I HATE MYSELF RIGHT NOW! 8-(

Varför, varför, varför? Ska jag vara en sådan sjusovare som försover mig till skapligt viktiga möten? Två dagar i rad, jag får fan ta att skärpa till mig om jag ska komma någonstans här i livet hädan efter. Skulle till studievägledaren men jag e som sagt nattmänniska + att Caitlin och jag hade filmkväll igår kväll/natt så blev ju till att vi var uppe long time. Men hon gick upp och kom iväg imorse, jag ville ligga kvar ett tag till men försover mig istället, fy skäms för mig! :( menmen..

Nog snackat om att jag " hatar mig själv "... Drog med Caitlin till saffran på dagen då hon kom hem från sin praktik to my place. ( nice bongo bongo butique ) haha, och vad jag menar med det vet jag inte? :) Sedan gick vi emot stan för att möta upp Daniela. Då drog vi alla till Cafe Smak för att sitta o fika och snaka girltalk. Blev väl en massa nice snack kan man väl då säga ;) allt från himmel till jord kan jag lova. Efter det blev det Mac Donalds ;O eftersom jag inte hade ätit något ville jag ha lite mer "matigt" efter alla dessa sötsaker som varm choklad och fruitcake på SMAK ,så blev en varsin cheeseburger och Cola. sedan begav vi oss hem till mig och checkade en nice boxar film :) men trodde faktiskt bättre om den ;O dock somnade både daniela & caitlin så såg all alone ;P men kakie-flava såg iofs slutet tillsammans med mig höhö. :P

Caitlin lämnade oss efter någon timme. Daniela stannade kvar och "moffination-girls" som vi är bestämde vi oss för att göra spaghetti med broccoli och cheese och grejer, men blev istället omelett som blev MISSLYCKAD-AB. Käkade och drack lite OBOY.. Sedan lämnade min Chilenarbaby också mig nyligen eftersom hon var tvungen att passa bussar.. Nu sitter jag här i min ensamhet.. eller iofs mami har kommit hem också så e väl inte all alone 8-)
Btw, fick mejl angående jobb erbjudande på CASINO COSMOPOL i sthlm, rätt fancy "wannabe lasvegas club" kan jag tro, så ansökte om jobbet ;) alltså gjorde ett "intressesök" så vi får se nu framöver om det e SOLNA NEXT and some work.

tillägnar er en bild på oss tre som umgåtts idag ;D "SAY HALLAW"



KISS ñ HUGS BABES ;) ♥

Kommentarer
Postat av: Daniela

bvara för du blev snygg på bilden haha :P medan en annan ser ut som en deckad flodhäst :P

löööve <3

2009-02-04 @ 23:25:26
URL: http://mrscarter.blogg.se/
Postat av: Lärarinnan

Du vet att enda anledningen till att Caitlin kommer iväg är för att jag ringer och tjatar iväg henne... du får be din mamma göra lika eller också kan jag ringa och tjata på dig också, om du vill? ;) Jag kanske ska starta en service för trötta ungdomar, där man för en summa pengar får telefonväckning varje morgon? ;)

2009-02-05 @ 13:05:24
URL: http://blogg.passagen.se/ustinaz
Postat av: Netteh

Daniela: Bara, för vem e snygg? :) alla e snygga that's it! don't put the blame on me girl. flodhäst in my azz ;O



Ulrika: Haha, javisst men min mamma e ganska trött på mig när de gäller att "väcka" så. Ja, haha inte ska du behöva ringa mig det e min egna uppgift att komma upp men har blivit sådan skarp nattmänniska så det e galet. Du borde kanske öppna en sådan service ;) why not, låter både fiffigt & positivt!

2009-02-05 @ 20:36:50
URL: http://labellavitaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0