE HOUSEWIVES ALOT ;D



Heey you ;)

I was not in school today, för det orkade jag inte. Jag är helt ärlig men jag måste nog söka upp läkare jag sover mer än någon annan i världen känns det som. Jag sover både för sånna som har vanligt dygnsrytm och för sådanna som t.ex. jobbar natt, är inte det lite wierd?
Tittade emot köksbordet nyss där låg ett brev från min bror "tänkte det var på tiden"
innehållet var kortfattat, men om jag vore han skulle jag nog också ha fattat det kort. Han hade ritat en glad sol och typ en lilja :'(

Han skrev också "Errare Humanum Est" = Att Fela Är Mänskligt. Ja, visst är det mänskligt att göra snesteg men tyckte ändå det här var droppen. Blev ändå ledsen utav att läsa brevet, why why why ? Är det ända som får mig i tanken. Jag som alltid har sett upp till min bror som om han vore ens idol, och nu sjunk han långt ner till botten.
Jag, blir så jävla förbannad och ledsen på samma gång så vet inte riktigt vart jag kommer ha honom resten utav livet.

Måste också påpeka att, jag e skapligt trött på vädret kanske det som gör att jag e en överdriven slacker? Jag kan sova 24 timmar säkert, de skulle inte förvåna mig haha ;O Jag e då en riktig latmask.

TAKE CARE OUT THERE ;) <3

LIPSTICK JUNGLE

Tog fel på dag och allting idag, trodde det var Top Model men det e ju inte onsdag direkt ? ;O hah trög man får vara då (A) ^^ Men börjar dock en ny serie idag " Lipstick jungle " låter intressant, så det ska jag se 21.00 på TV3 :) Verkar vara en sevärd serie iallafall. så why not ? Ger det en chans.



PUSS

Monday again ;O and a new week.

Hallaauuuw 8-] Hoppas det e bra med er där ute, efter första dagen i den nya veckan. Med mig e det helt okej, men så jävla lat & trött idag så det e sjukt bara. Men det e smällar man får ta ;O Det här vädret gör mig så jävla trött så det inte är sant. Man vill inte ens sätta sin fot utomhus liksom, vill bara vara som en björn och gå i ide, tills sommaren. Kanske man ska ta o göra? men vad får man ut utav det ? ( NADA )
Nej, hade tänkt hoppa in i ett varmt bad nu eller en skön dusch, det behövs känner jag :) det e så fruktansvärt kallt här. BTW, Älskar verkligen Tyra på en bild som jag ska ladda upp här nedan, hennes hårfärg dödar verkligen ;O raff raff ^^ blir något liknande i mitt hår framöver . BEAUTIFUL TYRA ;O



TAKE CARE OUT THERE KISSES ;D ♥

Tierd



Helt trött idag, så blir emot tv:n redan nu sedan sängen. Att vända på dygnet hela tiden fram och tillbaka tar verkligen på ens krafter kan jag säga. Hoppas det är något bra på tv:n som kan underhålla mig såhär dags.
Back to ginatricot imorgon, för att slavarbeta lite 8-) hah ^^ praktik vill säga. Hoppas alla haft en trevlig helg där ute och en trevlig, skön söndag framför allt =) PUSSPUSS / the girl with the blogg ^^  ♥

Twilight

Tog mig tid att tanka ner Twilight som är så omtalad, världen över. Fick den på 5 minuter så tog mig då också tiden att se på den. Jag hade lite svårt att förstå slutet på filmen men annars var den ju sjukt bra :D fyfan, vilken vacker film alltså man visste inte om man skulle le eller gråta emellanåt för det var så vackert (A) ooh ,  :) .





Så för er som inte har sett den på bio eller har tankat den, så tycker jag att ni måste se den.
Hur vacker film som helst " WOULD YOU DIE FOR LOVE " det säger sig själv att den verkar bra ;)

the nightchild is awake again

Hejsan, ja man kan nog säga att jag e en nattmänniska jag skulle passa finemang för att jobba natt vill jag säga er.
Vaknade upp för cirka en timme sen så då kan man iallafall snacka om att jag har sovit, la mig runt 9 halv 10 imorse så har fått min sömn. Helt ont i ryggen för jag har sovit helt skumt, men annars ÄLSKAR JAG ATT SOVA ! Det e så himla underbart kan jag lova :D & vem tycker inte att det e skönt att sova?

Allt känns så segt när man vaknar upp och det redan är kolsvart ute, men vad ska man göra? Har bara mig själv att skylla :) Jag klagar ändå inte så mycket. Senare blir de nog allt att träffa en kär vän ;D återstår att se. Praktik imorgon på Gina Tricot iaf, var längesen nu så är på tiden att komma tillbaka efter jullovet och allt.

Gör bara en liten update nu har inte så mycket att säga er, mer än att sova e chillination ;)
PUSSPUSSPUSS


GODMORGON VS. GODNATT

Nu ska jag fanimig ta mig i kragen och gå emot sängen, jag e ju bara too much klockan e snart 9 och jag har inte lagt mig än ;P hihi ^^ lite busig e jag too ! (A) men senare denna månad blir de frissan vettni, så fort jag får pesetas igen. Då blir de emot ljusare nyanser ska ni se. Hittade en gammal bild där jag hade en väldigt fin hårfärg ;D som jag diggade skarpt ^^ men de jag gör hos frissan, får ni se när det e klart har planer vettni ;D

Här, den var fan flashig - gold digga - gold hair ^^



men helt enkelt så återstår det att se hur de blir framöver i mitt hår.
Nu ska jag sova så GODMORGON ELLER GODNATT !
PUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSS

Morning and still awake.

Caitlin om du läser det här, så måste du förstå att jag inte hunnit svara på hela natten fastän jag varit vaken & inte kunnat ringa upp dig heller tyvärr. Ledsen men så ligger det till hoppas du haft det fancy i sthlm ;D & inte supit skallen din i bitar.
Hittade en bild på min dator när jag tittar på bilder där jag leker kvinna eller dylikt i H&M's provrum, en stan/tunapark dag i höstas med Caitlin & Rebecca watch this out ;



kvinnlig värre leker jag här, hum jag säger som Britney sade i en gammal låt ; Im not a girl not yet a woman!
 Höhö, inte trött heller drack nog för mycket kaffe hos Rebecca tidigare igår natt? (A) ^^ eller nu i natt vill säga, farao kommer sova bort hela söndagen men ska träffa en kär vän också så fuck sleep ! :D får sova när jag umgås ^^ (roligt umgänge) haha. PUSSPUSS ;D

NATT MÄNNISKA 8-)

Lyssnar på Akon & tittar på bilder på kändisar på google och hittade den här oerhört söta bilden så nu vill man ha en fast partner och en liten knodd ;D



Nejdå, men mycket vacker bild var detta, och jag älskar Nicole Richie's utseende hon e vacker pingla!
Ge mig lite snygghet va ? ;)

KÄRLEKEN <3



PUSS PÅ PHARRELL SOM E THE HOTTEST ONE ;)

KVÄLLENS LÅT TILLÄGNAD ÅT ER ;)

Tinchy Stryder ft Taio Cruz - Take me back ,
hur bra låt som helst ;D lyssna & CHILLOUT'A



KISSES

wayne wonder

wayne wonder har bara för underbar röst & sjukt sköna låtar ;D
You, är en låt som e helt bra & mycket fin ;D




enjoy the sound ;D PEACE AND LOVE MAH BABES

shue ;)

Hoppas allt e finemang med er där ute, för med mig är det bara bra. Tänkte berätta lite om gårdagen då vi firade BÄSTA REBECCA'S 19 års dag. Jag & hon lagade en maträtt vi hittade på arla.se ( kinesisk kyckling ) Spicy Hot liknande mat om ni vet ? (A) ^^ Blev helt okej fastän om risen blev åt helvete så uppskattade alla andra 8 tjejer maten iallafall, jag och Rebecca tyckte väl också den dög då det faktiskt var ganska så gott :) Kyckling med Cashewnötter, o sånt där göttgött ;D " Kockar Next ? " haha :D

Nej men sedan gjorde Rebecca & jag bål också utav vitt vin, med sprite i den ena och hallonsoda i den andra med massa frukter/bär blåbär, björnbär, hallon & jordgubbar det uppskattades nog mest! :D helt gott ^^
Så vi alla girls, Jag , Rebecca Pauline Carro Emelie Amanda Gussi Anna Daniela & Caitlin. Umgicks och hade girltalk & satt o drack bål och åt fruits. Helt trevlig kväll blev det iallafall med dem käraste vännerna man har :) & fina presenter fick ju Rebecca såklart utav oss ;D Jag & mitt team som köpte, hade köpt heta underkläder som jag visste att Beccs ville ha. Tänkte köpt en parfym men den var slut överallt, och jag visste att hon ville ha den, så letade sönder hela stan häromdagen men den var slut precis överallt, skumt? Så populär :P jaja, hel trevlig kväll blev det iallafall.

Sedan drog Jag, Rebecca, Pau, Emelie & Carro vidare till annat place. Men där blev jag, pau & beccs inte långvariga då det verkligen sög stor-dolme haha ;P Så vi drog oss hemmåt, pauline sov hos mig & mitt i natten käkade vi semlor & så hah ^^ moffination.

Ville bara köra en update pga, jag inte satt vid datorn någonting igår :) & hoppas ni får en trevlig lördag där ute, jag skulle egentligen till sthlm men bangar ur nu så, blir att hitta på annat & vet redan vad ikväll !
PUSSPUSS

a long day

Hejsan mina kära läsare.
Det här har varit en lång, lång dag kan jag lova er. Inte för att min skoldag var skapligt lång eftersom jag hade inställd engelska osv, men övrigt har den blivit lång kan jag säga er, men ändå helt nice. :)
Varit på en äventyr runda med Caitlin på stan där man stötte på blandannat, Daniela & Robert på Mac Donalds där vi drog lite burgers & snackade en massa gojja. ;D Sedan blev de en runda för att hitta lite stuffs (A) to our babygirl rebecca som fyllt år. ;) Vet att hon ändå inte läser bloggen så ofta så, hon ser inte detta :) Blev, iallafall en långlång stan(dag) trodde de skulle ta en halvtimme - timme men vi blev nog kvar där ett ex antal timmar kan jag lova er.
Men trevligt var det ju alltid då man hade trevligt umgänge runt sig. Efter stan drog jag & Caitlin hit till mig för att bara umgås osådära hon som köpte sig en almanacka på gallerix satte sig o började skriva. Medans hon gjorde det skrev jag kort och satte på reagge skiva o dansade haha ! :D Sen hade vi så mycket att snacka om så det blev allt från himmel till jord kan jag lova er.

Mitt i allt kom jag och tänka på Momo (Mohamed) från Tunisien. En kille vi lärde känna där nere som jag hållit kontakten med via msn, och telefon emellanåt. Men hade inte hört något utav han på flera flera veckor, inte 1 månad typ? Tyckte det var konstigt då han brukar vara inne på msn ofta annars. & han ringde igår när jag var i skolan men hann dock inte svara.

Så jag tog upp hem telefonen sket i vad taxan blir, kosta vad det kosta vill & ringde upp honom.
Han berättade att han legat på sjukhus 20 dagar efter en motorcykel olycka där i Tunisien. & fatta där åker man inte med hjälmar osv, och en galning som han lär väl ha kört snabbt. Han var nära till att dö till och med berättade han, mitt hjärta började dunka i hundra visste inte vad jag skulle säga mer än, att bra att han e i livet och sådär. Han berättade också att han knappt kan prata så bra, eftersom han fått en skallskada. Blev helt illa till mods. Tur att jag ringde han. & sedan berättade han också att han ringt mig igår ( for the spirit ) ? alltså för en räddning för sig själv för han inte dog, för att säga att han lever. Så himla gullig så tillägnar en bild på våran Tunisia-homie här nedan, och sing halelulja för att han e i livet, för inom snar framtid gör jag & caitlin en come back till tunisien. =D



PUSSPUSS på alla där ute <3




efter pharrell..

Kommer det många godbitar i snygghets-skalan det kan jag allt säga er.
Men mannen i mitt liv efter Pharrell är nog faktiskt Ziggi him self. <3




Hans musik gör mig helt galen + att han har good looking ;D får jag inte pharrell, får väl någon hämta ziggi åt mig? Vem är villig att göra mig den tjänsten ? (A) :D snälla ^^ HAHA .
Nu blir de duschen, sedan sussa kudde school har börjat igen som sagt. ( ingen natt människa , vill säga mera )
försöker iallafall så gott jag kan, att vända dygn nu. e svin trött too just nu.
TJAARÅÅ ;D

BASED ON A TRUE STORY

Yes, det är exakt vad THE EXPRESS är, och diggar ni verkligehetsbaserade filmer utav dess slag som kanske just amerikansk fotbolls film? Så tycker jag lätt att den här filmen är någonting för dig ! ;D
Jag älskar att titta på grabbar på film som sportar, det e så himla maffigt att folk kan vara så duktiga i olika sporter & inte heller fel att se grabbs kämpa för någonting för engångs skull,springa över hela planen och kämpa för sitt lag ;) helt jävla nice ^^  I verkligheten är det också nice och se er grabbar göra någonting, inom sport som tävlingar eller matcher och sådär. Ni killar där ute som sportar stå på er & fortsätt som ni gör vare sig om det är boxning eller t.ex fotboll ! :D

Sitter & glor på den här filmen nu, stoppade för att just göra det här inlägget about that movie.
Tanka den, DET ÄR ETT MÅSTE så jävla bra film så det är sjukt & verklighetsbaserad också hur bra är inte det från en skala 0 - 10 ? :D Tror nog ni flesta där ute skulle digga den här sorterns film vare sig du är gammal eller ung, varför inte chansa och just ladda ner den ? ;D



Ja helt enkelt är det värt det kan jag lova er! Och inom kort kommer Beccs hit också hon kommer över för att glo på top model med mig ^^ höhö! så får väl glo klart på denna ( true story movie ) efter.
take care där ute, promise me (A) ? :D

PUSSPUSS :D


Back in school

Vaknade mitt i natten bara någon/några timmar efter jag somnat. 2.38 var klockan då jag vaknade upp & trodde det var dags för skola. Inte för jag kände mig manad för att gå till skolan direkt, men var mycket medveten om att den började idag igen så det var bara tanken att " jag ska upp". Fick sjuk host attack då jag vaknade tryckte i mig en halstablett och somnade sedan om igen ( att jag gjorde det var ett under , tog ett tag ).
Nästa gång jag vaknade upp var det dags på riktigt 5.15 var klockan då jag skulle upp. Men trots att jag sov sjukt dåligt i natt kom jag upp, pigg & allert? Säkert mina nattvanor som gjorde att jag inte tog det så hårt, att gå upp efter 5 på morgonen vill säga.

Gick upp gjorde kaffe för att verkligen " VAKNA TILL LIV " , sedan som alla vanliga mornar när det e skola fixade & trixade jag. Sedan var det dags att bege sig emot tåg stationen. Väl inne på stationen fick jag glatt bemötande utav alexandra och bella " ska du till skolan " hum, ja ? varför skulle jag inte liksom höhöh ;P Men helt sjukt köpte tickets osv, sen var tåget inställd. Jobbigt värre så skulle ersättas med en buss. Mötte upp Cissi sedan var det bara att bege sig emot bussen. Seg , men ändå vild busstrip längst bak i bussen ;D tillslut kom vi fram till västerås.

Och nu sitter jag här, vill säga in school. Känns så tråkigt men jag måste ju, har inget annat val.
Engelska om en kvart, bara läsa bok ? i hope so pallar inte med att plugga på en massa skit är inte taggad för plugg vill säga. Har redan redovisat " design arbete " idag, det tog nog på krafterna.
Blir en stan runda här i västerås med cissi då vi slutat, så home again later. Ni når mig på telefonen mina älskade änglar ;D & förresten så väntar jag med att läsa mail tills jag kommer hem kanske fått något angående "MALTA"

TAKE CARE NU ENGLISH SOON ;O
PUSS


Malta next? ;S

Jag som sagt sökte olika slags jobb idag i Sthlm & ett på Malta. Fick svar snabbare än jag han skicka mitt CV fyfan angående ( Malta jobbet ) ; Att jag låter intressant och att hon ( bossen ) e ledig tills den 7 januari vill säga tills imorgon, hon skrev hem ifrån nu men hon skulle höra av sig imorgon mer angående allt till mig.
Tänk så får jag jobb ?  ;O och inte vart som helst utan i MALTA ! Då lämnar jag er alla här hemma e de lugnt eller? ;D haha^^ who care not me ;) Ni måste ju tänka på min future också (A) , jag kommer ju på besök & ni får besöka mig for sure. ;D Lite nice om man skulle få jobbet, tar sabbat år, jobbar utomlands med en hyra betald,och tjänar cash lite mer än chill huh? :) Hoppas på det bästa svaret, längtar tills hon hör av sig så vi kan prata mera.

Man ska ju inte hoppas på för mycket men helt enkelt så får vi se vad jag får för svar ;D återkommer med vad som sägs senare, om inte annat lär ni märka om jag e kvar i sverige eller om jag e gone framöver. ;D haha ^^ trodde jag inte skulle få svar så snabbt, men angående utomlands jobb gick det bara på någon timme. Underbart.

 

Top model, var sjukt bra denna säsong verkar bli riktigt nice så ska väl börja följa det. Fastän det är överskattat till max som mycket annat så är det iallafall värt att glo på när man har tråkigt. Tänkte också säga att ikväll måste jag försöka trycka mig emot sängen & verkligen försöka sova, för måste upp 5-6 imorgon bitti. School liksom :/
Menmen, alla måste ju göra sitt.

Förresten så kanske många där ute tycker jag är en ung och dum ungdom som inte vet ett skit , om vad jag gör? men grejen e den jag tar egna insiativ, vill inte leva på mammsen tills jag blir 30 liksom ;D och det ska jag visa er.

PUSS & GODNATT :)

CONGRATZ BABY 19 YEARS OLD ;)

Glömde göra ett blogg inlägg & ens nämna att min darling fyller 19 år today ^^
la bara ut bild på henne på bilddagboken & grattade kvinnan via sms redan i natt.

Rebecca min älskade vän som också är som en syster sedan vi var yngre fyller faktiskt år idag vettni !
Så stort grattis för henne . Fan vi blir bara äldre & äldre snart kommer rynkorna sakta men säkert ;O skämt åt sido.



Jobbsökande - Stockholm

Ja, nu är jag en jobbsökande tjej på 18 år snart 19 som ändå har mycket arbetslivserfarenheter då jag både jobbat i Sverige och utomlands. Blev medlem på monster.se sjukt bra sida om man söker jobb i typ sthlm eller utomlands, har sökt till en hel del nu, men svar är en annan femma om man får eller inte. Jag hoppas på det bästa.
Sökte till rätt höga grejer också, kanske inte så bra då jag inte e färdig utbildad men man kan ju alltid chansa, man lever trots allt bara en gång så. Sedan får man utbildning på plats till de ställen jag sökte så bättre än så kan det ju inte bli ;D Sökte också till något online jobb, i malta som " kontor nisse " haha, lite grymt om man skulle få det, då säger jag ju liksom CIAO SWEDEN direkt ;)



Nej, ville bara säga det nu har jag dragit mig i kragen och tiden vill visa, STOCKHOLM JAG E REDO ATT KOMMA.


Top model / Stockholm

Wuhu, om inte blogg.se fanns så skulle jag inte sett att Top Model 11 börjar idag ^^ fett nice, då ska jag sitta limmad vid dum burken vid 20.00 tiden ikväll, det kan jag gott lova er ;D



Tänkte också nämna att det kanske bli en flytt för min del inom kort.
Och vet ni vart jag ska flytta då ? ;D huvudstaden och kärleken " STOCKHOLM " Blir jobb sökning i mängder nu, vill jag lova er och blir det så att man skulle få ett jobb där blir det en flytt. Men ska inte bo själv har en room-mate jag ska flytta ihop med isåfall. Tänkte om jag verkligen är så skoltrött så kanske jag måste ta det där sabbats-år eller lika gärna hoppa av. Men man vill ju ha en utbildning, men kanske flyttar & pendlar 1 timme varje morgon? Kanske är värt det jag kommer ju ifrån Eskilstuna :D HURRA HURRA ^^



Hoppas på det bästa nu och håller tummarna för mig själv , jag måste lämna denna skithåla
and i will ;) ♥

ALOHA SENORITA & SEÑORS!

Hoppas det e finemang med er där ute & att den kalla kylan inte gjort er sjuka som den gjort emot mig.
Är still sick  och det känns ju inte så underbart direkt om man säger så. Men jag e stark och står på mig, snart frisknar man nog till ska ni se. För man kan ju inte vara sjuk hur länge som helst? Men undrar vad det är för virus,influensa-skit Annie smittat mig med. Eftersom hon umgicks bara med oss & hon blev sjuk helt plötsligt? Humm.. Jaja, jag gråter inte för detta.

Fick nyss en bild på msn utav Alexandra en tjej i min klass. Som hon hade hittat på någons bilddagbok, sen jag var ute och åt härom veckan, haha ;P med Cidern i högsta hugg ^^ ser mycket påverkad ut på denna bild också, men ni ska veta att det var jag verkligen inte. ser bara lite halv beng ut ändå ;O

Nej nu hade jag tänkt laga till någonting att äta, och kanske tänka på att börja dra mig emot ett solarium senare om jag orkar vill säga. Men kanske inte det bästa att sola när man e sjukling? :/ Har gjort det förr, har blivit helt dåsig då.
Men time will tell, och vill också säga att jag inte ser framemot morgon dagen BACK TO HELL ( school ) men måste man så måste man.. :(

TAKE CARE PUSSPUSS


Ali B feat. Akon - ghetto remix / Ali B feat. Ziggi - Till Morning

Ali B , är ganska så "B" om man säger så därför passar ju ALI " B " namnet väldigt bra på honom.
Men han har gjort sköna låtar tillsammans med Både älskade Ziggi & kära Akon ;D



Så jävla skön låt kan lyssna på den om och om igen, Ziggi gör ju hela låten nice, TILL MORNING ;D gaah ^^


T.I.- My Life

GRYM LÅT ;) inte den med Rihanna , värt att lyssna på ;D
enjoy the sounds ^^


Filmkväll

yes, det är exakt det jag haft med mig själv "filmkväll" :( stackars mig, hah ^^ men skulle heller inte vilja ha någon här nu när jag mår dåligt, för ingen risk att jag vill smitta någon i min omgivning, never! så dum e jag inte :)
såg faktiskt en old movie, som jag laddade ner igår ( Minis first time ) . Helt sjuk film där en ungdomstjej (dotter)  förför sin mammas man, "styvpappan" och de mördar mamman tillsammans & lever ett liv ihop med glans & poliser i hälarna. Helt sjuk film ;P Men, den var iallafall ett bra tidsfördriv vill jag lova! Bättre än att ligga i sängen som en död strandad val. Här nedan har jag omslaget till filmen, tanka den om du som sagt har det tråkigt en kväll någon gång, dock är den ifrån 2006 men what a fuck , who care?




Gjorde också nyss små kinesiska-vårrullar, alltså så jävla sjukt goda ;D förstår mig inte på dem riktigt. De e otroligt nice om man e lite små sugen på något gott, Spännande att veta va ? (A) höhö.
Tänkte se en annan film, nu inom kort men innan dess ska jag köra "röja-flaggor" med timmy på msn hade jag tänkt & snacka loss lite med allt folk som skriver med mig. Min hals kliar också sönder så blir väl att göra Te härnäst.

TAKE CARE PUSS <3

MY SELF

Återigen en bild ifrån nyårs kvällen , leker jag söt eller liknande här?
tyckte bilder var mycket roligt iallafall & jag bjuder mer än gärna på den ^^


Tankar & en massa ord

Läste precis på msn's första sida där jag såg att John Travolta och Kelly Prestons son Jett hade avlidit bara 16 år gammal på deras semester i Bahamas för några dagar sedan, deras semester blev mer annat än fin en riktig mardröm.
Han hade dött utav ett slaganfall & ramlat i badrummet. Han led också utav Kawasakis syndrom, som är en sjukdom som kan orsaka hjärtproblem. Hur hemskt är det inte, han var ju bara barnet? :(
Förstå hur John & kelly mår nu. De måste må psykiskt dåligt utav att ha mist deras son.
Skulle aldrig kunna tänka mig tanken utav att mista mitt egna barn. Hur hemskt skulle det inte vara? Något man skapat bara försvinner innan en själv, nej urs & fy för bara tanken. :( Tråkigt det som hänt, & så himla söt Jett var.



Tänkte också berätta att jag som vanligt gick o la mig i morse & vaknade faktiskt 18.00 denna kväll ;O helt sjukt att jag kan sova så länge, måste bara vara för att jag e sjuk & mår skit annars brukar jag ju inte sova så mycket.
Okey, att vakna 13-14 det e annat men 18.00 njae, little too late mabye ? ;D okey, erkänner att jag vaknat upp lite då & då under dagen, samtal har man fått & dylikt men helt gick jag inte upp förän klockan 6. Då gick jag upp & lagade mat. och alldeles nyss kom jag ut ur duschen så himla skönt, det behövdes verkligen nu när man mår så här ett varmt dusch/bad.

Helt underbart, känner mig genast mycket fräschare.

Kom också på tanken, om att jag har en motanmälan på mig utav min egna bror som är 8 år äldre än mig, hur sjukt är inte det? "självförsvar" finns det något som kallas eller ( hjälpa dem svagare ) med mina egna ord. Men hur tänker gossen? Det är inte det jag förstår. Tycker allt bara är så jävla synd & tycker allt borde vara ogjort, men hänt e hänt och jag kan inte dra tillbaka tiden, måste tänka frammåt istället det där var the last year, nu är det 09 och det menas " NYTT ÅR NYA TAG " . Men sjukt patetiskt med en s.k.a motanmälan det är iallafall vad jag tycker.
Nu kanske inte ni alla vet vad som hänt och såvidare och är ni väldigt nyfikna får vi väl ha en frågestund på min blogg?
Så svarar jag så gott jag kan om jag orkar, beroende på vad ni har i kikaren & undrar över.

Har tänkt mycket sedan jag gick upp, tänkte också på " killar & män " , till alla av det manliga könet vill jag säga ;
ER FINNS DET GOTT OM, MEN NI SPECIELLA FINNS DET FÅ UTAV & DET SKA NI TA VARA PÅ NI SOM VET MED ER ATT NI ÄR DET. MÅNGA UTAV ER ÄR LIKADANA RIKTIGA SKITSTÖVLAR MAN LIKA GÄRNA KAN KASTA I SJÖN VILL SÄGA. JAG KAN LÄSA DET FLESTA INNAN & UTAN, JAG HAR LÄRT MIG MED TIDEN & JAG HITTAR ALLTID EN MASSA FEL ÖVERALLT. VART FINNS DEN RÄTTA? COME TO ME BABY ;D

Nej, nu orkar jag inte vara ditt tidsfördriv men älskar att du läser ända hit! :)
Men vet ni vad? Börja kommentera mera ffs ^^ vill veta vilka som läser min blogg!

PUSSPUSS


Night - child

Ni som brukar läsa min blogg ofta, vet vid det här laget att jag är världens - natt människa visst ? :)
And i love it! Men snart börjar skolan igen så måste försöka vända tillbaka min fucked up dygnsrythm.
Men hur ska jag kunna göra det, har ni några förslag?
Jag kan verkligen inte vakna early morning, eller lägga mig tidig kväll så funkar det inte för mig.
Ställer jag klockan trycker jag ändå av den på morgonen då den ringer, så vad ska jag ta mig till? Ärsh, får försöka vända tillbaka den imorgon för ska träffa kära Kakie-Flava  ( Caitlin ) som jag inte träffat på ett jävla bra tag ,ska bli oerhört fun, hon ska komma hit fastän jag e sjuk så Caitlin det e på egen risk det vet du va ;) ?

Nej, nu ska jag glo på Shottas hade jag tänkt^^ & tillägnar er en annan bild på mig denna gång. Skelögd, onykter ? från nyår iallafall , höhöh ;D Bara en massa fuling bilder, and i like it hahaha ! :D



Sov så sött alla där ute , & antar att alla redan sover nästan ? ;O
PUSS

Helluuuw ;)

Jag har fruktansvärt tråkigt, så håller på att tanka Shottas, Quinceañera, Minis first time & "Animal"  som e första filmen till prison block eller kanske samma rulle vad vet jag? Så blir en natt utav lite filmgluttande.
Sedan håller jag också på att checka på gamla bilder på min data, hittade en oerhört sexig bild på mig så, vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att skratta åt mig själv ^^

HJÄLP ;O  Grod-pensionär-face.



Ja, jag bjuder iallafall på mina lite mer " osexiga bilder " som inte ni tjejer där ute skulle göra ;D höhö !Skratta lite nu då gott folk. Ni vet väl att ett gott skratt tydligen ska förlänga livet? HAHA :D ässssh ^^ jag e helt knas just denna natt, så TJINGELING ^^ Natti natt på er turturduvor.

sunday and still sick.

Ohoo, jag tycker verkligen det e jobbigt att vara sjuk. Halsen kliar verkligen sönder på mig och jag dricker en massa te i mängder & äter apelsiner o massa frukt hela hela tiden, för de lär ju hjälpa med mycket vitaminer eller hur? :)
och alvedonen tycks ha blivit ens bästa vän, men det verkar inte heller hjälpa mig.
Nej, som sagt att vara sjuk är ingen dans på rosor, men det e något vi alla måste vara med om någon gång här i livet. Eller rättare sagt ett ex-antal gånger här i livet. Men inte undra på att vi blir sjuka i alla dessa minus grader, jävla Sverige vill att vi ska dö ut, i influenser hit & dit. Vädret suger rejält. :(

Men har fått en massa groteska bilder ifrån nyår, inget jag helst vill visa upp då jag ser ut som en skräcködla. Men tillägnar er ändå en viss del utav alla dess bilder. Kul att skratta åt iallafall & jag bjuder gärna på mig själv emellanåt  ^^ here it comes ;)





Haha där var endel ;D  ~ full - fullare - fullast ~ me and my friends.
PUSSPUSS trevlig söndag och hoppas ni haft en underbar helg <3

Saturday night

Sådan oerhört skön helg utan alkohol i ens närhet på hela helgen, startat upp 09 som nykterist ;D
Okej, det varar nog dock inte länge det e ändå inget löfte, har bara inte känt för att festa denna helg. På nyår var de festligheter så det heter duga så det räcker för ett tag, tyckte dock nyår var fruktansvärt roligt! :)

Är ju som sagt sjuk också eller börjar på att bli väldigt sjuk antar jag? Min hals e keffination som jag skrev i inlägget innan, så äter sönder mig själv på halstabletter och alvedon. Men blev iallafall en skön lördag med filmtittande det här ;) Har sett massa andra bilder från nyår nu som lite kompisar tagit så kommer med mer bilder från nyår så småning om då jag fått dem, finns oerhört roliga då man var mer DRUNK ! :D haha ^^

Take Care And Sleep Well ^^ Kisses


~ sjukling ~

Helluw, kära med människor!

Vaknade upp för 2 timmar sen 17.00 tänkte " SHIT VAD E KLOCKAN " tittade ut genom fönstret där jag såg att de var fullt utav snö, tänkte bara DAMN WHY? :( Kunde heller knappt andas & när jag väl skulle prata med mamma när jag kommit upp gick det inte. Helt krasslig & snacka det kan jag knappt alls göra.
Lite bättre nu efter att ha varit uppe 2 timmar, men ändå helt jobbigt kliar sönder i min hals så fruktansvärt irriterande & jobbigt. När det här ändå e ens sista helg innan skolan börjar igen, så jävlas gud med en på hög nivå! :(
Varför sjuk nu för? Det är rena rama besväret kan jag lova er.
Jag vill liksom hitta på något the last weekend, ni förstår mig väl? Är verkligen glad för eran skull ni där ute som är friska ni har det allt bra ;) & ni andra sjuka medmänniskor där ute, säger jag bara KRYA PÅ ER till.

Detta blir en lördag, at my homeplace om jag ens sätter min fot utanför dörren lär jag väl bli ännu sjukare. Så nejtack!
Annie om du läser detta inlägg så säger jag bara det att ; the fever coming up next. du gjorde mig sjuk :( haha ^^ nejdå, min tur var det väl helt enkelt nu.

Ha en trevlig lördag allesammans PUSSPUSS / från sjuka mig

Friday ;D

yes, vet inte ens själv varför jag gör en flirtgubbe efter " friday " min dag e helt seg, eller rättare sagt kväll.
såg nyss skräck/thrillern 100 feet , sjukaste filmen så inte så sevärd direkt. Har också ätit ihjäl mig både på mat som mamma lagade & chips under filmens gång. Vill göra någonting sista helgen på lovet har endel val att göra.
Dra på festligheter, eller filmnight? Det visar sig efter jag tagit en snabb dusch vad jag väljer att göra & vart jag kommer sätta min fot ikväll.  Om jag inte bara blir hemma annars vill säga men de tror jag dock inte. Var bara hemma igår hela dagen/kvällen som en bakfull latmask så nej, fifan denna fredag ska nog bli roligare än så.

Men börjar må sämre & sämre, och min rygg dödar har feta ryggproblemen och e 18 känner mig som en pensionär kanske dags att söka upp läkare? För någonting e fel , säkert rygg kotorna som korsat varandra eller liknande.

Nu ska jag dra mig in emot duschen gott folk ;D
TREVLIG FREDAGS KVÄLL PUSSPUSS !!

Hello ladies and gentlemans

Kom precis hem efter att ha varit med mami & lämnat av Annie vid tåg stationen. Eftersom hon skulle dra sig hemmåt emot Kalmar today. Roligt att ha haft Annie här i cirka en veckas tid, hon blev som en familjemedlem som en syster alltså. Har dragit med henne på det ena & de andra när hon varit här, hoppas det uppskattas. Har också visat henne hurdan slacker jag e & nattmänniska, men där var vi skapligt lika vill jag säga er ;D Så det tror jag inte gjorde så mycket.
Chris jag & Annie har haft de roligt, roligast igår vi var helt flummiga allihopa & helt bakis. Sånt e livet när man festat loss för hårt under nyårs natten / nyårsdagens morgon . ;D höhö ^^

Efter vi lämnat av Annie vid stationen drog jag o mamma oss emot affären, shoppade inför helgen en massa gott o sånt :D Så jag kanske går i ide nu pga det e så kallt ute? & matar mig själv med en hel del godsaker hehehe ! :P

Annie var också sjuk, så har blivit smittad utav henne så börjar bli helt krasslig och sådära nu, lite jobbigt känns det pallar inte bli sjuk igen efter att ha haft feta infektionen för någon månad sen så e jag helst frisk. Har också svin ont i ryggen så allt ska alltid komma på samma gång. Stackars lilla Netteh (A) ^^

Nej, nu ska jag & mami laga mat här , tillägnar er en bild på mig & Annie-girl.



PUSSPUSS TREVLIG HELG ♥

ziggi <3






Gammal goding låt & 2008's bild

Coolio- Gangster's Paradise
kärlek för denna låt <3
old and amazing ^^




& så vill jag tillägna er mina vänner en bild jag tycker e så jävla klockren sedan gårdagen, så det får bli 2008'S ÅRETS BILD ;D haha ^^ Titta glädjen i bilden jag är så glad & skrattar sönder så det nästan ser ut som jag stört bölar. haha, verkligen älskade den. Någon måste ju ha sagt något riktigt roligt i just detta ögonblick då det klickades en bild på mitt over-smile-face ! :D höhö ^^



JUST LOVE FOR ALL OF YOU OUT THERE  ♥

New year pictures








01-01-09

Heey, älskade läsare ! :) Hoppas ni fick er ett bra slut på året igår, & en bra början på ett nytt år.
Själv hade jag det helt bra igår / i natt / i morse vill jag säga er. Började gårdags kvällen at Beccs place Jag, Annie, Amanda, Rebecca, Pauline, Emelie , Caroline & Victoria ( Gussi ) . Alltså girl night blev det innan klockan slog 12.
Helt roligt, massa snack & alkohol.

Vid halv 12 slaget började vi röra oss emot stan the whole gang. Men Annie & jag gick snabbare än resten utav girlsen, så vi tappade bort dem haha !! . Alla var helt gone. Väl framme på stan var de fullt me folk & raketerna hade börjats skjutas upp i luften. Något de gör varje år här i Eskilstuna skjuter upp raketer över Ån på stan. Gör dem säkert i eran stad me ? ;D ^^ Vi stod o checkade när alla vackra raketer flög omkring. Sedan när allt var slut, försökte jag nå människor jag ville träffa, men det gick åt helvetet.
Så jag & annie bestämde oss för att röra oss hemmåt emot Övre Nyfors igen, vi tog en buss som var proppfull sket i & betala jag gled bara in haha ;D
Hemma blev vi inte långvariga sedan blev det staden igen. Där vi mötte upp bror min & drog ut på krogen Time Out!
Där blev jag inte långvarig alls heller jag lämnade mitt umgänge o drog och träffade annat umgänge några killkompisar.
Sedan blev det 2 efterfester, i morgon timmarna. I Nyfors sedan Östermalm helt på andra sidan stan.
Drack mig en heldel Whiskey & Cola, " URS " haha , & bara umgicks med en massa blandat folk.

Efter östermalms efterfesten, blev de Taxi åk vi väntade dock 40 jävla minuter i kylan tills någon jävla taxi dök upp.
Vi var ett gäng som stod o verkligen frös ihjäl. Sedan drog vi oss närmare stan med taxi där en annan efterfest skulle hållas. Men jag & en tjej ( Patricia ) från strängnäs drog oss hemmåt, hon skulle ta tåget emot strängnäs 7.02 och jag bestämde mig för att dra hem och sova. Men blev iallafall ett fartfyllt nyår för mig & roligt hade jag det.

Tackar alla jag umgicks med, för ett gott slut & en bra start på nya året 2009 <3
Bilder lägger jag in i ett inlägg efter detta nu ;D så enjoy it !




RSS 2.0