2010-05-24

Bloggtorka på max nivå kan man nästan säga. Men är det fint väder håller jag mig hellre ute i solen en inne framför en data :) Det gör nog många där ute förutom storbloggare/bloggerskor som är illa tvunga att uppdatera 24/7. Vart dem en e, ute på fiket, i ett annat land osv, you name it.

Har hunnit hända en hel del kan jag säga er. Blev t.ex erbjuden ett jobb på Cypern som jag däremot tackade nej till då jag fick ett jobb här hemma i Sverige som är 6 månaders visstidsanställning som kan leda till förlängning. På ett Dagis / Förskola som det heter nu förtiden ute i skogstorp (Barnstigens förskola) här i Eskilstuna. Lite utanför stan men ska vara hurtig & cykla dit oavsett :D it's summer soon, så why not?
Känns riktigt bra :) nu kan jag ÄNTLIGEN börja med körkortet framöver. Så kommer också mina inkomster i månaden se mycket bättre ut, i like it. Gäller att tänka smart. Jag kunde dragit landet & levt livet men jag ville inte lämna min älskling & varför tacka nej till ett halvårs jobb som kanske leder till längre? Istället för att ta en sommarsäsong som tar slut? :) Im pretty happy & jag börjar imorgon så framöver blir det tidiga mornar för lilla mig. Btw, så resa har vi tid med tillsammans senare under året :D

Varit & köpt inneskor/tofflor in för jobbet idag också. Varit barnvakt har jag också hunnit med & handlat på Ica Maxi med min älskling som nu agerar kock! ;D Ska snart äta mumsig mat, potatis kött blandat med färska champinjoner & purjolök i en matlagningsgräddesås han gjort blandat med massa goda kryddor. Kommer nog smaka namnam ;)

TAKE CARE! Ciao :) ♥

2010-05-18

Hey gott folk :) Jag uppdaterar bloggen efter väder kan man nästan säga ;) Har jag boring & måste sitta inne så e de klart som fan att man bloggar om man orkar och har tid, men är vädret så UNDERBART som det varit idag & fler av de senaste dagarna så vill man inte vara någon innesittare/datasittare. Det säger ju sig själv, right? :P

Säger bara att livet e skönt att leva emellanåt oavsett hur omständigheterna ser ut runt omkring. Jag vill göra så mycket men jag får nöja mig för stunden och se framåt och hoppas på att de kommer ljusare tider framöver. Tålamod är mottot, som min pojkvän skulle säga det: Man måste ha tålamod. Som jag själv har ganska svårt för att ha då jag älskar när saker sker här & nu. Men varför ska jag klaga? När jag har världens underbaraste pojkvän. Jag vägrar inse fakta REALITY LIFE. Trött jag blir på mig själv emellanåt.


Denna dag har iallafall varit himla mys, mötte brorsan tidigt på stan idag var lite överallt han bjöd på mat på en grekisk restaurang i stan & jordgubbar ute i solen, vi hade tänkt bowla men valde hellre att sitta i solens stek :) och han shoppande lite och mycket mer. Sedan drog vi oss hemmåt & väntade in Habib, då blev det basket i några timmar i think? Mycket härligt. Älskar att man bara kan ha shorts & linne ute nu. SO NICE! Äsh, ska inte uppehålla er bloggläsare mer nu. Tillägnar er istället ego bilder på mig, killen & brorsan Michel kärlek till dem ♥ Ciao




2010-05-15

Vad mer kan man säga med att uttrycka denna vackra/underbara/härliga/toppen dag? ;) Tack solen att du joinade Sverige för en gångs skull.


2010-05-12

Så tungt beat and i love Vybez Kartel. Tackar Kevin för att han gjorde så jag hörde den för första gången förr :) + att Jonte psykat mig med den låten i min älsklings hem den senaste tiden. Så då får man tillbaka den i huvudet så varför inte visa er där ute denna tunga beat/låt. FLIPP! :D


2010-05-11

Heyheyhey! :) Fint väder ute & jag och killen är still inomhus i morgon-mode. Han tittar på OZ & jag löser korsord som en gammal tant & glor vid datan. What a life? Vi måste ut och göra någonting det är ett som är säkert. Men efter att ha handlat mat igår så är man en aning pankare. That's not cool! :) Dålig på att uppdatera bloggination emellanåt men då är det så att jag inte pallar bloggen eller har mycket för mig. Övrigt hade jag en skön helg! Hoppas att veckan också blir fortsatt bra. Hoppas Kos chefen hör av sig annars får jag krupp på riktigt.



My lovely husband and me ;) haha! Take care, puss & kram ♥

2010-05-08

Hey! :) Ville bara berätta lite om gårdagen. Jag & min älskling var och tittade på en grymt fin lägenhet väldigt Centralt här i Eskilstuna. Man ska inte hoppas för mycket men jag hoppas ändå grymt mycket på att min älskling får den. Håll tummarna åt oss där ute. :)

Skulle egentligen träffa Linda men vädret var ruggigt & blåsigt så jag valde att inte göra någonting. Tills halv 8 då vi bestämde med brorsan att ändå ta oss ut för att grilla i Vilsta (campingområde) här i Eskilstuna. Blev lite grillning i de kyliga vädret, sen drog vi oss hem till Killen. Här gjorde vi inte så mycket men tittade på bl.a Happy Gilmore & snackade massa gojja. That was my friday. :)

Idag har vi inte hunnit göra så mycket än. Tvättar är vad jag sysslar me & kom nyss ur duschen. Killen satte precis på filmen Felon, den e grymt bra. Han har aldrig sett den så ett måste för honom att se den då en annan sett den ett hundratal gånger. :) Tiden får visa vad som sker idag, men vädret e kefft då blir humöret också likadant. Ha en trevlig lördag allesammens out there så ska vi ha detsamma ♥


2010-05-07

Hej bloggläsare! :) Vaknade nyss upp med min älskling. Sov väldigt lääänge idag & det behövdes efter en kryssning kan jag lova. Fint väder ute ser jag också det är perfekt! Så hoppas fredagen blir en bra dag. Ska dra och titta på en lägenhet med my love 17:00 :) Time will tell om det är något för oss.

Kryssningen var helt klockren, middagsbuffé var de första vi började med sen blev det taxfree under onsdagen. Efter de blev det dryck & dans i mängder. Tror vi dansade 3 timmar i sträck på "Discot" haha :) För nice! Gårdagen var mer lugn gick upp 2 timmar efter vi hade somnat för frukost buffé till 7 tiden ungefär :O damn. Gott var det iallafall! Sen gick vi och la oss igen till 11-12 tiden eller liknande. Blev att se massa band & käka under gårdagen alltså. Men hyr mysigt som helst har vi haft det iallafall & lite bilder har man också hunnit klicka. Not so serious pictures, men whatever ;) Btw, så träffade vi också Ilyas & hans kompis på terminalen så min älskling äntligen fick sina converse, det gillas! :) Också åkte vi anslutnings buss både dit och hem ditvägen var det ciderdrickande som gällde hemvägen var det deckmode som gällde, Habib sov i min famn så jävla sött! :) Äsh, enjoy the pics!





Orkar inte lägga ut fler ;D Men som sagt kul hade vi iallafall & bilder finns det gott om. Puss på er ha en trevlig helg :) ♥ / Love from me.

2010-05-05

Aloha! How you doing? :) Im doing fine iallafall. ;) Taggar med min knasiga pojkvän inför kryssningen. Han hoppar omkring och säger att han ska dansa så på kryssningen men då kan han glömma att jag är hans flickvän på båten haha :D nejdå. Men dansen e hemsk! BELIVE ME :P Arabic/svenne/retard ngt i den stilen. höhö!

Blir att dra emot systemet för att köpa lite med sig till kryssningsbussen som går 16.05 ;) Rawr.. Sen innan vi tar båten ska vi träffa Ilyas också så min älskling får sina 2 converse han beställt! ;D sexigt värre kommer de bli när han väl har de på sig framöver ;D mjauw.. Vi ska åka med Galaxy blir att maxa buffé och festa loss & må bra, imorgon på båten blir det nog bad/spa. Chill om man är hangover ;)



Mysigt att fira sitt halvår tillsammans någon annanstans än hemma i Eskilstuna, take care of you. Puss! ♥

2010-05-04

Underbara dag! :) Är vad man kan säga om denna dag. Varit på stan sedan tidigt fixat inför kryssningen som jag och älsklingen åker på imorgon för att fira vårat halvår tillsammans ♥ ska bli himla mys! :)

Klackat om ett par svarta klackskor med rosett bak, jag fått låna av Emma som passar till min urgulliga nya volangklänning i leopardmönster som jag tänkte ha imorgon kväll/natt på båten. :) Passar bra när man ska äta buffé. Himla vackert! :D

Gick iallafall till World Class och kikade på när äldsta brorsan tränade for a while, gick till banken för att jag inte orkade vänta, mötte mamma & fick lite pengar inför kryssningen och hämtade klackskorna som klackades om. Köpte också en liten present till min älskling pga att vi firar 6 månader ;) Himla nice! Sedan mötte jag brorsan igen för att sola solarium. Han bjöd på solningen. Känns så skönt nu! :D

Sol, värme, skönt umgänge & lite brunare/finare kan det bli bättre? :D Kom nyss hem efter en promenad hem från stan. Förresten så fick jag ej kommun jobbet på äldrevården men jag deppar inte för det för då blir det förhoppningsvis KOS/Grekland under sommaren med älsklingen för arbete/leva livet till fullo. Är som sagt hemma hos älsklingen igen nu blir att laga till spaghetti & köttfärssås & chilla till max. De vackra vädret har gjort mig så glad så TACK SOL! Inte ofta jag är på sådant glatt humör :)

have a nice day, PUSS!

2010-05-01

Hey bloggläsarna! :) Hoppas ni hade en bra Valborg (överskattad dag) enligt mig och många andra normala människor. Själv så drog jag och Habib till Linda & käkade tacos, sen kom Habib's syter Daniela. Därefter drog vi oss emot Vilsta ett "camping-place" här i E-tuna för att Melenie Linda's ett åriga dotter skulle få se en brasa för första gången i sitt liv. Daniela diggade det också :) Älsklingen uppehöll barnen med dans & en massa. Trevlig och lugn kväll blev det för våran del. Vilsta och efter det hemgång. :)

My love köpte Avatar på hemvägen från Vilsta på konsum & hans lillesyster köpte godis sen drog vi oss hem och gottade oss med chips, godis & såg avatar. Eller jag somnade så såg den inte alls mycket & jag har aldrig sett den. Får väl bli en annan gång or never ;D Ha en fortsatt trevlig helg ♥


RSS 2.0