Haven

Btw, så såg jag & Caitlin på Haven igår en film jag inte hade sett förr fastän den typ var ifrån 2004. På en Karibisk Ö inspelas den, t.ex Orlando Bloom e med i den + andra kända skådisar :) Sevärd men mycket komplicerad film som de hoppar fram & tillbaka i.



"Caymanöarna... palmer, sol, kristallklart vatten, vackra kvinnor och vita stränder så långt ögat når. Men det är inte bara turister som lockas av den behagliga tillvaron. När två affärsmän på flykt undan FBI en dag anländer till ön med väskorna fulla av svarta pengar, blir det händelsen som utlöser en lavin av våld, sex och gastkramande skräck...  ORLANDO BLOOM visar upp en ny sida av sin skådespelarbegåvning i rollen som den unge Shy, som fångas i ett spel om begär och ära. Och BILL PAXTON bjuder som alltid på en fantastisk prestation i den här starka thrillern från producenten till Oscar-belönade CRASH."

Ja som sagt låter de intressant för just dig så se den! ;) e en karibisk godbit med i filmen som man kan dregla till girls höhö. ;D nej, nu blir de duschen & fixa inför kvällen. PUSS!


Kommentarer
Postat av: Madde

ohhh världens bästa film, såååå jävla bra!!!!

2009-09-09 @ 23:37:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0