Yo Hoe ;D

Helluw helluw 8-) kära med människor ^^ Hoppas allt e bra med er för med mig är det skapligt har jävla ont i huvudet och mår lite halvdant hoppas på att inte bli sjuk nu innan Göteborg för då blir jag himla sur, har inte tid med det liksom. ;D Btw, så vaknade jag tidigare idag utav ett nummer med rikt nummer 0027 i början alltså ett nummer ifrån Sydafrika, de första gångerna svarade jag inte då det ringde, för vem känner jag som bor eller är i Sydafrika tänkte jag? Men tillslut för ett tag sen när de ringde igen 3 gånger så svarade jag varenda gång, de ringde o las på , ringde och las på.. Vad fan? e sydafrikanerna för snåla för ett samtal till mig om det nu är så viktigt, så man trackar sönder min telefon? Tänkte också, att de kan ha varit angående jobb? Men jag har inte sökt jobb i Sydafrika så, då vet jag inte.. Idag e en dag som jag umgås med mami, vi ska ut o fixa lite stuffs sen, she needs me.. inte ofta man umgås med henne liksom 8-) kul att göra det nu innan Göteborg också.. Skulle träffa en utav mina favoriter idag, men så blev det då inte, eftersom att mami behöver mig. Aja, tid finns det väl mer utav ;D

Dagens mening "i want to wake up in a city that never sleeps"

TAKE CARE BABES ;) ♥


Kommentarer
Postat av: E. Riley Page

Det är alltid typiskt att folk i underbara länder är dryga. Tack för tipsen! :]

2009-02-17 @ 16:03:08
URL: http://cyanatra.blogg.se/
Postat av: the blogger ;

absolut, brukar vara så :] vrsg!

2009-02-17 @ 17:06:43
URL: http://labellavitaaa.blogg.se/
Postat av: Malin Sofia

Snygg profilbild. Kika in hos mig och lämna ett spår efter dig om du vill få chans att bli vald till Veckans blogg och få en länk till din sida. (Gäller naturligtvis alla dina läsare också.)



Trevlig kväll. :)

2009-02-17 @ 18:28:44
URL: http://mymomentof.blogg.se/
Postat av: Lärarinnan

Du det finns massor av sådana där nummer där de ringer och hoppas att du ska ringa upp numret för att kolla vem som ringt - sen så kostar det dej skjortan om du gör det och de tar pengarna. Så ring fan inte upp numret!

2009-02-18 @ 07:29:58
URL: http://blogg.passagen.se/ustinaz/
Postat av: the blogger ;

JAG RINGER INTE UPP 8-) de har ringt idag me ! ;O

2009-02-18 @ 18:22:32
URL: http://labellavitaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0