So true.

There comes a point in your life when you realize who matters, who never did, who won't anymore and who always will. So don't worry about people from your past, there's a reason why they didn't make it to your future.

Dammeboy + Nettziiee

" TOP NOTCH "  ;D Jag & Dammeponken har snackat kvällen vs natten lång. Från allt mellan himmel & jord sådanna bra vänner som Damir växer inte på träden inte ska ni veta :) Han har precis som jag setat hela kvällen vid datorn haha "nolifers" ? Nejdå, vi e big lifers ska ni veta :) Men nu ska jag in emot duschen mitt huvud dunkar & mina ögon e FYRKANTIGA efter att ha setat här som en dåre. Kanske måste läggas in på bårhus för "computergeeks" om det finns något sådant ;P ? Njae, i don't think so but my computer is like a drug to me. vissa har kärleken till sin kära som en drog eller till t.ex. Choklad ? Men jag kommer här & har min (man/data) som drog då e det illa ;P
Aja, jag kan vara ifrån den det är inte så men finns det inte mycket annat att göra så why not the computer? :D
Tror många förstår hur jag känner för ni känner nog likadant. Tillägnar er en liten GULLIPLUTT bild här nedan på mig & dammeponken jag & han som ska på balen tillsammans i maj då blir vi varandras date istället för good friends shall be totally fun ! PROMQUEEN + PROMKING ;) . TJINGELING ;) ♥


The Cruise Part 2









Kryssning - Uppsala - Home

Hejsan, jag är dålig på updates nu eftersom jag har varit på en partyfylld & helrolig kryssning till Estland mellan den 25-27 och direkt när jag kom till Stockholm tog jag tåget emot Uppsala och var där från fredag-lördag. Sen på lördags kvällen ägnade jag min kväll till att åka tåg Uppsala-sthlm var i sthlm i cirka två timmar i min ensamhet, sedan tog jag tåget sthlm-eskilstuna. Där Jessiegirl hämtade upp mig vid stationen kånkandes som jag var på med min "paris hilton väska" vill säga överfyllda rullväska ;P after all! Sedan åkte vi emot Caitlin, umgicks där ett tag snackade girltalk sedan åkte vi & umgicks med våra kära killkompisar :)

Kryssningen , jag vad ska man säga? Den var partyfylld and wild ^^ vad mer ska jag säga? :) Jag hade det roligt och det hade vi alla kan jag tro. Det e ju huvudsaken eller hur ? :D . Alla var verkligen totally drunk the first night, andra kvällen var man lite mer stabil och inte lika sugen på just alkohol som dagen innan. Men roligt hade vi det allt. Väl i Estland gick jag & tjejerna av där vi åt någon skum mat med grummligt vatten till maten. Haha, Estland talar för sig själv och e verkligen en klass för sig :) men billig sprit iallafall ^^ & de var ju ur trevligt för oss partypinglor. Men jag köpte dock inte med något ifrån fastlandet. Så kärlek för alla vänner som var med på kryssningen & för våran tripp. Caitlin sov i grabbarnas hytt första natten på golvet , vaknade med ostchips i hela huvudet *SKARRIGT* haha :D kul var de "osthuvudet/cheesehead" + jag körde en FALLOUT-GIRL första natten på däck då jag var ostadig i highheels, skrapade upp knäet som ett litet barn som ramlat av cykeln, haha jag e bara too much emellanåt asså.
Våran kära vän Jesper var grymt rolig hela kryssningen i fullgång med sina lapin kulta hela tiden & körde kullebytter i gångarna mellan hytterna så klockren ;D aa vad mer ska jag nu säga ? Hum, nada ^^
Har massa bilder men lägger upp några få här nedan i bloggen.
Uppsala , var helt nice också :) Diggar staden & hade nice umgänge. Så varför klaga? ;) Var där iofs lite för kort stund bara över en natt, och sov nästan bort all tid där men trevligt hade jag iallafall :) Alltså så åkte jag till Uppsala direkt efter kryssningen och mina andra kära vänner åkte hem till etuna, som damir trodde att jag hade energy hell to the no, somnade de första jag gjorde i uppsala. HAHA ;P GOSH! stötte också på en skum pundar/alkis vid spåret där tåget från sthlm till uppsala skulle gå, han började snacka en jävla mycket shit, o frågade om han fick köpa cigg och de ena och de andra. Asså säger då det de finns många roliga människor här ute i vårat samhälle. HAHA :D men iallafall.

TACK FÖR 25-27 & För helgen ni som varit med mig :D ♥

Här nedan bilder ifrån : Bussen emot sthlm - värtahamnen "värtahamnen" - kryssningsbåten - Estland.








Här var lite smått & gått men dels bara ifrån the first night ^^
PART 2 lägger jag ut imorgon i eget inlägg då jag fått bilderna ifrån Jessie .
KISS AND HUGS hoppas ni haft en trevlig helg & får en bra start på nya veckan. ♥


SOLEN SKINER!! :D

Men det är ändå svin kallt, men det skadar inte för snart blir man upphämtad för att bli skjutsad emot buss stationen, där bussen emot Stockholm/Värtahamnen går ifrån. För ikväll blir de KRYSSNING ! Så inga sura miner ifrån min sida, har varit sjukt stressad hela morgonen redan så det räcker nu.

KRYSSNING & FIESTA TONIGHT ända fram tills fredag ;D
CIAO SWEDEN & HALLAW ESTONIA (TALLIN)



HAVE A NICE DAY AND WEEKEND ♥
som sagt Uppsala i helgen, nås på telefon. PUSS & KRAM

God kväll !

Hejsan där ute, hoppas ni haft en skön tisdag! :)
 Vaknade faktiskt upp skapligt tidigt idag för visste vad som väntades. Caitlin däremot fick jag TRACKA på telefonen för att hon skulle vakna & de brukar vara tvärtom att hon trackar mig dagligen. Men ICKE & kvinnan vaknade inte & jag ringde verkligen om och om igen, men efter jag tappat hoppet om att hon skulle vakna ringde jag för att testa igen & denna gång svarade hon.

Sedan har vi bara gått på stan dagen lång testat kläder & shoppat lite små saker inför kryssningen eller Caitlin shoppade en massa kläder gjorde hon allt leggings o sånt, men jag köpte iallafall ett par heta leopard strumpbyxor som jag ska använda flitigt en utav kvällarna :) & verkligen GLAD över att nu hittat leopardstrumpbyxor när jag ville ha det under nyår fanns det INGENSTANS verkligen INGENSTANS. Men nu så har jag ett par SING HALELULJA FOR THAT ;D

Ska bli gryyyyymt roligt att åka iväg på kryssning imorgon kan jag säga er där ute & när man åker ett gäng på 8 stycken så kan man ju inte tänka sig att de blir tråkigt HELL TO THE NO och när det dels är med SKÖNINGAR! ;)
17:45 går båten då ere FLIPPMODE som gäller på högnivå kan jag säga er ^^ ;D



Här över är båten MS/Victoria som vi ska åka med & FLIPPA SÖNDER PÅ! ;D
& Här nedan bjuder jag på en bild på Victoria my friend & mig ^^ Från dagen då vi firade min 19-års dag för några veckor sedan. Hoppas alla haft en grymt bra dag, för det har jag då haft trots att jag e helt slut nu men då somnar jag nog gott inatt :)



Efter Kryssningen gör jag heller ingen Come Back till Eskilstuna utan tar tåget raka vägen emot Uppsala där min man befinner sig *i wish* Nej, men ska dit över helgen & träffa en sköning!
HAVE A NICE EVENING ♥

I reject your reality and substitute my own

Helluw,
Såg precis klart på filmen A Walk On The Moon med min mamita.^^ som var på 7:an en helt bra film alltså! =) Brukar nästan alltid vara på en tjejs/kvinnas sida i filmer, men i den här var de undantag och nu var jag verkligen på mannens sida kvinnan var ett riktigt kvinnosvin vill säga var "OTROGEN" det vidrigaste jag vet. Otrohet för mig är en skam sådant ska aldrig behöva finnas ALDRIG! Om man nu ska vara otrogen så behöver man inte vara fast vid någon vill säga förlovad/gift istället vifta omkring som singel. Otrohet = fucked up. Liksom varför? Om man nu har en relation varför inte då vara trogen med den man älskar? Vissa vill tydligen ha viss "spänning" och vara otrogna men till vilken mening? Det krossar bara en annans hjärta. SNUSKIGT & VARA OTROGEN VETTNI! Urs, på er svin som någonsin varit det eller någonsin är det.

Jag har just svårt för förhållanden därför att kunna släppa in en person i ens liv är inte det lättaste. Vem som helst får ju inte komma in i det liksom. Man måste ha tillit när det kommer till kärlek, utan att kunna lita på varandra funkar det inte i ett förhållande. Just därför släpper inte jag in vem som helst. Det måste vara ÄKTA VARA för att det ska funka.

Varför jag har "I reject your reality and substitute my own" som Rubrik vet jag inte egentligen? Im little confused right now. Men Caitlin som sagt A walk on the moon var en grymt bra film så se den om du får chansen ^^ utspelar sig på slutet av 60-talet år-69 då Woodstock var "Hippietider" fullt av marijuana & hasch. HAHA, se den ett litet tips på en bra film till er där ute alltså, lite halv rolig osv..



PUSSPUSS


SKÖN LÅT !!!!!!!!!


Söndag

Skönaste söndagen på länge kan jag lova er. Söndagar brukar alltid vara en dag som antingen är SJUUUKT seg eller bara en bakisfylledag om man haft en vild partyfylld lördag innan. Eller så har man alltid såndär söndags ångest? Brukar ni aldrig få det? Typ "hej söndag tråkig dag" om inte så e jag ensam om de ;P.

Jag & Cakie vaknade upp hos henne icke-bakis eftersom vi inte drack på hela helgen oerhört soft utan en partyfylld weekend emellanåt. Men vi vaknade dock rätt sent ändå pga vi lade oss runt 6.30 i morse. Drog oss med buss emot mitt kära Nyfors, där vi åt vietnamesiskmat på innovation MUMS ;D Därefter drog vi till mig och satte på Slumdog millionaire eftersom inte Caitlin hade sett den innan 8-) & måste ju bara säga att SLUMDOG E TUNG ;D så ni som inte har sett den SE DEN!^^ Sötaste indiska barnen med i filmen så man typ vill kidnappa dem! :D & tjejen som har en utav huvudrollerna e SJUKT VACKER så fuck her :P !

Här har ni henne i hög person Freida Pinto :


Efter filmen tog jag en snabbdusch och klädde på mig sedan kom grabbsen & plockade upp mig & Cakie. Därefter drog vi till henne spelade pingis i hennes källare med grabbsen & umgicks o snackade lite bullar TREVLIGTTREVLIGT. Drog därifrån efter en timme typ, jag fick "ÄRAN" att ligga i bagageluckan as usual bara för jag tycks vara Liten eller whatever, jag ger med mig och e snäll och säger "aja,jag kan väl ligga där då" haha! Släppte av en utav grabbsen och drog emot MacDonalds Västerleden. Kom nyss hem har nu ätit en massa jävla glass SJUKT GOTT, en refreshing feeling ;D Får nu se vad kvällen / natten bringar för överraskningar ;D


Hoppas alla där ute också haft en fruktansvärt skön söndag , där man iallafall har gjort något skapligt roligt. Denna annars SJUKT döda dag ;D Ha de bääääst ! TJINGELING 

Lördag!! =)

Gårdagen var chillination at jessie's place with cakie and the grabbz ;D Efter att pojksen dragit så chillade vi till max tills vi beslöt oss för att dra oss med bilen emot mig, cruisade förbi årby för att hämta upp jessie's boyfriend men han ville fortsätta festa så vi drog emot mig & käkade icecream and popcorn! :)
Sedan kom två godingar över till mig någon timme, sedan drog dessa + jessie hem och jag & cakie beslöt oss för att sova.

Sov länge som vanligt & de ända vi gjort idag e att varit "REAL SLACKERZ" tittat på filmen prom night, helt okey ungdoms/skräckfilm men ändå "B" för dem som har klass på filmtittandet ;D haha! men den dög de gjorde den absolut. Käkade precis min mamita hade gjort gourmet-food we liked it alot ^^ Har också checkat bilder sen URF-08 så hittade en goding bild på Cakie & Jessie som får bli dagens-blogg-bild! :D CHECK THIS OUT "ONE LOVE"



Cakie are you gone? Jessie var iallafall beredd för en liten pose ;)
Ha en trevlig lördag mina vänner & slow down with the vodka ;D
KISS & HUGS ♥

a new weekend 8-)

yes, idag började dagen skönt träffade caitlin & hennes mamma köpte käk på spicyhot drog en runda förbi hennes papi på söder, därefter emot mig & djurade maten sjukt med kärlek till spicyhot det e något jag kommer sakna när man flyttar till sthlm menmen, fuck it ;P .

Har sedan dess setat & snackat massa bullar med folk på msn medans Caitlin lånade min shower. Blir att dra förbi Jessie ikväll . ^^ Myspys.. Snackat massa med en homie from NYC på msn idag, jag säger då de blir USA flytt i framtiden oavsett vad. GRR ;) Btw, så ska jag & Cakie dra om 2 veckor till NORWAY/OSLO hade vi tänkt "äventyrare på hög nivå" är vad vi e. Längtar som fan tills kryssningen på onsdag också kan jag lova er höhö!

Have a nice weekend! ;) CIAO


4 pictures

From my 19th Birthday for a few weeks ago.



SJUKLING :(

Skulle egentligen vakna upp runt 9-10 tiden för att gå ut och jogga här i skogen bredvid mig men blev dock inte så för vaknade upp med en hals som gjorde sjukt ont & var helt förkyld så somnade om igen utav egen vilja att skippa att jogga. Yes, man har blivit sjuk och det blir man väl enkelt då det börjar bli finare väder hade skinnjacka igår men ändå halsduk men att gå lättklädd e ju inte rätt ändå än. Att vara sjuk e verkligen fucked up vill jag säga.

Btw, så tittade jag & Caitlin på en film med Usher Raymond här omdagen. alltså "Usher" In the mix, helt bra film jag faktiskt aldrig hade sett handlade om att han var DJ sedan skulle han hjälpa en maffia boss att skydda hans dotter. & grejen var den brukar aldrig tycka att Usher e het men i denna film säger jag bara got damn HOT USHER ;D


Caitlin skulle hör av sig, men gud vet vart hon håller hus? Ska fixa med CV:N nu så
CIAO ♥

Patehtic peoples, get a life!!! ;)

Finns så många patetiska människor där ute som nästan är 20 år fyllda (vuxna) som fortfarande inte växt ut ur blöjan. Kan inte förstå vad man får ut på saker & ting utav att vara omogen precis som dessa människor väx upp seriöst om ni någonsin ska tas som VUXNA MÄNNISKOR. Bara patetiskt att hålla på som dessa människor och det vet ni till och med om själva. ;D (barn) om ni ens ska kallas det är vad ni beter er som. O MY GOD ! ;O

Kändes skönt att vakna upp idag, fastän man vaknar upp så fucking late ;O var strålande sol, jag o caitlin fixade oss lite snabbt käkade frukost och drog iväg. På vägen emot caitlins pappa så mötte vi på våra kära vänner från ingenstans så de skjutsade oss till Caitlins pappa där hon hämtade gratis ticket för henne till tallin sedan blev de emot stan en bankrunda, och där efter drog vi och bokade kryssnings resan till tallin , jag och caitlin fick vänta ett tag på killarna som var lite sega ;P men är väl så killar e haha ? ;D Men nu är iallafall det bokat & klart Jag , Caitlin, Jessica & Grabbsen som drar. Nästa onsdag ska bli totally fun kan jag säga er 8-)

Laddade hem 5 avnsitt utav Desperate Housewives igår, nya som inte ens går på tv än men e man NÖRD så e man ;D
Älskar den serien så sitter & nöter avnsitt nu, och HELL TO THE YEAH det e sjukt bra !

Bjuder på en bild ifrån sommaren-08 en dag då Caitlin och jag var på Parken Zoo nöjesfält här i Eskilstuna, här hoppas väl jag på att vinna stora vinster haha !



Hoppas ni haft en fin dag i vårkänsla vädret ;) PUSS !

Shueshue 8-)

Blev en nighttrip yesterday med sköningar, åkte & plockade upp Cakie-flawa mitt i natten ifrån Sundbyholm, åkte en omväg då vi skulle utifrån sumpan, då kom vi emot björsund eller liknande? Men helt plötsligt i dimman kom vi ut på samma place vi redan hade åkt förbi en gång "spooky-shit". Haha , men sedan åkte vi iallafall in emot centrum igen där vi Crouisade omkring & plockade upp en till stabil man vid bellmansplan! ;D haha ^^ After all, att vi åkt överallt varit på statoil osv, blev jag & Cakie hem skjutsade till mig där vi satte på tv:n snackade bullar & tittade på LOST. & Sedan slocknade.

Vaknade upp vid 14 tiden, tänkte som vanligt "shit sovit bort dagen, dagen e över? :(" smällar man får ta om man ska vara en nattuppesittar människa. Wellwell, tog nyss mig en dusch oerhört skönt & nu e Cakie inne för en dusch, ska titta tallink om kryssningsbussen ingår i priset för nästa onsdag blir de kryssning med alla sköna dudes. ^^ Love it, & längtar oerhört mycket säger bara "FLIPPARE KÖR BARA" ;D

Ska också fixa lite med CV:N nu som jag tycks göra dagligen? ;O Men skicka iväg till Grekland iallafall ^^
TAKE CARE OUT THERE ♥

Helluw, ny vecka nya tag.

Vill bara säga ett ord om helgen " KAOS " + att de finns riktigt jävliga människor där ute som e mindre värda än smutset under min skor. Hur kall kan man vara som människa? Inte för att skryta men jag e en RIKTIGT JÄVLA SNÄLL MÄNNISKA och det står jag för, vill aldrig någon illa bara de som gör mig och mina nära illa. De kan gå och dö , de behövs inte sådanna människor i vårat samhälle hahaha ;)

Blivit för lite bloggande på det senaste men haft så mycket annat för mig har liksom ingenting roligt/vettigt att skriva om som läsare diggar att läsa om. Istället kommer jag lägga upp låtar då & då istället för att alltid skriva, då jag absolut emellanåt e tom i huvudet. En sak e jag glad över har fått tips om andra jobb på samma bargata som pacha & toxic på rhodos utav en godhjärtad jävel, så nu ska jag fixa lite med mina CV:N & sedan skicka iväg ^^ Tack Christoffer ! ;D

Måste också talas vid om Annie angående sthlm's flytten så Annie läser du min blogg hör av dig, det e viktigt! 8-)
Ska söka vidare på massa jobb också nu framöver alltså något måste ju nappa sthlm here we come soon ^^ !

Längtar också tills hm, nästa vecka? Då blir de Tallin kryssning med boysen & några girls ^^ sjuukt roligt en 40h kryssning fullt utav party & trevligheter skönt att komma bort for a while från denna hålan. Eskilstuna really sucks. Nej nu pallar jag inte mer bloggande , Take care där ute ! ♥ PUSS


DEN DÖDAR ;D


Heey 8-)

Väntar fortfarande förhoppningsfull på svar ifrån Pacha&Toxic, det e förseningar med att de plockat ut peoples. ^^ Vissa har de ju som sagt hört av sig till men inte alla. Jag hoppas verkligen på svar i need the job! Snart blir det färd emot Caitlin, färdig make'ad & målat naglarna nu känner jag mig hel igen! 8-) Så blir väl en kväl att caitlins place 2night ^^ chill chill, as usual! Kanske lite filmtittande & hoppas de kommer över några sköningar too. time will tell bitches ;) nej, nu ska jag inte vara sån ^^ take care of you ! ♥


PÖSS!

Godkväll !

Stockholmare som läser min blogg, kan ni tipsa mig om jobb i just sthlms området? Det ska antingen vara inom resturang eller butiks branchen. Jag är skapligt behövande utav ett jobb inom kort, då jag verkligen gör nada just nu! Desperat efter jobb kan man nästan säga! Hör av er till mig , skriv i kommentarer om ni vet något bra, som söker anställda? Jag jobbar gärna heltid!

Snackar balen med caitlin, jessica & damir nu. Igår bestämde vi nämligen oss för att gå på Balen jag & Damir ^^ hur fancy ska inte det bli ? Lång klänning och hår uppsättning o han i smoking/frack ;) rå hett ^^ & kanske

häst o vagn? limo? ferrari? bently? RolsRoys? ;) ballt ballt ^^ 8maj  är det alltså så vi ska boka in oss nu snarast! Im in, all in ;D hur vackert som helst med balar alltid något jag velat gå på. Beautiful thing :)
Girlsen vill att jag tar min rooompaa o beger mig till söder där jess & caitz håller hus men inte ens kommit in i duschen än så time will tell ;D ^^

Aja give me some job & balen soon :D HAPPY MOMENT !
PUSS


Hejsan 8-)

Väldigt dålig med updates nu, dessa dagar haft så mycket annat för mig kan jag lova er! Hellre e man social och umgås med människor när man kan än att sitta vid dumburken 24/7. Har inte fått jobbsvar ifrån pacha & toxic som man skulle få idag om man fick jobbet på rhodos/grekland. Sorgligt då jag väldigt gärna hade velat haft det och var taggad att åka ifrån Sverige 12april. Nu är det bara att fortsätta söka jobb i Sthlm så blir det nog en Sthlm flytt inom kort. Hoppas att man får svar lite senare ifrån pacha&toxic fast i wish, typ den :/
Caitlin & Jessica e hos caitlins place, o vill att jag kommer men jag tror jag blir hemma idag inte varit hemma på några dagar känns det som. Inneboende hos Caitlin har man ju nästan gått och blivit! :D
Nej,fifan e inte glad för de här me jobbet, menmen.. Ta hand om er! PUSS


Sthlm / jobbintervju / sömnlöshet

Helluw, som sagt like real soldiers/warriors drog vi alla oss ut ur Caitlins hem tidigt imorse. Jag & Kakie-flavour & Daniela sa goodbye till alla kära vänner vi hade umgåtts med under lördags kvällen & drog oss emot tågstationen där Daniela tog ett farväl utav sina kära vänner med andra ord, me and caitz ^^ Jag köpte två baguetter & Cola till oss för en fin frukost sedan blev de färd emot sthlm.
Jag som inte hade sovit någonting på hela natten eller inte har gjort det alls så att säga kände tröttheten smyga sig frammåt sakta men säkert kan jag lova er under tågets gång emot storstaden.

Väl framme i sthlm tog vi första bästa tunnelbana till Slussen / Hilton Hotel där intervjun skulle hållas om jobbet på Pacha & Toxic i Grekland. Satt & väntade ett tag och trött som man var tryckte man i sig klunkar med Cola som att denna koffein skulle hjälpa? " yani yani " , efter ett tag var de dags caitlin hängde med som backup till sthlm för mig & som en bra vän, så hon tog min jacka o väska osv, o satt & väntade fint som en mamma medans jag var på intervjun. Lyssnade om vad jobbet där nere handlar om och vad de finns för olika alternativ utav jobb där nere & hur boenden e och sådär & lönen of course! Tyckte det lät finemang efter allt lyssnande skulle vi fylla i blanketter där de stod varför just jag ska ha jobbet, och sådanna frågor. Skrev som jag kände att jag kan detta eftersom jag jobbat med liknande i Oslo förra året. Sedan blev det enskild intervju jag fick snacka med huvudchefen & en dj ifrån de stället, spooky men de gick fint hoppas jag 8-) Nu håller jag tummarna tills tisdag då jag får reda på svaret om jag fått det eller ej, får jag inget mejl så får jag inte jobbet men får jag mejl så får jag givetvis jobbet. Time will tell ska inte hoppas för mycket men you name it ;) Gss,gss ! " caitlins underbara ljud " haha.

Kom hem nyss skapligt sliten efter en heldag i sthlm utav intervju/shopping/matätande. Slocknade en blund på tåget men känner mig helt fucked up som att jag hade druckit eller gjort något värre men icke de inte. Ska ta mig en dusch nu vakna till liv & dra mig till Caitlin slagga där as usual! & jag säger då det jag behöver sömn, jag e en sömnlös kvinna/flicka just nu, JESUS CHRIST att min kropp orkar detta? :/ att jag tillåter mig själv vara sömnlös jag som älskar att sova? aja, fucked up times ^^ men sthlm was cool anyway, CIAO!

Godmorning! ;)

shueshue, e man sköning eller e man ;) det e stabilt att vara en sköning, right? haha , sköning & stabilt e helgens ord for sure vill jag lova er ^^ Här sitter man utan att ha haft någon sömn att caitlins place i väntat på bättre tider , att få åka emot estocholmo på jobb intervjun! ;D höhö^^medans alla precis ALLA sussar, så e jag awake! Men snart e de en annan fiveish må jag säga er då jag inte ska tillåta folket sussa mera, nejnej hell to the no ;D Hoppas ni haft en härlig helg och sköt om er denna söndag , promise me ? 8-) PUSSPUSSPUSS! ♥
" keep it real bitches "

Happy Birthday to me ;)

19 YEARS TODAY ;) tack alla som gjorde min dag redan igår ^^ härlig middag på ming med tjejerna & roligt umgänge på kvällen. Tackar alla er som var så söta & sjung & hade er ♥
Fått riktigt fina presenter i love it ! :D Nu blir de färd efter en lång sömn för mig o caitlin hos mig till hennes place istället, umgås me lite homies. Sedan imorgon gäller det STOCKHOLM & JOBBINTERVJU! wish me good luck peoples & ha en riktigt trevlig fortsatt lördags kväll. KISS N HUGS ! <3

Helluw 8-)

Mycket bra start på en härlig dag. Vaknade dock lite senare än jag hade planerat men blev sedan gång emot staden lämnade in ett par klackskor, för omklackning & resultatet blev nice ;) Sedan köpte jag, adidas väskan jag e så såld på, som egentligen mamma skulle köpa imorgon eftersom jag fyller år men har man bråttom så har man ;D höh ^^ fanns bara en kvar så passade på, köpte också nagellack strumpbyxor osv. Träffade också Gimi som följde med mig in i lite affärer sedan tog vi också en fika lite COKE, aa cola vill säga 8-) trevlig trevlig ^^
Nu e jag stressad så jag tom, tog sönder ett par strumpbyxor när jag skulle dra dem över rumpan haha, bad me!
Ska fixa mig nu o sedan dra mig emot stan ( ming palace ) möta tjejerna o äta middag vid 19.00 undrar bara hur de kommer gå att gå ner till stan med highheels men de ordnar sig ;D
ikväll efter ming palace blir det sedan party at caitlins place ^^ shall be fun! Har fixat en el vodka så blir lite klunkis. Ha en trevlig kväll gott folk CIAO ! <3

KÄRLEKEN

yes, kärleken jag hittade i Göteborg måste införskaffas inom kort !



hur snygga är inte skorna från en skala 0-10 ? en stor 10 poängare i mina ögon vettni ;D MY LOVE SHOE ^^

Trött & sjuk

Kan man nog säga att man är, och efter att festat gårdagen med massa vänner så e man helt slutkörd kroppen vill inte längre. Nästintill dead and gone kan man nästan säga. Helt slut man varit idag, men jag & caitlin orkade iallafall röra våra arslen emot en pizzeria tidigare idag, så vi fick någon bakis mat att trycka haha ! 8-) sköningar vi e ^^ helt onyttiga, but fuck it! Jag e ingen sugen alls på att blogga kan jag lova er, men gör det för att göra det skull .
Imorgon blir de middag 19.00 på Ming Palace with ma girls ^^ firande utav min 19års dag nämligen.
Fyller dock på lördag den 7mars, men då blir det lugna gatan pga jag ska på jobb intervjun i stockholm under söndagen. inte fått tiden jag ska dit än men hoppas på att få den imorgon annars ska jag ringa konstatin han man ska kontakta angående allt, WISH ME GOOD LUCK ON SUNDAY!

/ Tjing *

Helluw 8-)

Nu är jag hemma efter att ha varit at caitlinz place 2 dagar 8-) varit 2 sköna dagar med härligt umgänge. Trots att man gått och blivit sjuk efter att ha varit där så gör det ingenting, har haft det nice ändå. Sett på filmer under dagarna blandannat Apocalypto, How she move och Borat ;D Haha, skrattar lika mycket för varje gång jag ser BORAT, det är en film i en egen klass för sig ;D höhö ^^ Sitter här som en galning och vill fylla på min mobil men verkar inte funka att fylla på med 75:- bara 195:- och det vill jag inte ha den här gången? aja, efter en dusch får jag väl börja röra mig emot en kiosk/affär och fylla på där istället. Hoppas alla haft en bra start på veckan och så vidare, eftersom det har jag allt haft. TAKE CARE ;D


PUSSPUSS

Godmorgon / Godnatt ?

Yeees, ogillar att säga detta men jag & emmalito har varit vakna hela natten lång here at caitlin'z place! ;O Kakie-flava sover lite halft eller, jag antar att hon sover helt? Emma ska börja röra sig emot bussen nu och emot skolan ;O att hon orkar utan sömn, jag hajjar inte läget, men hon e en strong lady så ;D ^^ Sitter här & lyssnar på Akon - up and down , gör mig skapligt glad så här mitt i morgonkvisten haha! & Nu går fan emma ut genom dörren emot bussen, crazy e hon. Ska nog dra mig emot sängen snart mitt huvud dunkar ohärligt kan jag lova. Emma får göra en come back efter skoldagens långa lopp. Tänkte bara göra en liten update, inte skrivit för haft annat vettigt för mig än dumburken!

TAKE CARE OF YAH ! <3
CIAO

admiral T


Söndags ångest

Jag hatar söndagar rejält mycket är verkligen en såndär ångest dag då hela världen känns upp och ned. Drack man dagen innan så får man ta bakfulla smällar och det är dock då mycket jobbigare. Det blev några glas för mycket utav koskenkorva vodka igår tror jag allt, så att dricka med måtta är något man måste göra hädan efter om det e festligheter vi talar om. Blev iallafall festligheter at caitlins place med en massa peoples, var väl trevligt trots man was drunk.

Idag har jag mått som en vet inte vad alltså. Fick skjuts hem utav Mattiz ifrån Caitlin så jävla schyst då jag verkligen ville hem, mådde som ett svin rent utsagt. Har sovit flera timmar i sträck nu kan jag lova er men mår ändå som ett helvete. Att alkohol kan ta på en sådär mycket så man mår dåligt dagen efter ? Jävla farligt med alkohol vill jag säga.
Hoppas alla andra där ute haft en underbar helg !
TA HAND OM ER PUSS & KRAM

RSS 2.0